Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to co robi ostatnio administracja to masakra. Wszelkimi możliwymi sposobami usiłują zamieść pod dywan to, że mają swoich przydupasów i spełniają ich zachcianki. Ciekawe dlaczego tylko kilka osób ma numer kom. administracji, jeśli wszyscy są traktowani równo to dlaczego nie mają tych numerów wszyscy tylko Caliente i inne przydupasy, druga sprawa to to, że na serverze nie można zmienić profesji po 60lvlu to ciekawe dlaczego komuś tam na 90lv zmienili profesje z daggera na archara ;) jeśli jest taka możliwość to nich dadzą możliwość wszystkim, a nie tylko swoim przydupasą. Jeśli robią takie rzeczy i to wyszło na jaw to nie zdziwię się jeśli niektorzy mają itemy z navi skoro administracja może dawać komuś postaci, zmieniać nicki, zmieniać profesje komuś na życzenie to i itemy z navi zapewne im dają.

Do tego teraz zamykają wszystkie tematy z jakąkolwiek krytyką bo w tych tematach pojawiają się dowody na ich przekręty, a tych którzy ich krytykuja poprostu banuja, np. ja odpowiedziałem na pytanie FuBu gdzie pytał co oni takiego robią, to oczywiście odrazu dostałem bana, a regulaminu nie złamałem ;) dobrze, że dawno skończyłem gre na tym serverze bo to co robi z nim administracja to kompletna porażka.

Jeśli nie przeszkadza Wam to że niektórzy mają "prezenty" od administracji co za tym idzie mają łatwiej na serverze, to polecam bo pod względem grywalności to najlpeszy server, ale patrząc na to co robi administracja to jest taki jak każdy inny, czyli przekręty, navi itd :)

beztytuuacf.png

Opublikowano (edytowane)

serwer prawie jak PL tylko większe raty i inne shopy i tyle

to co robi ostatnio administracja to masakra. Wszelkimi możliwymi sposobami usiłują zamieść pod dywan to, że mają swoich przydupasów i spełniają ich zachcianki. Ciekawe dlaczego tylko kilka osób ma numer kom. administracji, jeśli wszyscy są traktowani równo to dlaczego nie mają tych numerów wszyscy tylko Caliente i inne przydupasy, druga sprawa to to, że na serverze nie można zmienić profesji po 60lvlu to ciekawe dlaczego komuś tam na 90lv zmienili profesje z daggera na archara ;) jeśli jest taka możliwość to nich dadzą możliwość wszystkim, a nie tylko swoim przydupasą. Jeśli robią takie rzeczy i to wyszło na jaw to nie zdziwię się jeśli niektorzy mają itemy z navi skoro administracja może dawać komuś postaci, zmieniać nicki, zmieniać profesje komuś na życzenie to i itemy z navi zapewne im dają.

Do tego teraz zamykają wszystkie tematy z jakąkolwiek krytyką bo w tych tematach pojawiają się dowody na ich przekręty, a tych którzy ich krytykuja poprostu banuja, np. ja odpowiedziałem na pytanie FuBu gdzie pytał co oni takiego robią, to oczywiście odrazu dostałem bana, a regulaminu nie złamałem ;) dobrze, że dawno skończyłem gre na tym serverze bo to co robi z nim administracja to kompletna porażka.

Jeśli nie przeszkadza Wam to że niektórzy mają "prezenty" od administracji co za tym idzie mają łatwiej na serverze, to polecam bo pod względem grywalności to najlpeszy server, ale patrząc na to co robi administracja to jest taki jak każdy inny, czyli przekręty, navi itd :)

a co ty chcesz aby z 1000 osób miało twój numer i aby twój telefon dzwonił co 1 sekundę bo ja nie

Edytowane przez dawiduks

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

a co ty chcesz aby z 1000 osób miało twój numer i aby twój telefon dzwonił co 1 sekundę bo ja nie

Jak już daje ten numer to niech da wszystkim, a jak nie chce telefonów to nie daje nikomu... Proste, czyż nie...? ;)

Opublikowano

a czy ja tu pisze tylko o numerze ? to tylko jeden przykład, może najmniej istotny, ale potwierdzający to, że niektórzy są przydupaskami administracji i mają lepiej i nie przez to lepiej, że mają ich numer tylko to, że dostają od nich to co chcą, a udowodnione zostało dawanie postaci, bryłek, zmienianie nikow, zmienianie profesji, więc zapewne jest tego więcej tylko nikt tego jeszcze nie udowodnił.

Poza tym sami się przyznają do tego co robią tym, że usuwaja tematy i banuja ludzi którzy podają dowody na ich przekręty, bo na początku nie usuwali tematów, ale jak zaczęły pojawiać się w nich dowody tak odrazu nie było miejsca dla takich tematów i znikały w przeciągu kilku minut.

profesjonalne ? raczej nie..

beztytuuacf.png

Opublikowano

Server godny uwagi, choć nie wiem czy opłaca się tam grać po tej zadymie z FuBu ;)

34952.png

Jeśli do mnie piszesz, to pisz poprawnie

:)

Opublikowano

Ja właśnie zacząłem grę na balmorze. W sumie gram dla siebie, nie dla innych. Na balmorce dobrze się czuję, dlatego też kontynuuje swoją grę tam.

Gram w jinno.

Zadyma nie zadyma, ważne że nie ma "chyba" eq z navi, nie licząc akcji z Caliente.

Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

nie ma eq z navi? Już na początku serwera miałem 2 iteamki 30k hp w każdym. nie mam już balmory więc ss nie mam.

nie raz lorda na przeklętych mi i mojej gildii respił.

Edytowane przez adm
Opublikowano

teraz to już chyba nie ma navi, choć sam nie wiem. Fubu już się ogarnął z dawaniem eq i przywoływaniu bossów (chyba).

Btw. ale lipnie te instrukcje wchodzą. 5 aur pod rząd spalonych, masakra. A 15kk piechotą nie chodzi.

Opublikowano

Tylko, że dziwne że fubu załatwia takie konta i eq dla "znajomych". Bo zakładałem kilka kont i pisałem do niego z prośbą o kupno eq za złotówki to za każdym razem mnie blokował, także nie rozumiem tego w prawdzie.

Opublikowano

Tylko, że dziwne że fubu załatwia takie konta i eq dla "znajomych". Bo zakładałem kilka kont i pisałem do niego z prośbą o kupno eq za złotówki to za każdym razem mnie blokował, także nie rozumiem tego w prawdzie.

Bo w ostatnim czasie to po tej zadymie każdy chciał demka nakręcić, że sprzedaje eq i dlatego all blokuje... Akcja przycichnie to pewnie znów się zacznie... ;)

Opublikowano

fubu nakupił sobie tyle szlugów już i nocników ze nie potrzebuje wiecej waszego hajsu, teraz może jarać i srać jednocześnie nie odchodząc od komputera, i może pójdzie do jakiejś przychodni i mu brwi wystylizują..

Opublikowano

Co sie dzieje z tą balmorą? Jakieś DDosy czy coś?

Strona nie działa, więc prawdopodobnie tak, ale jak coś to forum działa, więc moze niedługo będzie jakieś info na forum. Trzeba poczekać z kilka dni ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie ma eq z navi? Już na początku serwera miałem 2 iteamki 30k hp w każdym. nie mam już balmory więc ss nie mam.

nie raz lorda na przeklętych mi i mojej gildii respił.

Poważnie? jak przyszedłeś na ts z gildią że was z Lorda kickło i domagałeś się zwrotu Lorda, to chyba musimy pomóc prawda?

Więc oco ci chodzi?

Co do przedmiotów, że niby miałeś 30 k hp ? a możesz podać ss? z pełnym oknem w grze?

chyba smieszny jesteś

Pzodrawiam

Opublikowano

Poważnie? jak przyszedłeś na ts z gildią że was z Lorda kickło i domagałeś się zwrotu Lorda, to chyba musimy pomóc prawda?

Więc oco ci chodzi?

Co do przedmiotów, że niby miałeś 30 k hp ? a możesz podać ss? z pełnym oknem w grze?

chyba smieszny jesteś

Pzodrawiam

*Pozdrawiam.

:O Z LORDA "KICKŁO" Masz racje zaje*sty powód żeby zrespić komuś lorda. Mnie "kickło" z DT domagam się kowała ;-)

a i spaliło stal na 9 domagam się na 9 bo to przecież nie moja wina że "SPALIŁO".

Opublikowano (edytowane)

*Pozdrawiam.

:O Z LORDA "KICKŁO" Masz racje zaje*sty powód żeby zrespić komuś lorda. Mnie "kickło" z DT domagam się kowała ;-)

a i spaliło stal na 9 domagam się na 9 bo to przecież nie moja wina że "SPALIŁO".

Skoro miał 100% pewności że ich kickło na lordzie, to czemu miałby go nie zwrócić. Nawet jakby ich kickło z kowala na dt, mógłby im go zwrócić. Przykład ze stalką dla nabicia prestiżu wypowiedzi, nie ma nic do tematu. Skoro FuBu chce pomagać graczom to jak dla mnie dobrze dla serwera. Przykłady z loganiem z DT leżą po stronie serwera, a więc i po części administracji. Nie widzę w tym nic złego.

Edytowane przez kamugo
Opublikowano (edytowane)

Fubu wypowiedź się dlaczego SERWER OFF. Ps. okradli mnie z dropka 30 fasolek i rib 9 da rade jakoś odzyskać ?

Edytowane przez Dubeltowka
Pasjonat
Opublikowano (edytowane)

Więc oco ci chodzi?

chyba smieszny jesteś

Pzodrawiam

To zapytaj się Małysza o 2 iteamki 30k HP, i przypomnij sobie jaką GM`ke wydaliliście z Teamu tylko szkoda że dopiero po ok. 2 tygodniach jak bez eq wbiłem sobie 90 lvl. Za to że właśnie dała mi te iteamki. Bo pewnie zaraz powiesz że żadnej Ewy w teamie nie było. A zrespiłeś Lorda 2 raz po tym co nas wywaliło. Nie tylko ja miałem te iteamki ale też EnG1. I nie rozumiesz co napisałem? Balmore już usunąłem z komputera parę miesięcy temu.

Edytowane przez adm
Opublikowano

Skoro miał 100% pewności że ich kickło na lordzie, to czemu miałby go nie zwrócić. Nawet jakby ich kickło z kowala na dt, mógłby im go zwrócić. Przykład ze stalką dla nabicia prestiżu wypowiedzi, nie ma nic do tematu. Skoro FuBu chce pomagać graczom to jak dla mnie dobrze dla serwera. Przykłady z loganiem z DT leżą po stronie serwera, a więc i po części administracji. Nie widzę w tym nic złego.

Kolejny bezmózgi idiota. Tylko faworyzowanej gildii to zwraca. TAK FUBU POMAGA!. Daje bryłke na start jak go proszą!. Skończyłem gre właśnie z tego powodu.

Ps. Stalka +8 jest tam nic nie warta więc nie wiem co to za prestiż. No w sumie dla Ciebie może i tak jeżeli jedyne co osiągasz na serwerze to boga +4

Opublikowano

Nie grać na tym gównie,

Bambusek ma wyjebane na serwer,FuBu sprzedaje bryłki na Allegro.

FuBu debilu,piszesz ''możesz mi dać ss'',naucz się czytać ze zrozumieniem kolo napisał że nie ma balmory to nie ma SS.

Ale nie jedno widziałem,kiedyś sam do ciebie pisałem że zgłaszam fishbota,a nawet nie odpisałeś.

Macie po prostu wyjebane na serwer,jedyne na co cię stać to odpisać w temacie jak chodzi o ciebie,bo jeżeli ktoś napisze lub poprosi o pomoc,to ty w chuja nie odpiszesz,chyba że w temacie o tobie plotkują lub jest w nim coś o tobie,to powiesz 1 zdanie,które jest warte tyle co zeszło roczny śnieg,i nakręcić film,w którym pierdolisz dzieciom w głowach.

Nie każdy jest głupi,i ci nie uwierzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...