Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Cała prawda o balmorze i fubu ;]

Gość `NJoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo ludzi z mpcforum gra na serwerze balmora.pl, tak więc zdecydowałem się wrzucić tutaj SS jak zjebany admin fubu rozdaje itemy :

0417140941.jpg

Jak widać daje mi stal szaman, w eq mam jeszcze na sure, którą mi dał wcześniej. Obie były ( sprzedałem za zł ) +9 czyste.

Wcześniej założyłem temat z czarowanym na P na poziomie 25lv. Skilla dał mi fubu :> Tego udowodnić nie mogę, no ale kto uwierzy to nie straci czasu na tym syfie. Bambus3k i Małysz są o tym poinformowani, więc fubu niedługo wyleci :]

Opublikowano

Słyszałem również że Fubu ma swoją prywatną postać w grze wystawia itemy na Tobole .. , pokazuje graczom..

Oczywiście te itemy są z bonami z Navicata.. , sprzedaje za doładowanie SM na PL na 2 serwerze jak się nie myle.. ma postać ..

Wrzuć ten screen w Publikacje serwerów ;D

W końcu skończy się kariera Fubu :>

Nie będzie już jezdził na wózku i udeżał kijem w śmietnik w poszukiwaniu dropu.

Opublikowano

Słyszałem również że Fubu ma swoją prywatną postać w grze wystawia itemy na Tobole .. , pokazuje graczom..

Oczywiście te itemy są z bonami z Navicata.. , sprzedaje za doładowanie SM na PL na 2 serwerze jak się nie myle.. ma postać ..

takich sytuacji nie ma, aczkolwiek fubu rozdaje itemy dla swoich ziomków. Ostanio dał trute +9 ;]

Przed chwilą dostałem bana za to, że wstawiłem tego SS: ]

WinSCP już

Opublikowano

Już dawałem ss sam tutaj=)

oddz.jpg

Moge sie założyć ze dostaniesz bana jak ja za publikacje ss

@Co on wam lorda zrespił?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Już dawałem ss sam tutaj=)

oddz.jpg

Moge sie założyć ze dostaniesz bana jak ja za publikacje ss

dostałem na Ts. W grze mi nie da, bo i tak mam GG do bambusa i małysza;]

WaszkaG ma nową postać, od fubu dostał zwoje egzo : ))))

Opublikowano

Wystarczy do niego zagadać i już masz all...

Bambus zrobił błąd

Może fubu to dobra reklama ale przez to odejdzie 2/4serwera

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ciekawe czy to co wkleiles to prawda.

Nienawidze tez fubu za to co robi, bo patrzac z boku to fubu zrobil priva zeby miec z tego kase.

Ostatnio nawet chwalil sie ze wydal 400 zl na is zeby bony zmienic, albo pokazal filmik jak 200 zl wydaje na kolo losu, wszystko zapewne zdobyte z balmory i glupoty ludzkiej.

Ktos moze opowie co sie tam dzieje, bo nie gram tam i nie zamierzam, ale chetnie bym sie dowiedzial czy mam racje piszac ze balmora to przykrywka pod zarabianiem kasy i ustawieniem serwera dla kolegow czy jednak jest to normalny priv ;]

Opublikowano

No grubo jest sam się zastanawiam teraz jaki sens jest grać na balmorze i zdobywać itemy jak taki FuBu da je komuś za free ...

Opublikowano

ja mam w dupie balmore i calego FuBu , AnimeMT2 było zaje**** teraz Polecam Turisas.pl

Turisas.pl stabilny serwer +700 graczy online Pro serwer

Opublikowano

Tutaj zapraszam

http://www.mpcforum.pl/topic/551575-dyskusjabalmora/page__st__210

Jest do tego serwa dyskusja , więc po co odzielne tematy?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...