Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wogóle skąd się wzieło to całe ACTA,SOPA,PIPA?

Mam nadzieję że nasz Polski rząd nie podpisze tego gówna.

random.jpg

Opublikowano

@up

Polski rząd ma zamiar to podpisać. Na dokumentach jest już wstepnie przyjęte, bo widnieje tam podpis premiera. Polski rząd ma zamiar to podpisać i jest w tego dumny !!!

Opublikowano

@up

Polski rząd ma zamiar to podpisać. Na dokumentach jest już wstepnie przyjęte, bo widnieje tam podpis premiera. Polski rząd ma zamiar to podpisać i jest w tego dumny !!!

Prosze Cie nie mówi mi tu o premierze bo mnie kurwica bierze...

Chciał wojne z kibicami, teraz bd mieć i z internautami.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Prawie cały polski rząd to żydzi a żydów się pali i robi z nich mydło . Nie żebym był rasistą ale to przesada

wipek.pl

Opublikowano

Poyebao sie wam coś :) SOPA to amerykańska wersja ACTA. Zresztą i tak SOPA trafiła do kosza:)

facebook.com

whyweprotest.net

anonyops.blogspot.com

poczytaj :D

Ale z resztą mamy sobie pomagać i walczyć z tym jebanym syfem a nie patrzeć na to kto ma jakie wiadomości.

Są tu jacyś ludzie którzy wiedzą co to program ''LOIC''.

Umieją zamaskować IP i nie boją się pobrudzić sobie rączek hackingiem. ?

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

Opublikowano

Już dwie "grupy" ludzi nienawidzą Polski rząd: kibice, internauci.

A w wyborach ciekawe kto wygra? Bo większość młodych na 100% nie będzie głosować na tą bandę idiotów...

Opublikowano

Ludzie to koniec, internetu nie bedzie jak to podpisza, poniewaz jak wejdzie te ACTA to Anonymous zaatakuje, YouTube/Google/Wikipedia sie zbuntuja i koniec, internet padnie kompletnie...

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

gg:2640546

aevers.com

68c3b33ce3ad8fdfa8b6f7a06140dfdb.jpg

http://marekjoe.MPCF....php?add=Milten

1-375479-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

gg:33770533

Opublikowano

Jeśli na 100% będzie A.C.T.A to znaczy że forum będzie zamknięte czy też nie maja takiego prawa?.

co do youtube.pl - ni będzie można już nagrywać różnych filmików i prezentować jak i reklamować swoje serwery?

co do stron do uploadowania gdy zamkną nam strony takie jak hotfile itp to kaplica na amen...

Filmy w internecie... Megavideo off, VideoBB już niedługo wyłącza a pobieranie filmów stanie się kara, pzt jak powylaczaja nam uploadowanie to sobie nie poogladamy ;<

Własne strony radia fora, będą chyba powyłączane ( nie chce was oszukiwać ale tak może być ;/ )

jebać A.C.T.A

Dawać nam Palikota !!!

sygnaturarpksacha.png

Wieżowiec 82 patronatem patologii

Zawsze byłem sam, bo prócz mamy w domu pusto

Szacunek do niej mam, dziś rozumiem rzeczy mnóstwo

Klatka, podwórko tam pierwsze znajomości

Kołowaliśmy flotę na szlugi i słodkości.

Sygnatury robię za Free! Pisz

1-372002-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

1-199575-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Survivla + Frakcje 2x

Nie Patrz

xD

sygnarpk.png

Opublikowano

Ludzie to koniec, internetu nie bedzie jak to podpisza, poniewaz jak wejdzie te ACTA to Anonymous zaatakuje, YouTube/Google/Wikipedia sie zbuntuja i koniec, internet padnie kompletnie...

Anonymous buntuje się cały czas strony są zawieszane.

W Polsce też zaczynają się nowe akcje:

@EmaiStorm

oraz @HackYou

Pierwsza polega na wysyłanie do ludzi z rządu emaili w których pokazujecie że nie chcecie ACTA.

Druga polega na atakach DDoS na strony rządowe,poicyjne,zwykłe serwisy które zgadzają się na ACTA.

Powiem tak będzie bardzo ostro.

My nie przestaniemy do puki oni nie zrezygnują z ACTA.

Uuu...

Opublikowano

lulzimg.com - Leży

Strony z filmami online się chowają.

Źle się dzieje...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Prawie cały polski rząd to żydzi a żydów się pali i robi z nich mydło . Nie żebym był rasistą ale to przesada

Nie rasista tylko antysemita jak coś ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Anonymous buntuje się cały czas strony są zawieszane.

W Polsce też zaczynają się nowe akcje:

@EmaiStorm

oraz @HackYou

Pierwsza polega na wysyłanie do ludzi z rządu emaili w których pokazujecie że nie chcecie ACTA.

Druga polega na atakach DDoS na strony rządowe,poicyjne,zwykłe serwisy które zgadzają się na ACTA.

Powiem tak będzie bardzo ostro.

My nie przestaniemy do puki oni nie zrezygnują z ACTA.

@UP POPIERAM JEBAC ACTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosting Dedykowanych i Vps serwerow do kazdej gry/programu i strony WWW i domeny za bardzo niska cene...

KONTAKT:

aevers.com

Tani sprzedajemy serwery (narazie 2, ale jak bedziecie kupowac zwiekszymy) minecraft nawet do 50 slotow, za jeden slot 1,50zl

Pisac

Opublikowano

Jeśli na 100% będzie A.C.T.A to znaczy że forum będzie zamknięte czy też nie maja takiego prawa?.

co do youtube.pl - ni będzie można już nagrywać różnych filmików i prezentować jak i reklamować swoje serwery?

co do stron do uploadowania gdy zamkną nam strony takie jak hotfile itp to kaplica na amen...

Filmy w internecie... Megavideo off, VideoBB już niedługo wyłącza a pobieranie filmów stanie się kara, pzt jak powylaczaja nam uploadowanie to sobie nie poogladamy ;<

Własne strony radia fora, będą chyba powyłączane ( nie chce was oszukiwać ale tak może być ;/ )

jebać A.C.T.A

Dawać nam Palikota !!!

Forum nie będzie zamknięte jeśli nie będzie na nim żadnych linków do downloadu pirackich wersji plików.

Tak ACTA to zło ! musimy się postawić.

Kto chciał by pomóc Proszę zgłoście się na email [email protected]

Uuu...

Opublikowano

zglaszac sie na: [email protected] i zapisywac na: https://secure.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?aLBbAcb

JA LECE!!! NIECH ZGINIE ACTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KONTAKT:

aevers.com

Pisac

Opublikowano

Czemu Google nie postąpi tak samo z ACTA? Przecież oni zagrozili, że będzie koniec Google to SOPA się wycofało z tym gównem, a ACTA? -.-

Opublikowano

Czemu Google nie postąpi tak samo z ACTA? Przecież oni zagrozili, że będzie koniec Google to SOPA się wycofało z tym gównem, a ACTA? -.-

Google protestuje przez jakiś okres czasu pod bannerem GOOGLE można było zobaczyć napis STOP ACTA itd...

Ale to tylko na amerykańskiej wersji. :)

Uuu...

Opublikowano

W telewizji ani słowa o ACTA nie ma.

Nasze komunistyczne media wymiatają.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jeśli chcesz pomóc w proteście przeciwko Polskim władzą i ACTA.

Napisz na email : [email protected]

Tam wszystko i szczegółowo wytłumaczę.

Uuu...

Opublikowano

Już widzę jak podpisują to dziadostwo. Polskie rodaczki, fanki nk by ich chyba tipsami zadźgały. My- płeć piękniejsza też pewnie by działała

:D

2ujrvv8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...