Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

server niby spoko... ale wbilem ten 75 i co dalej? co mam robic? jak zarobic? na bestach siedzialem 3 nocki zeby miec eq z kd itd.. ale co mam wiecznie siedzec na bestach? troche lipa ;/

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

serwer jest ciekawy i takich w polsce brakuje. Wiele mozna powiedziec o teamie ale jesli chodzi o cziterow to sie nie opierdalaja. Wypychasz z kolka i dostajesz bana po minucie czesto na all konta. To samo z hackerami, staraja sie wysledzic konto na ktore zlodziej rzuca eq i go banuja. :) brak pl znakow bo pisze z tel.

CX7Rrj.png

Opublikowano

server niby spoko... ale wbilem ten 75 i co dalej? co mam robic? jak zarobic? na bestach siedzialem 3 nocki zeby miec eq z kd itd.. ale co mam wiecznie siedzec na bestach? troche lipa ;/

Wbij 86 i od tego momentu zaczyna się zarobek ;) im lepsze eq tym lepszy zarobek.

beztytuuacf.png

Opublikowano

@UP

Ja niedawno zacząłem grać i jakos się wybiłem ;)

Najgorzej na boja zarobić, a potem metki i zarobek ładny.

A tak na początek, żeby na podstawowe eq i boja zarobic to polecam siedzieć na metkach bitwy, bic besty w m2.

Ja osobiście zarobiłem w dość nietypowy sposob: 2x drop i dropiłem ulepszacze (Pustynia, ezo)

A co do serwera, polecam fajnie się gra, ale szkoda, że Ox są rzadko ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu pisać :) Serwer najlepszy jaki widziałem i gram tam od startu :D Serwer jest jak ulepszony global w południe jest dużo sklepów w jinno nawet więcej niż na ch handlowym na metin2.sg :D Tylko wbijać i grać . Każdy ma szanse tam zaistnieć od zera.

No jak widać Tobie się to udało, więc i każdemu się uda. ;)xD

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Serwer faktycznie jest najlepszym privem jaki kiedykolwiek wyszedł , praktycznie nigdy nie było z nim żadnych problemów . On jeszcze długo długo postoi zanim upadnie więc śmiało można zaczynać tam grę.

Ja gram tam prawie od miesiąca , a już w miarę sporo osiągnąłem poświęcając na grę od 1-2h dziennie :)

Pozdrawiam i jak najbardziej zapraszam na ten serwer .

Opublikowano

Jedynym minusem tego serwera, jest sam gruby (FuBu) . Ale kiedyś wreszcie to się skończy, a wtedy może zagram. : >

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

serwer dopracowany caly czas aktualizacje, duzo misji exp w miare latwy polecam ;)

Opublikowano

Cały fenomen tego serwera polega na profesjonalnym podejściu team'u oraz wprost najlepszej ze wszystkich prywatnych serwerów reklamie w postaci takiej legendy Metin2 jaką jest FuBu

:). A do tego jest oczywiście dopracowany oraz nie ma żadnych bugów które by odstraszały graczy :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Nie powiedziałabym, że jest profesjonalne podejście teamu (przynajmniej nie całego), najlepszej reklamie? Zależy kto co mówi, mnie ostrasza fakt, że FuBu ten serwer reklamuje i jest tam bodajże adminem - po prostu irytuje mnie ten człowiek.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Nie grałem, nie zagram. Dlaczego? głównie przez fubu - każdy kto gra już kilka tygodni słyszał o nim również dzieci które za nim polazły pewnie i to jest właściwie najgorsze co może być na serwerach.

imetin_logo.png

Opublikowano

Oj taak, wiele to rozmówek na yt jest jak to FuBu jeździ po ludziach etc... Ogólnie osoby nieznoszę :c

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie Polecam Balmory . Serwer nie ogarniety fubu wyzywa na ts ludzi. tyle z mojej str.

Nic z niczego się nie bierze -.- zobacz ile hejtów jest . Prawie codziennie musi być tyrania nie przez fubu tylko przez jakiegoś lamusa który myśli że jest niewiadomo kim.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

admini noobki atakuja serwer Shadvan konkurencja dla nich i tyle botki thx dobranoc:*

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...