Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marcusny ja jestem Lojalnym człowiekiem na swój sposób. Współpracowałem ponad rok z FuBu i nie pozwolę, by go oczerniać. Takiego SS'a można zrobić zawsze i wszędzie. Ludzie są naiwni i wierzą. FuBu nigdy nie rozdawał EQ. Ręczę za niego, bo go znam szmat czasu.

Opublikowano (edytowane)

yy kolego 2xup wyciagnales sytuacje z serwera ktora byla wyjasniona;>

myslisz ze ludzie nie czytaja fourm? nie nie nie ;]

Sytuacja wyzej opisana miala miejsce po kradziezy eq jednego z graczy.

Byla to rekompensata za straty ...

Sam odzyskalem eq po kradziezy wiec o co Ci chodzi?

A ze FuBu zrobil to zanim porozumial sie z Bambuski3m zrobilo taki szum ze nie wiem co.

Pzdr dla ciebie i zapraszam nowych graczy na serwer.

Ja osobiscie po raz 2gi zakonczylem gre ;)

PS. Chcecie zarobic? Wystawcie sklep z ulepszaczami w jinno polecam :>

Edytowane przez Dixon37

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Dokładnie, FuBu żadnych decyzji nie podejmuje pochopnie, gdyż każda z nich jest dokładnie przemyślana. Nie musicie się ze mną zgadzać, bo mnie nie znacie, ale pierw poznajcie FuBu i dopiero potem wypowiadajcie się na jego temat.

Opublikowano

Powiem wam tak serwer byl fajny z poczatku jak mowil Atlantis pozniejstal sie nudny -.-

po miesiaciu serwera gruby juz sellal eq z navi skille itp -.- Teraz juz za darmo ;)

Teraz podobno serwer bd off i gruby robi s2 pozdro hahahaha

Opublikowano (edytowane)

yy kolego 2xup wyciagnales sytuacje z serwera ktora byla wyjasniona;>

myslisz ze ludzie nie czytaja fourm? nie nie nie ;]

Sytuacja wyzej opisana miala miejsce po kradziezy eq jednego z graczy.

Byla to rekompensata za straty ...

Sam odzyskalem eq po kradziezy wiec o co Ci chodzi?

A ze FuBu zrobil to zanim porozumial sie z Bambuski3m zrobilo taki szum ze nie wiem co.

Pzdr dla ciebie i zapraszam nowych graczy na serwer.

Ja osobiscie po raz 2gi zakonczylem gre ;)

PS. Chcecie zarobic? Wystawcie sklep z ulepszaczami w jinno polecam :>

Nie musisz mnie tego pisać...

Bo to moja postać,moje ss...

nick Marcus

Konto zostało zbanowane za publikacje tego ss:D

na 20 lat

xvdp.jpg

Ale dawanie komuś "rekompensaty" za to że ktoś stracił eq z własnej winy to jest chore

Rozumiem jak by to przez buga było=)

Marcusny ja jestem Lojalnym człowiekiem na swój sposób. Współpracowałem ponad rok z FuBu i nie pozwolę, by go oczerniać. Takiego SS'a można zrobić zawsze i wszędzie. Ludzie są naiwni i wierzą. FuBu nigdy nie rozdawał EQ. Ręczę za niego, bo go znam szmat czasu.

Tak? to co powiesz na to=)

tdnk.jpg

Oraz na tego lorda zrespionego =))

Edytowane przez Marcusny

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dużo ludzi z mpcforum gra na serwerze balmora.pl, tak więc zdecydowałem się wrzucić tutaj SS jak zjebany admin fubu rozdaje itemy :

0417140941.jpg

Jak widać daje mi stal szaman, w eq mam jeszcze na sure, którą mi dał wcześniej. Obie były ( sprzedałem za zł ) +9 czyste.

Wcześniej założyłem temat z czarowanym na P na poziomie 25lv. Skilla dał mi fubu :> Tego udowodnić nie mogę, no ale kto uwierzy to nie straci czasu na tym syfie. Bambus3k i Małysz są o tym poinformowani, więc fubu niedługo wyleci :]

Temat :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

To że FuBu rozdaje itemy, było już wiadome na początku serwera. xDamsx na początku serwera pokazał mi jakie ma eq gdy zobaczyłem branze:

2k hp 10l 15 magia i 8 omdlenie . Od razu było wiadome że z Navi:) Gdzieś nawet ssa tej branzy miałem, jak nie usunąłem clienta balmory to zaraz up'ne.

@EDIT

Niestety nie mam już tego clienta, więc ss przepadł.. No szkoda.

graphic.png

Opublikowano

To że FuBu rozdaje itemy, było już wiadome na początku serwera. xDamsx na początku serwera pokazał mi jakie ma eq gdy zobaczyłem branze:

2k hp 10l 15 magia i 8 omdlenie . Od razu było wiadome że z Navi:) Gdzieś nawet ssa tej branzy miałem, jak nie usunąłem clienta balmory to zaraz up'ne.

@EDIT

Niestety nie mam już tego clienta, więc ss przepadł.. No szkoda.

To samo Waszka 99lv klika dni po starcie miał skille P...

Podobno dostał zwoje egzo;d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

To samo Waszka 99lv klika dni po starcie miał skille P...

Podobno dostał zwoje egzo;d

Tzn z tego co pamiętam to była szamanka z jinno (smok) nick zaczynał się na Y.. Yoshina czy jakoś tak, miała tydzien po starcie 3xP, wiec wiesz:)

graphic.png

Opublikowano

Holly, ale zważ na to, że FuBu to osoba z internetu. Nie znasz go z reala. Może być całkiem inną osobą...

A to, ze rozdaje eq, czy SM to akurat wiem. Dużo kwestii tego typu czy samych przechwałek jest na TS'ie. Dawali ss'y jak się chwalili.. I pisało Balmora ch1, czy 2 (To główne) a tam ludzi od zajebania (SZkaty ripa,śmierci) Takie shopki etc..

Jeżeli polegasz na osobie , której wgl. Nie znasz z real, no to może i to bd szczeniackie i dziecinne ale 'pozdro' .

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Holly, ale zważ na to, że FuBu to osoba z internetu. Nie znasz go z reala. Może być całkiem inną osobą...

A to, ze rozdaje eq, czy SM to akurat wiem. Dużo kwestii tego typu czy samych przechwałek jest na TS'ie. Dawali ss'y jak się chwalili.. I pisało Balmora ch1, czy 2 (To główne) a tam ludzi od zajebania (SZkaty ripa,śmierci) Takie shopki etc..

Jeżeli polegasz na osobie , której wgl. Nie znasz z real, no to może i to bd szczeniackie i dziecinne ale 'pozdro' .

Jak dorosły facet na TS ciśnie graczom balmory po rodzicach, to czego można oczekiwać po nim w życiu realnym?

graphic.png

Znawca
Opublikowano

Czy to ku rwa jest temat do reklamacji pierdolo nych serwerów które i tak długo nie potrzymają ?

Opublikowano

@Marcusny

Jestem kidem i nie przystoi mi obrażanie innych userów, ale ja już nie wytrzymuje powoli. Ty człowieku coś z głową masz nie tak ? Piszesz że z twojej winy cie okradzono i to jeszcze źle że admin ci daje itemy żebyś się odbrobił ? o.O To jest dla mnie dziwnie i to mocno . To tak jakby komuś w realu coś okradali , i chciał ktoś pomóc a potem mieć do niego pretensje , przecież to chore.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@Marcusny

Jestem kidem i nie przystoi mi obrażanie innych userów, ale ja już nie wytrzymuje powoli. Ty człowieku coś z głową masz nie tak ? Piszesz że z twojej winy cie okradzono i to jeszcze źle że admin ci daje itemy żebyś się odbrobił ? o.O To jest dla mnie dziwnie i to mocno . To tak jakby komuś w realu coś okradali , i chciał ktoś pomóc a potem mieć do niego pretensje , przecież to chore.

No to napisz mi ja jakim serwerze tak robią?

Jak by to było przez buga nie z mojej winy to sie zgodzę

Ale keylogera złapałem z swojej winy jak coś pewnie pobierałem.

Nawet tego nie chciałem odzyskać... moge dać ss z suportu.

yfch.jpg

On mi te bryłki dał nie za kradzież tylko po tym jak go spierdoliłem że "zgonił" że to kolega ukradł a okazało się że keyloger

Wiec jak nie znasz całej sytuacji to sie nie wpierdalaj za przeproszeniem.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie polecam tego serwera ze względu na to, że FuBu rozdaje eq :)

@edit tutaj dowody jakby ktoś nie wierzył :)http://www.mpcforum....morze-i-fubu-;/

Hahahaha, no ładnie - widzę, że serwer kompletnie spada na psy.

@4UP, FuBu robi to dla dobra okradzionych graczy :)

th_rofl.gifteż powiem, że mnie okradli przełożę eq na konto xx które zrobiłam na innym kompie [inne IP] >_>

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Hahahaha, no ładnie - widzę, że serwer kompletnie spada na psy.

th_rofl.gifteż powiem, że mnie okradli przełożę eq na konto xx które zrobiłam na innym kompie [inne IP] >_>

Po co;d?

FuBu pisze że logi sprawdzi <Hahaha FuBu i logi>

Na początku serwera napisałem mu że fasolki z is mi nie doszły=)

Nawet nie spr i oddał

Nawet nigdy sm na balmore nie wydawałem=)

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Właśnie o tym mówię, mogę nawet powiedzieć że mnie okradli z np 1 stalki i skrzydeł i zaraz bym miała z powrotem od wielmożnego FuBu który nawet by nie sprawdził czy to prawda.

Opublikowano

cóż, to co tu wyżej napisali można interpretować dwuznacznie, - lenistwo - nie chce mu się sprawdzać logów, ale też - dba o graczy... tzn wiadomo, że takie coś nie powinno mieć miejsca, ale kto by nie chciał jak najszybciej odzyskać itemków które rzekomo stracił..

ouve5v.png
Opublikowano

Serwer z początku był super, teraz nic się nie dzieje, czasami na święta jest jakiś event i to wszystko co można teraz tam robić.

Nie polecam z powodu iż wystarczą "śliczne oczka" do fupusia, a on Ci załatwi eq ^^. (napisz ktoś do niego, że Cie okradli i powiedz, że miałeś skilla na P i np. stal +9, i że chciałeś zacząć od początku, no i oczywiście, że byłbyś wdzięczny za pomoc - to działa !)

Cóż można o nim jeszcze powiedzieć, dobry do zarobku (trutkę +9 możesz sprzedać za 600zł (przykładem jestem ja :D)), nudzi się po 86+ lvl'u.

Opublikowano

Jak już ktoś pisał - serwer schodzi na psy -.- . Pamiętam jak wystartował , było fajnie . Teraz szczerze grają tylko dzieci oraz ci którzy wydali jakiś majątek na balmorę.

sygna2.png

Opublikowano

Jeśli zagadasz z FuBu to dostaniesz stalke +9 lub inne eq :) Pozdrawiam

64633837014041865793.jpg

Sygna By Me.

Robię sygnatury na zamówienia składajcie na PW(za free)!

Opublikowano

I to uważasz za plus? Żałosne >< Moim zdaniem tylko osoby które faktycznie zostały okradzione bądź nie umieją grać [czyli 1/2 serwa pewno] korzystają z "wujek FuBu da itemek".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...