Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pytanko nawiązujące do tematu."Czemu nie ma na MPC prezentacji serwera ?

Czy to ma jakieś znaczenie? Na serwerze i tak gra multum osób.

sygnadlateamu.png
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanko nawiązujące do tematu."Czemu nie ma na MPC prezentacji serwera ?

Bo administracja tego forum nie potrafi oddzielać spraw osobistych od forum, dlatego blokują wszystkie prezentacje Balmory, dziwne, że zostawili tą "dyskusję"

//ja zostawiłem ta dyskusje i poprosiłem innych żeby nie usuwali

Edytowane przez Antix
beztytuuacf.png

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem wcześniejsze wydania serverów Bambusa były w 100% lepsze (AnimeMt2, Triadica).

Edytowane przez zwierz9

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

@UP po pierwsze zabezpieczenia? yy zajebiście dużo osób, questy bez żadnych bugów w 100% doskonale zrobiony serwer z czego wyszło takich ogólnie może z 2.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

hahahaha zabezpieczenia ;]

Moze przed wlamami ale przed hackami zerowe;]

Mialem tam surke 77 i bufka 75 gralem uczciwie i sprzedalem to:)

Ostatnio wbilem na serwa na modzie, dziala sh i wszystkie inne funkcje ktore sa w modzie :)

Nawet bana za to nie mam ;]

Expi sie bardzo ladnie na dodatkach ;]

Pozdrawiam ekipe dbajaca nad dobrem serwa.... ;]

35677.png27235.png

34025.png28520.gif

Dixon37

Opublikowano

Ostatnio wbilem na serwa na modzie, dziala sh i wszystkie inne funkcje ktore sa w modzie :)

Racja, zabezpieczenia przed hackami są znikome co psuje atmosferę na serwerze. Ale nic na to nie poradzisz, nie ma zabezpieczeń, których nie da się rozszyfrować.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Co wy pieprzycie o zabezpieczeniach na Kamerze można grać i na mh.Jak by FuBu go nie wypromował to był by to zwykły serwer na którym grało by 500 osób max.

Bo moim zdaniem nic na nim nie ma specjalnego typu nowa mapa itd.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

A gdzie masz jakieś dobre zabezpieczenia ?... Metin2.pl profesjonalna zajmuje się tym profesjonalna firma , a 90% yang która jest w obrocie jest zdobyta przez boty ;)

Co do Balmory to itak jest dużo mniej cziterów niż na innych serverach i nie mają one zbyt dużego wpływu na grywalność, nie to co na tej Twierii, na której dzięki Bonusswitcherowi połowa graczy ma idealne bonusy w itemkach...

beztytuuacf.png

Opublikowano

Z tego co wiem to na Nawie bot do banowania został wyłączony, więc automatycznie bana nie dostaniesz :D Przypominam że ta dyskusja jest o Balmorze. Sam niedawno zacząłem tutaj grę i jedyny błąd jaki zauważyłem to nie spolszczone wypowiedzi mobow.

Opublikowano

Z tego co wiem to na Nawie bot do banowania został wyłączony, więc automatycznie bana nie dostaniesz :D Przypominam że ta dyskusja jest o Balmorze. Sam niedawno zacząłem tutaj grę i jedyny błąd jaki zauważyłem to nie spolszczone wypowiedzi mobow.

Racja, mimo to nie zmienia to faktu, iż Balmora jest jednym z najbardziej dopracowanych, cieszącym się zainteresowaniem serwerem ;)

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Moim zdaniem to Balmora zrobiona pod IS'a pełno "dzieci FuBu" Wydaje kasiory na is itp a on na tym porządną kasiore zarabia ;)

<3<3<3

34941.png

35216.jpg

35443.png

Opublikowano

Na balmorze fubu gówno robi powiem tyle, bambus3k zapieprza a fubu tylko zgarnia kase z is'a i wydaje na pl'a. Sądzę ze lepszy by był serwer jak by fubu nie było tylko porządniejsi game masterzy. Mój kolega dostał bana za wyzywanie fubu, a fubu mu dał bana na 20 lat za obrazę jego, a wyraźnie pisze na forum że za pierwszym razem jest 2 tygodnie. W ogóle sądzę że fubu nie nadaję się na gm'a.

Opublikowano

Kasa którą przeznacza fubu na nie wiadomo jakie rzeczy to jego sprawa. Nas to nie obchodzi. Ważne żeby serwer stał . Ataki ddos są prawie co tydzień w weekend bo jakieś dzieci zazdroszczą mu. Co do wywalenia fubu to wiesz w 50% też dzięki niemu istnieje serwer. On też robi dużo bo przez youtube dał reklame , a ma e 25k widzów. Pomaga w supporcie , w wymianach itp bo innych adminów nie widze na ts'ie. Malysz wg. mnie tylko się opie*dala.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

@up. Co ty możesz wiedzieć o adminach Balmorki?. Widać że nic nie wiesz. A jedyną osoba która zazdrośći serwera który zarabia z tysiaczka dziennie jesteś ty. Twój serwer nie zarobi nawet 20 zł ale ok.

Opublikowano

@UP ale ja nikomu niczego nie zazdroszcze ? o.O O co ci chodzi człeniu ? Poprostu pisze jak jest na serwerze , a ty się do mnie spinasz -.-

Opublikowano

balmora to syf pod is nic wiecej

Dlaczego tak uważasz? Na serwerze gra multum osób, więc nie muszą specjalnie tworzyć serwera pod is, aby zarobić.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

@UP popieram

Spokojnie jeżeli ma się czas , opanowanie to dużo można osiągnąć na tym serwerze bez is'a :) Proponuje właśnie najpierw zagrać a potem pisać że to niby syf pod is , którym naprawde nie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...