Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tutaj protesty nic nie pomogą, tylko butla gazowa z zapalnikiem wpieprzona do sejmu z napisem STOP ACTA.

Oj sama bym taką rzuciła, szkoda mi tego forum i anime, które oglądam na pewnej stronie. Pewnie obie te rzeczy pozamykają, w imie jakihś śmiesznych praw autorskich "biednych" bogaczy.

Opublikowano

Tutaj protesty nic nie pomogą, tylko butla gazowa z zapalnikiem wpieprzona do sejmu z napisem STOP ACTA.

Oj sama bym taką rzuciła, szkoda mi tego forum i anime, które oglądam na pewnej stronie. Pewnie obie te rzeczy pozamykają, w imie jakihś śmiesznych praw autorskich "biednych" bogaczy.

Jeśli się postawimy i będziemy uparci to damy radę.

To polega na tym że jeśli uświadomimy im ilu nas jest i to że nam się to nie podoba to zrezugnują.

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

To jest ustawa, dzięki której można blokować strony z byle powodu. Twój dostawca internetowy będzie zmuszony do zbierania informacji i zapisywania ich o twoich ruchach w sieci. Jeżeli więc wrzuciłbyś pare plików z jakiegoś priva mógłbyś zostać ukarany grzywną, ba lub więzieniem.

Opublikowano

To działa na tej zasadzie:

Pobieranie/Uploadowanie pirackiego oprogramowania--->Blokada internetu---->Kara lub Więzienie

Uuu...

Opublikowano

Ludzie rozgłoście to wyjdzźcie na ulice z wydrukowanymi kartkami NO ACTA i klejem/taśmą i przyklejajjcie Wkoncu będzie rozglos w telewizji a to duża reklama więc 1mln osób możę nawet dojśc na +++

A to nic nie szkodzi nie pozwólmy MEGAVIDEO było dla mnei jedyną opcją do oglądania zagranicznych serialii odcinek po odcinku nie o kosmicznych porach jak np family guy o 2:00 w nocy

NO TO ACTA Ludzie rozgłoście to nie ważne ilu osobom powiecie i jak, ważne by powiedzieć kazdy głos sie liczy!!!!

Opublikowano

Juz na forach sie zmawiaja na takie cos, na Youtube masa Let's Playerow dodalo filmy o NIE dla ACTA a oni maja po 100.000 widzow wiec najwieksza nadzija w ludziach ktorzy wyjda pod rzad z protestem.

Kolejnie jest nadzieja w Wikipedii ktora podobno protestuje ze zamknie serwery jezeli podpisza to gown*

Anonymouse zaatakowalo juz mnostwo stron internetowych bo sie wkurzyli za zamkniecie MegaUpload i szykuja sie na kolejne

I tez moze cos Palikto cos zdziala jak to rozglosi w telewizii (zobaczymy..)

Opublikowano

@nonymous ile was jest w Polsce? wiesz może chodzi mi o hackerów a nie ogół bo anonymous może być każdy kto walczy z globalizacją!

Jest nas coś koło 9-10 tysięcy nie za dużo ale no jak na razie starcza.

Ostatnia nasza akcja :

Ona jeszcze nie doszła do końca to jest film co do tej pory udało nam się zrobić.

Uuu...

Opublikowano

Do roboty kurwa wysyłać emaile na konta wszystkich polityków !!!

Wszędzie gdzie się da rozsyłajcie wiadomości po stronach,forach,

Musimy coś zrobić bo kurwa takie siedzenie i gadanie że jesteśmy na NIE nic nie da. !!!

Uuu...

Opublikowano

Acta, grupa cwaniaczków którzy chcą zyskać miliony na bólu i nieszczęściu innych. Może by tak zablokowali/zamkneli gości co wymyślili ten szajs.??

www.grandstreet.pl

560x95.png

Mapa serwera ma wbudowaną obsługę instalacji neonów pod pojazdy!

Opublikowano

Kultura tutaj niektórych mnie przeraża, temat był stworzony do poinformowania was w łagodny sposób co z czym się żrę, ale nie umiecie opanować swoich emocji, nie wiecie co robić to pojawiają się komentarze " **j w ***e ACTA". Jeśli nie umiecie się zachować to wyjdźcie na dwór do kolegów tak mówić.

Opublikowano

https://secure.avaaz...nter_b/?aLBbAcb

Kultura tutaj niektórych mnie przeraża, temat był stworzony do poinformowania was w łagodny sposób co z czym się żrę, ale nie umiecie opanować swoich emocji, nie wiecie co robić to pojawiają się komentarze " **j w ***e ACTA". Jeśli nie umiecie się zachować to wyjdźcie na dwór do kolegów tak mówić.

Przecież w temacie jasno jest opisane WASZE OPINIE CO NAM GROZI a ty z takim czymś wyskakujesz, najpierw przeczytaj a nie Wielki użytkownik i obraza użytkowników... POMYSL ZANIM COS NAPISZESZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...