Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile mi wiadomo z pewnych zródeł Fubu za pieniądze które natrzepał z rozdawania eq kupił sobie nowy wózek ;> teraz sprawniej będzie mógł poruszać się po mieście, sprawniej będzie mógł napierdalać w śmietniki w poszukiwaniu dropu tak jak to robi na Serwerach Metina. Co do Fubu jest to oszust i materialista tóż przed startem Balmory chodził po serwerach i krytykował w prezentacjach by Balmora wypadła jak najlepiej. Za co też wraz z Bambuskiem dostali zakaz wstawiania Prezentacji Balmory na Mpc. Mało tego Kamer Mod który brał udział w tym dostawał kase od Bambuska. Fubu do dziś na swoim koncie które ma na Mpc wchodzi w prezentacje innych serwerów i krytykuje. Co do lvl który wbił na PL zostały mu zrespione metiny,bossy w m1 co z resztą na filmiku jest widać.

Ważne: Poszukuje grafika na swój serwer który doda Bosa na wózku inwalidzkim,Bos ma posiadać kija.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Boże ale z was idioci... FuBu to admin a admina myślicie że można tak sobie wywalić?Gdyby nie on to by nikt tutaj nie grał prawie...

jakby bambusek sam zamieścił kilka filmików z balmory to wcale dużo mniej graczy by nie grało gdyby fubu tego nie reklamował, bo z czasem fubu stał się anty reklamą dla balmory, więc nie wiem, czy balmora zawdzięcza cokolwiek temu cwaniakowi :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Boże... jakbyście czytali forum to byście wiedzieli że FuBu wziął urlop, Bambus3k wytłumaczył to tym że on też wziąłby urlop po takich nerwowych wydarzeniach. :) FuBu sprzedaje eq bo mam kolege na balmorze(Drop wp 99lvl i smok 95). On kiedyś gadał z FuBu ale jak sie dowiedział o jego przekrętach to skonczył się zadawać z grubasem na wózku ;p

Hehe pamiętam serwer bambuska AnimeMT2,sam go prowadził można mówić jakieś tam nobki mu pomagały,serwer sięgał nawet 1.3-1.4k Online :)

Niby FuBu taka reklama to czemu na jego forum siedzi 70 osób ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

A ja przyznam szczerze, że znam tylko Bambuska z tych adminów na Balmorze i dobrze mi z tym. Bo grałem tam dlatego, że serwer jest strasznie dobrze dopracowany, a nie dla jakiegoś tam FuBu czy wogóle jakis Caliente- nie znam chłopa

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Co sądzicie o tym filmie ?

Ja się całkowicie zgadzam

:)

Co sądzę ? tak jak sam autor powiedział - bełkot (kur*a kur*wa kur*wa....bez przesady)...i co zaangażowanie i przeżywanie głupiego servera jakby to było życie...

kto myśli i ogrania to sam wie i domyśla się co robi i robił fubu..

beztytuuacf.png

Opublikowano

chwalisz się ?

82078654.png

Nie kurwa nie chwale się tylko ten temat jego o Balmorze a co się wiąże z Balmorą ? Oczywiście że BuBu a ten ss mój dotyczył Buba a twój ss zgłaszam bo nie ma nic powiązanego z tematem..

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Oto moja skopiowana wypowiedź z ich forum:

Skoro Fubu <3 powiedział - cytuję: "Skoro taki gracz co dopiero zaczyna b.potrzebuję yangów to czemu mu nie sprzedać" - no własnie, a kto kupuję yangi od graczy? Początkowi gracze co ich nie mają ;>

Czemu sell yangów jest zakazany przez graczy na allegro ? - bo ludzie wolą kupić za 10 zł 200kk np. i kupic sobie ring półksiężyca niż wydać na niego 30 zł czy tam 25 zł - Tracą zyski z is. Fubu sella yangi potrzebującym - czemu ? Ma zarobek z tego skoro nie z is. Jak gracze sellają to fubcio i bambus mają mniejszy zysk z IS ^^ i jaka tu uczciwość ?

Tak samo rozdawanie bryłek tych po 10kk - Ja np. nie dostałem smile.png jak i wielu innych, więc nie dziwne, że są potem ploty, ze Admini faworyzują niektórych, rozdają eq itp.

Serwer bardzo mi się podoba, nie jest za trudny, ani za łatwy, jednak to co odwalają admini to lipa. Bambus się zachowuję jakby faworyzował tą Caliente (nie znam jej, ale każdy tak piszę, są filmy i ss-y). Skoro chciał jej odzyskać nawet item, który uczciwe ten ninja zdobył, wydropując z niej. Fubon wystarczy, że się przyznał. Załatwił typowi konto z allegro, a to też chyba wbrew regulaminowi, zmienił mu nick, a np. na mnie zlewa smile.png i odzywa się jakbym był jakimś ścierwem, a piszę spokojnie i pytam, bez napierania. (tak tak tłumaczył, że czasem tak ma, ale jak ja mu pisałem to zawsze tak było ;> wobec moich znajomych z metka też.)

Powiem tak: Skończ rozdawać nawet te bryłki o wartości 10kk słabszym, nie sellaj tych yangów na allegro, a jeśli masz taki zamiar to pozwól też tym co grę kończą, nie wiem jak wy, ale wydaję mi się, że admini faworyzują topke ;> Np. spytałem czy może zmienić mi nick bo wymieniłem się pl za balmore, a on tekst " nie zawracaj mi tyłka" a potem się dowiedziałem, że tego samego dnia zmienił nick jakiemuś 90 lvl-owi ponoć, Shenlinowi zdaję się zmienił itp. A no i niech poćwiczy kulturę osobistą, zgodnie w jego regulaminie - napisał, że pomaga w wymianach wewnątrz serwerowych, a żeby się tego doczekać, musiałem czekać nawet 2 dni ;c

No niestety, oczywiście ani bambus, ani fubonek się tu nie wypowiedzą. Tak mi się ten serwer podoba, ale admini...BANDA ZAKŁAMANYCH TYPKÓW. Gruby robi co chce, bambus nic nie robi, zresztą sam lepszy nie jest. Nawet nie powinien się upominać o wisior wydropiony pod DT czy gdzieś z powodu rangi na -. tak samo to co wyżej napisano. Wyleciała truta bo typ miał range na - , a fubcio mu oddał ta ? TO JEST ŚMIESZNE. A JEDYNE CO ADMINI POTRAFIĄ TU ROBIĆ TO TEMAT ZAMYKAĆ. Dziki jeździec na wózku to już nie jest potrzebny w tej dyskusji, wystarczająco nakłamał w tych sprostowaniach, jednak bambus mógłby się wypowiedzieć i odpowiedzieć mi na to pytanie:

"Na pl-u przed pojawieniem się botów, ceny były normalne, jednak po tym jak się pojawiły, ulepszaczy typu małże itp. zrobiło się ponad miarę, ceny bardzo się zmieniły, bo duża ilość yangów wdarła się nagle w obieg. To jest zupełnie to samo co wasze sprzedawanie yangów za sms czy kij wie co, bo yangi od was zostają utworzone komendą, a nie zarobione w grze. Yangi kupione od graczy mają zepsuć ceny ? Jakim cudem, skoro to są yangi już dawno wrzucone do obiegu ? Prawda jest taka, że sprzedając yangi (wy sprzedajecie) - macie zarobek, bo jak nie z is to za yangi. Ring półksiężyca - 200kk, militar 300kk. Cena w is ringa - 25 zł Cena milita w is - 30 zł na allegro yangi - 100kk = 4 zł. 3x 100kk = 300kk = 12 zł. i gracze mają milita ponad 2x taniej smile.png Czemu nie umiecie się do tego przyznać tylko pierdzielicie o tym, że to grę zepsuje, BuBu nagle zaczyna też gadać o nie odprowadzanych opłatach podatkowych za sprzedaż na allegro itp. Proszę was...Serwer super, ale admini ? Zakłamani ludzie, rujnujący sobie powoli opinie.

Przez debilizm bambusa i grubasa na wózku, nie polecam tego serwa.

Serwery polecane - Ravia.eu, Draenor2, Tiveria.

xnzn.jpg
Opublikowano
Np. spytałem czy może zmienić mi nick bo wymieniłem się pl za balmore, a on tekst " nie zawracaj mi tyłka" a potem się dowiedziałem, że tego samego dnia zmienił nick jakiemuś 90 lvl-owi ponoć, Shenlinowi zdaję się zmienił itp.

Cytat z forum serwera:

Od Dnia 25.08.2012 Administracja Balmora zrzeka się możliwości zmiany nicku oraz zmiany profesji postaci z powodu niezadowolenia graczy. Od chwili obecnej nie ma możliwości zmiany nicku oraz profesji *.poprzez Administracje serwera Balmora.pl
Opublikowano

Serwer fajny a i strona działa ! Co ty gadasz ?

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Oto moja skopiowana wypowiedź z ich forum:

Skoro Fubu <3 powiedział - cytuję: "Skoro taki gracz co dopiero zaczyna b.potrzebuję yangów to czemu mu nie sprzedać" - no własnie, a kto kupuję yangi od graczy? Początkowi gracze co ich nie mają ;>

Czemu sell yangów jest zakazany przez graczy na allegro ? - bo ludzie wolą kupić za 10 zł 200kk np. i kupic sobie ring półksiężyca niż wydać na niego 30 zł czy tam 25 zł - Tracą zyski z is. Fubu sella yangi potrzebującym - czemu ? Ma zarobek z tego skoro nie z is. Jak gracze sellają to fubcio i bambus mają mniejszy zysk z IS ^^ i jaka tu uczciwość ?

Tak samo rozdawanie bryłek tych po 10kk - Ja np. nie dostałem smile.png jak i wielu innych, więc nie dziwne, że są potem ploty, ze Admini faworyzują niektórych, rozdają eq itp.

Serwer bardzo mi się podoba, nie jest za trudny, ani za łatwy, jednak to co odwalają admini to lipa. Bambus się zachowuję jakby faworyzował tą Caliente (nie znam jej, ale każdy tak piszę, są filmy i ss-y). Skoro chciał jej odzyskać nawet item, który uczciwe ten ninja zdobył, wydropując z niej. Fubon wystarczy, że się przyznał. Załatwił typowi konto z allegro, a to też chyba wbrew regulaminowi, zmienił mu nick, a np. na mnie zlewa smile.png i odzywa się jakbym był jakimś ścierwem, a piszę spokojnie i pytam, bez napierania. (tak tak tłumaczył, że czasem tak ma, ale jak ja mu pisałem to zawsze tak było ;> wobec moich znajomych z metka też.)

Powiem tak: Skończ rozdawać nawet te bryłki o wartości 10kk słabszym, nie sellaj tych yangów na allegro, a jeśli masz taki zamiar to pozwól też tym co grę kończą, nie wiem jak wy, ale wydaję mi się, że admini faworyzują topke ;> Np. spytałem czy może zmienić mi nick bo wymieniłem się pl za balmore, a on tekst " nie zawracaj mi tyłka" a potem się dowiedziałem, że tego samego dnia zmienił nick jakiemuś 90 lvl-owi ponoć, Shenlinowi zdaję się zmienił itp. A no i niech poćwiczy kulturę osobistą, zgodnie w jego regulaminie - napisał, że pomaga w wymianach wewnątrz serwerowych, a żeby się tego doczekać, musiałem czekać nawet 2 dni ;c

No niestety, oczywiście ani bambus, ani fubonek się tu nie wypowiedzą. Tak mi się ten serwer podoba, ale admini...BANDA ZAKŁAMANYCH TYPKÓW. Gruby robi co chce, bambus nic nie robi, zresztą sam lepszy nie jest. Nawet nie powinien się upominać o wisior wydropiony pod DT czy gdzieś z powodu rangi na -. tak samo to co wyżej napisano. Wyleciała truta bo typ miał range na - , a fubcio mu oddał ta ? TO JEST ŚMIESZNE. A JEDYNE CO ADMINI POTRAFIĄ TU ROBIĆ TO TEMAT ZAMYKAĆ. Dziki jeździec na wózku to już nie jest potrzebny w tej dyskusji, wystarczająco nakłamał w tych sprostowaniach, jednak bambus mógłby się wypowiedzieć i odpowiedzieć mi na to pytanie:

"Na pl-u przed pojawieniem się botów, ceny były normalne, jednak po tym jak się pojawiły, ulepszaczy typu małże itp. zrobiło się ponad miarę, ceny bardzo się zmieniły, bo duża ilość yangów wdarła się nagle w obieg. To jest zupełnie to samo co wasze sprzedawanie yangów za sms czy kij wie co, bo yangi od was zostają utworzone komendą, a nie zarobione w grze. Yangi kupione od graczy mają zepsuć ceny ? Jakim cudem, skoro to są yangi już dawno wrzucone do obiegu ? Prawda jest taka, że sprzedając yangi (wy sprzedajecie) - macie zarobek, bo jak nie z is to za yangi. Ring półksiężyca - 200kk, militar 300kk. Cena w is ringa - 25 zł Cena milita w is - 30 zł na allegro yangi - 100kk = 4 zł. 3x 100kk = 300kk = 12 zł. i gracze mają milita ponad 2x taniej smile.png Czemu nie umiecie się do tego przyznać tylko pierdzielicie o tym, że to grę zepsuje, BuBu nagle zaczyna też gadać o nie odprowadzanych opłatach podatkowych za sprzedaż na allegro itp. Proszę was...Serwer super, ale admini ? Zakłamani ludzie, rujnujący sobie powoli opinie.

Przez debilizm bambusa i grubasa na wózku, nie polecam tego serwa.

Serwery polecane - Ravia.eu, Draenor2, Tiveria.

boże skończcie z tym grubasem na wózku bo tak samo kultury nie macie jak i FuBu bo nie wiecie jak wygląda, ktoś powiedział grubas na wózku i teraz każdy to powtarza...i wy piszecie o kulturze ;) (nie bronie FuBu, ale takie teksty bez podstaw są wkurwiające..)

servery polecane hmmm Ravia.eu - graczy na krzyż ... ; draenor2 - kupa yang z yang buga.... ; tiveria- ok ale nie dla nowych graczy ;) ; prawda jest taka, że balmora pomimo tej afery z fubu , bambusem i Caliente itak jest najlepszym serverem, najbardziej dopracowanym, stabilinym i obleganym przez graczy :)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Ile osób tak średnio gra na Balmorze? 350-500 czy więcej?

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Nie ma licznika, ale po ilości sklepów w m1 widać, że gra grupo ponad 1000 (może ok 2k, nie wiem)

Serwer polecam, sam na nim gram.

Opublikowano

boże skończcie z tym grubasem na wózku bo tak samo kultury nie macie jak i FuBu bo nie wiecie jak wygląda, ktoś powiedział grubas na wózku i teraz każdy to powtarza...i wy piszecie o kulturze ;) (nie bronie FuBu, ale takie teksty bez podstaw są wkurwiające..)

servery polecane hmmm Ravia.eu - graczy na krzyż ... ; draenor2 - kupa yang z yang buga.... ; tiveria- ok ale nie dla nowych graczy ;) ; prawda jest taka, że balmora pomimo tej afery z fubu , bambusem i Caliente itak jest najlepszym serverem, najbardziej dopracowanym, stabilinym i obleganym przez graczy :)

Nie przestanę, samemu na 100% zdarzyło ci się nazwać kurwą, mimo, że nie jest prostytutką.

Ravia ma ok. 1000 graczy, na krzyż to jest na serwach gdzie gra 400=500 osob. Draenor - nie ma juz yangów z yangbuga.

Sam gram na balmorze bo to fajny serwer, ale admini to idioci. Z czasem i tak zrobie postać, pro eq, 99 lvl i pozbędę się all zzamieniajac troche za ravie i reszta każdy wie.

xnzn.jpg
Opublikowano

Miałem takie same podejscie jak Ty do balmory, ze najlepszy serwer, ale zmieniłem zdanie jak obejrzałem filimik fubu jak sprzedaje yangi komus itp. Dla mnie to jest koniec balmory, bo jak kurwa administracja sprzedaje yangi to ja podziękuje.

Opublikowano

Miałem takie same podejscie jak Ty do balmory, ze najlepszy serwer, ale zmieniłem zdanie jak obejrzałem filimik fubu jak sprzedaje yangi komus itp. Dla mnie to jest koniec balmory, bo jak kurwa administracja sprzedaje yangi to ja podziękuje.

Na połowie serwerów tak jest,tylko nie są tak rozpowszechnione.Balmora to fajny serwer,ale teraz przechodzą na tivierię.Ps.400 post ;D

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...