Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Grałem na balmorze miałem 86 lvl woja body, ale zaczęło mnie denerwować ciągła zmiana dropu w dc, zmniejszony drop kamyków, mała szansa na ulepszenie kd i przedmiotów oni po prostu chcą zrobić z tego 2 pl'a. Wszystko co się da to do is'a wpieprzają.

Edytowane przez thr0w
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I tak drop z kostuchy i lorda jest zawalisty . Więc nie wiem co ty chcesz , a kamole i duchwe diamenty są tanie i to nie problem żeby nawet jak ktoś miał dużo kasy w jeden dzień wbić skilla na P. Da się grać i nie narzekam ^^

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

na serwie jest duzo osob z prezentacji fubu na yt a serwer ponizej przecietnej nie ma nowosci nic lv 99 jak byl tak jest juz lepszy jest Hexagon przynajmniej jest ww smok metki w grocie czy tez wierzchowce np renifer z atrybutami

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

na serwie jest duzo osob z prezentacji fubu na yt a serwer ponizej przecietnej nie ma nowosci nic lv 99 jak byl tak jest juz lepszy jest Hexagon przynajmniej jest ww smok metki w grocie czy tez wierzchowce np renifer z atrybutami

Nie czytasz forum serwera :) To widać . Co prawda nie ma tu WW , ale są wierzchowce z atrybutami , jest smok , metków nie ma co prawda w grocie , ale są w lochach małp i to nawet często więc nie gadaj że balmora jest uboga

Opublikowano

Rozumiesz co ja pisze poprzez słowa "Wszystko co jest w IS można zdobyć w grze" Oprócz fryzur i wierzchoców. Zagraj a potem komentuj.

Opublikowano

balamora jest pod is chcecie, zeby fubu znow utył to ladujcie mu is'a

Nikt nie traci czasu nad tworzeniem prywatnego serwera, nie sypia nocek, aby wam graczom umilić grę na serwerze oraz godzinami stara się wyłapywać jak najwięcej osób używających jakichkolwiek hacków, aby nic na tym nie zyskać! Poza tym wszystko co dostępne w is'ie można zdobyć w grze. Wystarczy odrobina chęci.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Widzisz bo to server bazujący na oryginalnym metinie, a nie na kupie pseudo nowości do niczego nie potrzebnych, zresztą nie trzeba tu niczego udowadniać wystarczy spojrzeć jak dużą przewagę pod względem ilości graczy ma balmora nad innymi serverami, to chyba nie jest server poniżej przeciętnej ;)

Ale jeśli ktoś ocenia server tylko pod względem pseudo nowości to tak myśli, bo fakt balmora nie ma tysiąca nowych broni, map i innych bzdetów, za to ma multum ludzi i grywalność jakiej nie ma żaden server istniejący na rynku "privow"

beztytuuacf.png

Opublikowano

Widzisz bo to server bazujący na oryginalnym metinie, a nie na kupie pseudo nowości do niczego nie potrzebnych, zresztą nie trzeba tu niczego udowadniać wystarczy spojrzeć jak dużą przewagę pod względem ilości graczy ma balmora nad innymi serverami, to chyba nie jest server poniżej przeciętnej ;)

Ale jeśli ktoś ocenia server tylko pod względem pseudo nowości to tak myśli, bo fakt balmora nie ma tysiąca nowych broni, map i innych bzdetów, za to ma multum ludzi i grywalność jakiej nie ma żaden server istniejący na rynku "privow"

ale ta grywalnosc zyskali dieki FuBu :) gdyby nie on watpie zeby bylo az tyle osob ;)

Opublikowano

ale ta grywalnosc zyskali dieki FuBu :) gdyby nie on watpie zeby bylo az tyle osob ;)

Fakt FuBu jest niezwykle "medialny" i fakt sporo graczy ściągnął, ale nie zapominaj o pracowitym Bambusku, który też miał duże grono ludzi którzy wierzyli w to, że jego server będzie doskonały. Stworzyli dobry duet i teraz jest sukces, tylko moim zdaniem FuBu powinien więcej się angażować w forum i suppord(gdzie trzeba czekac 2-4 dni na odp), a nie tylko TS..

85% sukcesu tego servera to Bambus3k i tyle, na prawdę podziwiam go za pracowitość i umiejętności.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Hehe dzisiaj z racji tego że kolega był mi winny troche złotówek dałem troche na IS'a kupiłem fryza 10% do pż , lwa , pd na tydzień i pd na 3h które można kupić w grze . Poszedłem do v2 z pro elo eq 37% bloku , 650 defa . I ogółem zrobiłem z bodziaka wp + z serwa 4funa jeżeli chodzi o raty . W 2,5h wbiłem z 62 do 80 lvl'a sam expiąc na spotach. ;x Jednak ktoś tam miał racje wywalisz troche na IS'a i z harda masz 4 funa.

Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? Na serwerze gra multum osób, więc nie muszą specjalnie tworzyć serwera pod is, aby zarobić.

To multum to głównie zasługa tego, że Adminem jest tam FuBu.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

To multum to głównie zasługa tego, że Adminem jest tam FuBu.

niektórzy grają tam, bo H@ jest Bambus3k, a on tworzy naprawdę super serwer, a raczej tworzył.

kojarzysz takie cacuszka jak AnimeMt2, to była perła wśród serweru.

ale masz racje, FuBu też ma jakąś tam zasługe.

Opublikowano

@up

Fubu ma taka zasluge ze rozreklamowal ten serwer ;)

on nie musiał reklamować, wystarczył jeden film, na którym przedstawia Balmore i już wszyscy psycho-fani, wbijali na ten serwer, ale niektórzy grają bo Bambusa znają z innych jego privów.

Opublikowano

Nie mniej jednak, wstawienie filmuku 'prezentującego' Balmore z Bambusem to jest reklama, więc reklamował o.O

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Hehe dzisiaj z racji tego że kolega był mi winny troche złotówek dałem troche na IS'a kupiłem fryza 10% do pż , lwa , pd na tydzień i pd na 3h które można kupić w grze . Poszedłem do v2 z pro elo eq 37% bloku , 650 defa . I ogółem zrobiłem z bodziaka wp + z serwa 4funa jeżeli chodzi o raty . W 2,5h wbiłem z 62 do 80 lvl'a sam expiąc na spotach. ;x Jednak ktoś tam miał racje wywalisz troche na IS'a i z harda masz 4 funa.

I co Ci dał ten is ? tylko pd, które jest na każdym serverze dostępne w is, a reszta to zasługa Twojego "pro elo" eq, więc nie wiem dlaczego cały ten przykład opierasz na IS...

Poza tym 70% graczy w ogóle nie wydaje kasy na is, a korzysta z niego bardziej niż ci którzy wydają :) może opisze to na moim przykładzie: na balmorce wydałem na is 40zł, a na głównej postaci łączna ilość sm jaką miałem przez ten cały czas jaki grałem pewnie grubo przekroczyła 40k SM (dodam, że za 30zł mamy 1k sm) nie mówiąc już o tym ile kasy trafiło do mojego portfela ;) I nie jestem jedynym takim przykładem bo wiele osób robi tak samo :)

A wszystkie te komentarze, że server pod is i że bez IS nic się nie osiągnie są pisane przez zwykłych nieudaczników którzy chcieli by wszystko zdobyć w godzine, a po spaleniu jakiegoś itema obrażają się na cały świat - ot cała prawda.

beztytuuacf.png

Opublikowano

Serwer bardzo a to bardzo dopracowany tylko team ma swoich "pupilków" ale podobno to pogłoski mniejsza o to. Na serwerze gra bardzo dużo osób i jest świetny klimat nic dodać nic ująć.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

I co Ci dał ten is ? tylko pd, które jest na każdym serverze dostępne w is, a reszta to zasługa Twojego "pro elo" eq, więc nie wiem dlaczego cały ten przykład opierasz na IS...

Poza tym 70% graczy w ogóle nie wydaje kasy na is, a korzysta z niego bardziej niż ci którzy wydają :) może opisze to na moim przykładzie: na balmorce wydałem na is 40zł, a na głównej postaci łączna ilość sm jaką miałem przez ten cały czas jaki grałem pewnie grubo przekroczyła 40k SM (dodam, że za 30zł mamy 1k sm) nie mówiąc już o tym ile kasy trafiło do mojego portfela ;) I nie jestem jedynym takim przykładem bo wiele osób robi tak samo :)

A wszystkie te komentarze, że server pod is i że bez IS nic się nie osiągnie są pisane przez zwykłych nieudaczników którzy chcieli by wszystko zdobyć w godzine, a po spaleniu jakiegoś itema obrażają się na cały świat - ot cała prawda.

Dokładnie :) Na tym serwerze można nieźle zarobić jeżeli ma się ten 86+ lvl . Wtedy chodzisz na DC i selasz itemy + że w grocie dropią małże na seatou to 2h i masz 40+ małży czyli 10x40 to już 400kk bo jeden małż to 10kk . Więc w jeden dzień można zarobić spokojnie na 90lvl+ 3kkk a 1kkk to 65 zł na allegro. :)

Opublikowano

To ja też coś napiszę na temat tego serwera :)

Serwer fajny dobrze zrobiony mógł by być moim numerem jeden tak jak kiedyś animemt2 lecz przestałem grać z tego powodu co większość osób czyli IS.

Sam na serwer wydałem 20zł na konia do własnego użytku ale już po kilku dniach gry w m1 można było spotkać na sklepach po 10 sztuk, czyli to to samo co eq w is na serwerach easy.

Lecz niema się co zamartwiać ponieważ za ponad miesiąc spokojnej gry zgarnąłem 250zł za konto :) a można i by było więcej.

@3xUP "Mentalista´"

Tak zgodzę się bez IS da się osiągnąć to samo co z IS lecz osoba "dzieciak" (ponieważ nie rozumie jak można wydawać taką kasę na tą grę) która wyda te kilka set złotych (nie wiem jak teraz bo nie gram) ma kilkanaście koni "certyfikatów" i sprzedaje je po 50kk-100kk ponieważ kiedyś tyle chodziły z czego mało kto miał te 50kk i i tak w kilka min sklep był wyczyszczony.

Dlatego też w tamtym momencie przestałem grać.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

To ja też coś napiszę na temat tego serwera :)

Serwer fajny dobrze zrobiony mógł by być moim numerem jeden tak jak kiedyś animemt2 lecz przestałem grać z tego powodu co większość osób czyli IS.

Sam na serwer wydałem 20zł na konia do własnego użytku ale już po kilku dniach gry w m1 można było spotkać na sklepach po 10 sztuk, czyli to to samo co eq w is na serwerach easy.

Lecz niema się co zamartwiać ponieważ za ponad miesiąc spokojnej gry zgarnąłem 250zł za konto :) a można i by było więcej.

@3xUP "Mentalista´"

Tak zgodzę się bez IS da się osiągnąć to samo co z IS lecz osoba "dzieciak" (ponieważ nie rozumie jak można wydawać taką kasę na tą grę) która wyda te kilka set złotych (nie wiem jak teraz bo nie gram) ma kilkanaście koni "certyfikatów" i sprzedaje je po 50kk-100kk ponieważ kiedyś tyle chodziły z czego mało kto miał te 50kk i i tak w kilka min sklep był wyczyszczony.

Jeden ma więcej czasu, ale mniej kasy to może sobie pozwolić zarobić tą kase. A drugi ma mało czasu, a sporo kasiory, bo np (pracuje) to wyda kase żeby kupić coś w is i sprzedać. Nie było takiego momentu jak grałem, że narzekałem, że ktoś wydaje dużo na is. Owszem na plu można się wkurwić, ale na pirvie nigdy nie miałem nić do is. No chyba, że sa zbroje i bronie. Pewnie dalej bym grał, ale kiedyś skończyłem i teraz cięzko się odrobić. Więc już pewnie nie zagram nigdy, ale serwer Dla mnie top1. Bambus3k jest stworzony do stawiania serwerów.

Opublikowano

@3xUP "Mentalista´"

A to już jego sprawa czy wyda czy nie, ja mam satysfakcje z gry kiedy sam coś zdobywam, a nie kupuje od innych graczy za zł, czy nawet za yang, bo co to za radocha z gry kupić sobie całe eq na allegro i później stać w m1 i tylko pvp pvp i jeszcze dostawać baty, bo nie ma to jak zrobić sobie eq samemu, wtedy jest się tym "koksem", no ale jak widać niektórzy mają satysfakcję z tego, że kupują eq za zł, dla mnie to głupota, ale każdy jest inny i ma inny tok myślenia :)

beztytuuacf.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...