Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem pograc na tym waszym servie, ale ty kurwa bambusek glupi jestes zeby ta laska sie tak toba bawila. znajdz sobie babe na rl a nie jaraj sie jakiejs pizdy glosem przez ts , debil

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

P.S

lmut.jpg

FuBu to hakier, położy teraz MPC , za to że ujawniamy prawdę o Balmorze.

To było wiadome ,że FuBu to za przeproszeniem ci*ta , okłamuje swoich widzów ,jak i zarówno siebie.

P.S

Xewka , to Ty go tak pojechałeś :D ?

zlcx.png

Opublikowano

To XiaO, chyba umiesz czytać, FuBu dostał bana na Balmorze, koniec z nim, Bambus ma serwer dla siebie ;p

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano (edytowane)

Skąd masz takie info?

Teraz to Bambus ,zachował się trochę nie fajnie, bo FuBu zrobił potężną reklamę dla tego serwera.

Ale i tak ,wybrał najlepsze wyjście jakie mógł.

Edytowane przez NectarOrange
Opublikowano

Mi nie działa Balmora.pl , nie wiem jak wam.

Ale jeśli to prawda,to Bambus3k pewnie dostał jakiś szantaż od FuBu , cwaniaczka jednego.

FuBu podobno jest przebiegły jak lis.

Opublikowano

Boże ale z was idioci... FuBu to admin a admina myślicie że można tak sobie wywalić?Gdyby nie on to by nikt tutaj nie grał prawie...

ale prawdopodobnie fubu juz nie jest w teamie, z tego co mi wiadomo, jezeli jest, to polaczmy sily i zrobimy taka reklame na balmorke ze nikt tam nie bedzie gral.. po za mobami..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Myślicie że mi odpisze? :D

1344643448-U509176.png

A tak właściwie, to jeszcze do końca nei wiadomo co z tym FuBu, bo nie ma żadnych dowodów że on coś dawał.. Edytować rooty i zmienić nazwe serwera i czcionke to nie problem. Niby prawda, ale też nieprawda. :)

Zobaczymy

Opublikowano

idioci.

Dostał bana specjalnie żeby uspokoić trochę graczy, tak na prawdę bana nie ma. kasa dalej leci po połowie zapewne.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dobra , huj z tym, po tym co się teraz stało, musiał się ogarnąć, teraz FuBu jest już nikim, przez te historyjki stracił reputację, ban na forum który miał z 10 godzin też był pewnie dlatego, A co wy chcecie od serwera? Balmora to jeden z lepszych, dobrze dobrane raty, dropy itp. expi się elegancko w v2 nawet w 4 osobowym PT, bardzo dobry serwer i bez FóBó trzymałby się dobrze, więc nie rób antyreklamy jak to mówisz tylko ze względu na niego, jebie mnie co on daje i komu.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Co tu pisać :) Serwer najlepszy jaki widziałem i gram tam od startu :D Serwer jest jak ulepszony global w południe jest dużo sklepów w jinno nawet więcej niż na ch handlowym na metin2.sg :D Tylko wbijać i grać . Każdy ma szanse tam zaistnieć od zera.

wlasnie gowno prawda jesli nie kupisz od fóbó konta to cie on sam moze ojebac ;] taki przypadek mial moj kolega passy zostaly zmienione login i haslo i zmiana nicku byl jakis temat co koles pokazywal filik jak gadal z fubu o koncie i zachcecal go do ladowania w is ;) to sam widzisz bez kasy jestes tam nikim :( sam tam gralem wymienilem sie za eq na tiveri ;) bo tam nie rozdaja eq kolega i nie sprzedaja ;)

To XiaO, chyba umiesz czytać, FuBu dostał bana na Balmorze, koniec z nim, Bambus ma serwer dla siebie ;p

o.O serio ? to ja wracam na balmorke ;)

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

Boże... jakbyście czytali forum to byście wiedzieli że FuBu wziął urlop, Bambus3k wytłumaczył to tym że on też wziąłby urlop po takich nerwowych wydarzeniach. :) FuBu sprzedaje eq bo mam kolege na balmorze(Drop wp 99lvl i smok 95). On kiedyś gadał z FuBu ale jak sie dowiedział o jego przekrętach to skonczył się zadawać z grubasem na wózku ;p

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Internetowi napinacze, nie chcecie - nie grajcie.

Heh, na prawdę nie którzy ludzie tutaj mają przypadłość nazwywającą się "ADHD"...

zamiast szukać sobie dobrego serwera wolicie wyzywać gości jacy to są sku$#%@ele i robicie antyreklame.

Żyjcie dalej w założeniu że wasze durne posty trafiają w kogoś jak nabój, żyjcie...

Opublikowano

Mozna zrobic taka anty reklame ale to potrwa az bedzie malo graczy bo 3/4 zainwestowało w ten serwer dużo kasy :> i wątpię żeby odpuścili grę na nim .

Grubas nie tylko 5 osobą dawał bryłki bo było ich w kij sporo ;dd

Tak samo Bmabusek sie sk***z Caliente ,,, porazka

P.S MakYs WROC!!!!!!!!!!!!!!!! i zacznij tyrac grubasa!

Opublikowano

hahahaha co 2UP@ wierzysz?? haha Jak Ci powiem na filmiku, że jutro jest koniec świata uwierzysz?? hah dobree ogarnijcie się, powiedział, że FuBu dał mu konto a skąd to wiecie?? bo tak powiedział?? tak samo ss'y można z łatwością je edytować nawet w paincie! -.- tak samo gg... równie dobrze, może to być jego drugie zrobione specjalnie aby zrobić antyreklame -.- nic nie jest nie wykonalne jeśli się tylko chce! Mnie nie interesuje, czy dawał komuś coś czy nie. Szczerze mam na to wyjeba... gram z kolegami dla zabawy a nie dla nie wiadomo czego. Polecam serwer warto zagrać ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...