Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fubuś po ile teraz yangi u ciebie?

Człowieku... Nie stoje w obronie FuBu,ale to co wy robicie to poprostu czysta zazdrość bo zdobył bardzo dobrą sławę na pl.Takie ubliżanie i przeszkadzanie mu to czysta zazdrość.Jasne,może wydał coś na is,ale i tak nie macie stu procentowej pewności...Może znał kogoś komu sprzedawał itemy/yangi za sm,albo yang na allegro i za to ładował w item shop.Ma pieniądze jego sprawa i dzięki niemu serwer stoi dłużej.Nawet z czystej woli z 1 milionem złotym wydanych na item shop nie osiągniesz tego co on bo poprostu...Nie umiesz grać.Samym item shopem nie zwołujesz tego co on osiągnął.Było około 15 tysięcy ludzi na początku Feniksa a to akurat on był ten jedyny który bardzo dobrze expił oraz wykazywał się w w PvP(Nie licząć Gothika)Jak mówiłem,FuBu nie jest sam w sobie zły bo nic wam ludzie złego nie zrobił,a wręcz przeciwnie.Ma rzeszę fanów na YouTube/Facebooku i innych portalach internetowych.To czym kierują się luzie hejtujący FuBu to ludzie którzy nie mogą się pogodzić z tym że jest on od nich lepszy.Tym którzy przeczytali to w całości,Dziekuję.

nanicz.png

Opublikowano

Serwer fajny, ale admini w tym gruby to P.O.R.A.Ż.K.A Gruby tylko o diablo 3 myśli, na TS też fagas wredny ;d jak sie prosi o pomoc to "kurwa nie zawracaj mi głowy", a do regulaminu dojebał " Administrator może pomóc w wymianie kont na serwerze balmora.pl" :D Tak samo spasiony głąb po okradnięciu buffa i cofnięciu skilli poprzedniemu włascicielowi, dał nie wiem jak 5x M na 77 lvl xD Kumpel potem wbił błogo na P, a Bambus sie wyebał i resnął błogo :D

A tu odpowiedź od koffanego supportu balmory <3

17160861392378016727.png

Jak wy dajecie taką karę " za długi język" (treść pisana do supportu) to cb gruby powinni dupe przetrzepać ;d

Serwer polecam tylko ze względu na atmosfere i to co bambus stworzył.

Big ---------------------------------------- za grubego Fubona i tą tępą dzide co tam odpisała na supporcie kiedyś kumplowi ;d

xnzn.jpg
Opublikowano

Serwer 100% na IS (wierzchowce w ISie?) Są przekręty tak jak widzicie UP.

Jedynym + jest klimat, ktory stworzyl Bambusek. Ja odradzam :)

Opublikowano

+ eq z navi (nie chce mi sie screenow szukac) i lord na orkach :) + serwer pod is

pozdrawiam i nie polecam ale kiedys fajnie sie gralo :D

Opublikowano

+ eq z navi (nie chce mi sie screenow szukac) i lord na orkach :) + serwer pod is

pozdrawiam i nie polecam ale kiedys fajnie sie gralo :D

nie przesadzaj, moze rozdaja itemy, ale bez bonow z navi.

"nie chce mi sie" powinno byc "nie mam na to dowodow"

fubu, to po ile te yangi

Opublikowano

Gdyby wyszło s2 Balmory to może bym pograła. teraz nie warto od początku zaczynać.

Warto, wiele ludzi zaczyna grać tam od początku. Wejdź i zobacz sobie lvl'e w m1. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano (edytowane)

SERWER TO DNOOO

jak grac nie umiesz^^

Jeśli ktoś nie lubi wydawać kasy na is ;>

Edytowane przez A_Choj
Opublikowano

Jeśli ktoś nie lubi wydawać kasy na is ;>

wbilem bez IS 86lv, truta wszystko +9, wiec mi tutaj nie pierdol

ale zgodze sie, serwer to gowno

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam pytanie czy opłaca mi się teraz zaczynać grać czy czekac na nowy serwer ktory postawi "Fubu"?

Będą +

x

Opublikowano

serwer nie jest przyjaźnie nastawiony na nowych graczy , podam trzy powody

smok :choć drop jest ciut lepszy( nikt mi nie wmówi ze z kazdego smoka leci po 5-7pereł) trzeba na kazda wyprawe minimum 11 kluczy dla wymiataczy , srednia ekipa to 5-6 osob czyli 17-20kluczy (z kazdego generała leca po 2-3klucze),czyli trzeba ubic 7-8 generałów zeby isc na jednego smoka a wiele osob bije generałą wiec kilka dni trzeba sie zbierać (kiedys 1 klucz na smoka dla całego pt).A jeszcze aby ukonczyc biologa na 96 trzeba oddac kamyk ktory leci ze smoka, wiec teraz jest o wiele trudniej niz wczesniej .A wlasnie jak nie ma pt to nie ma tez bufów z dowodzenia i wyprawa ogranicza sie do jednej gildi.

kowale po śmierci .Kiedyś stało tam trzech kowali gildijnych a teraz zostali zastapieni przez zwykłych

mapki zin kiedys mozna bylo trzymac w magazynie dropic na zapas a teraz jak wejdzie sie do dt bez wzgledu czy bije sie metka czy nie ,skrzynki i mapki znikaja

przejadłą mi sie balmora ale nie napisze że to słaby serwer , może jak wprowadzą nowe mapki bedzie sie coś dziać

@co do wydawania kasy na is , na poczatku pamietam wystarczyło wkrecic jakas itemke na +9 i dostawało sie za nia itemki typu dzik militar od innych graczy ,teraz tez mozna zrobic dropka zarobic yang i kupic sobie balmorek jak ktos potrzebuje. jak sie wykłada pln ma sie łatwiej ale bez tego tez da sie grać

co do serwera pod is,podajcie mi nazwe serwera bez isu który działał dłużej niz pół roku

Opublikowano

Oprócz tego, że Balmor* DDoSuje nowe serwery, żeby ludzie od nich nie odeszli to tak - "świetny" (żałosny) serwer FuBu..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Ja dowodow nie mam, po prostu info od H@ nie jednego serwa.. A zreszta.. Czego on nie zrobi dla kasy?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Bambus3k faworyzuje Caliente :D .. Ona straciła wisior bo bila na minusowej randze i poleciała.. Jeden telefon do Bambuska i naszyjniczek z navi ma :D ..

Opublikowano

SERWER TO DNOOO

Oprócz tego, że Balmor* DDoSuje nowe serwery, żeby ludzie od nich nie odeszli to tak - "świetny" (żałosny) serwer FuBu..

fubu i balmora ssie

nie przesadzaj, moze rozdaja itemy, ale bez bonow z navi.

"nie chce mi sie" powinno byc "nie mam na to dowodow"

fubu, to po ile te yangi

Jeśli ktoś chcę oskrżać serwer/oceniać jego Team to niech najpierw poda jakieś dowody inaczej to jest zwykły spam ;)

Proszę już nie pisac tego typu komentarzy jak wymienione wyżej, chyba, że są jakieś dowody.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...