Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napierdal***e na bronka , przyjdzie co do czego po wtorkowym spotkaniu i nie podpisze to będziecie mu dupsko lizać ;)

Juz powiedzialem - jak by byl kaczynski to by byla wojna z ruskimi juz za smolensk, jak bronek to net ...narzekac umiecie wszyscy tylko :)

Wypowiedź jakiegos polityka dzisiaj z tv( mniej wiecej) : "Po tych atakach jeszcze bardziej powinnismy utwierdzic sie w mysli ze monitorowanie sieci jest niezbedne zeby zabezpieczyc sie przed powtorzeniem sie dzisiejszych incydentow" ...

Tylko niech ktos mi powie co to ma kur*a wspolnego z piractwem ? o.O

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

napierdal***e na bronka , przyjdzie co do czego po wtorkowym spotkaniu i nie podpisze to będziecie mu dupsko lizać ;)

Juz powiedzialem - jak by byl kaczynski to by byla wojna z ruskimi juz za smolensk, jak bronek to net ...narzekac umiecie wszyscy tylko :)

Wypowiedź jakiegos polityka dzisiaj z tv( mniej wiecej) : "Po tych atakach jeszcze bardziej powinnismy utwierdzic sie w mysli ze monitorowanie sieci jest niezbedne zeby zabezpieczyc sie przed powtorzeniem sie dzisiejszych incydentow" ...

Nikt nie wygra z internetem to jak jeden żołnierz ze szabelką na czołg :)

haha xD

Opublikowano

@2xUP:

Skoro jak napisałeś: " Nikt nie wygra z czymś czego nie ma "

To znaczy ze nie musza wygrywac by zwyciezyc nad tym czego nie ma ;)

Opublikowano

Masz racje

35353.png

11669.gif

35497.jpg

6289.png

Opublikowano

Prze ch*je... oglądałem Fakty po faktach i mówił jakiś debil że to nie był atak z strony Anonymous tylko to była awaria serv.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Mówi się że media to 4 władza ,ale w dzisiejszych czasach wg. mnie największą władze ma internet ,dlaczego? Ponieważ internet to nie tylko serwery, strony czy portale społecznościowe ,ale internet to ludzie ,którzy go tworzą. Oznacza to ,że każdy z Nas jest twórcom internetu ,a jak niby ktokolwiek mógłby pokonać cały świat? Oczywiście są sposoby na to ,lecz przeciwnikowi zależy na zarobku i to w dodatku zarobku na Nas. Podsumowanie jest proste - żadna organizacja, ustawa ,ani FBI nie są wstanie kontrolować wszystkich. Nawet gdyby im się to udało to i tak nie wsadzą połowy świata do więzienia.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Przed chwilą na RMF-FM mówili o akcji hackerów z ANONYMOUS :) mówili że zablokowali większość stron związanych z rządem albo bardzo je spowolnili i że servery obsługujące te strony nię mogą nadąrzyć

Opublikowano

Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem trzeba brać szmatę i szorować to samo tu zamknęli nam megavideo i megaupload mniejsza jest dużo stron tego typu. Zamiast gapić sie w ekran i plakać trzeba działać wysylać Emaile do przedstawicieli politycznych i ankiety online ja już to zrobilem a wy?

No-Acta

@Może się udać!

http://www.youtube.com/watch?v=YOOREDvZMPC&feature=mfu_in_order&list=UL

rsdgx1.jpg

Opublikowano

Może i kolega up ma racje ale czy to cos da czy politycy i ustawa acta nie bedzie nas jeszcze bardziej postrzegać jako anarchie internetową opartą na hakerstwie? moze jakoś inaczej niz ciagle ataki da sie temu zaradzic?? np petycje emaile jak tutaj podaliscie ale czy odrazu trzeba przechodzic do atakow bezposrednich?

Dajmy na to nasze forum (mowa tutaj przewaznie o podforach metin2 i CS) jezeli padną strony hostingowe (np megaupload hofline czy jakto tam) to padnie wszystko z tych for az dojdzie do upadku samego forum to samo tyczy sie przeglądania zdjęc z możliwością udostepnienia poprzez facbook'a lub twitter'a

np komiksy.pl demotywatory kwejk czy besty.pl dojdzie do tego ze bedziemy kontrolowani w takim stopniu ze niebedziemy mogli kilknąć przepraszam RUSZYĆ MYSZKĄ DOTKNĄC KLAWIATURY BO BEDZIEMY SLEDZENI PRZEZ JAK TO ACTA UJELO IPF JAK SIE NIE MYLE tak wiec cos trzeba z tym zrobic pytanie tylko co? w wiadomosciach podano ze szykuje sie 20 manifestów mam nadzieje ze przed podpisaniem tej petycji przez szanownego prosze was Prezydenta RP lol no ale cóż cofamy sie do komuny tylko ze w necie ;/

Dołanczajmy do protestów może to coś da ale lepiej bez użycia siły!

http://www.facebook....31718760242341/

http://www.facebook....zurywinternecie

pamietjmy o tym że razem możemy wiecej!

407859_351183708225657_351039521573409_1449898_1368335323_n.jpg

Opublikowano

Pewny ni jestem ,ale chyba " anonymous "

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...