Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

instalka metina2 byla w jakims tam magazynie xD dlaczego nie gadugadu np PCFormat itp

tak,tak instalka byla w magazynie pamietam to .. kilka lat temu ;D we wakacje ;D
  • Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli zacznie się egzekwowanie tego ACTA tak jak należy to będzie III wojna światowa. Teraz internet jest do wszystkiego i od wszystkiego.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Najgorsze jest to, że nasz rząd lubi lizać dupy innym.

Jest strasznie posłuszny innym państwom.

Dajmy na to Stany Zjednoczone powiedzą zróbcie to, to oni jak psy to zrobią.

ACTA MÓWIMY NIE!!!!

Opublikowano

Moim zdaniem ta cała ustawa ACTA Jest niezgodna z konstytucją. Podchodzi ona pod wolność słowa. Jeżeli mamy być kontrolowani to jak by ktoś ograniczał naszą wolnosć słowa.

Opublikowano

Potem państwo bd się przejmować kto pobrał piosenkę z neta a mordercy na wolności ...

Niech może rząd przejrzy na oczy i zajmie się naprawdę ważnymi sprawami a nie graniem w "kotka i myszke" ...

Opublikowano

Chuja z tego będzie , a nawet jeśli to i tak zmieni się tylko to , że nie będzie można sciągać mp3.

Przynajmniej więcej osób będzie kupowało gry i nie będzie piratów . Nie rozumiem ludzi , którzy ostro napierdalają w piracką grę , a szkoda im 50 zł na oryginał...

CS zostanie i wszystkie gry STEAM , tyle mi na pewno wystarczy.

A co do tego Avaaz save the internet , to jest to takie gówno , że się w głowie nie mieści. Na początku miało być 2,5 mln głosów , a kiedy licznik wskazał 2,5mln to zwiększyli to do 3 mln.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Ci którzy chcą zarobić na ograniczeniu piractwa i tak stracą

Kto normalny pójdzie na koncert/kupi płytę w ciemno po to by stracić kasę na szajs serwowany przez obecne "mega gwiazdy światowego formatu"

Kto pójdzie kupi grę jeżeli nie będzie miał możliwości wcześniejszego przetestowania gry / obejrzenia gameplay'a / obejrzenia videorecenzji

Kto pójdzie do kina na film nie wiedząc na co idzie bo nie będzie miał możliwości zapoznania się z ogólnym zarysem fabuły

Koncerty i kina zaczną świecić pustkami,płyty przestaną się sprzedawać, gry będą schodziły w mniejszych nakładach

Jeszcze tego pożałują

s2c77Oa.png

Opublikowano

Ci którzy chcą zarobić na ograniczeniu piractwa i tak stracą

Kto normalny pójdzie na koncert/kupi płytę w ciemno po to by stracić kasę na szajs serwowany przez obecne "mega gwiazdy światowego formatu"

Kto pójdzie kupi grę jeżeli nie będzie miał możliwości wcześniejszego przetestowania gry / obejrzenia gameplay'a / obejrzenia videorecenzji

Kto pójdzie do kina na film nie wiedząc na co idzie bo nie będzie miał możliwości zapoznania się z ogólnym zarysem fabuły

Koncerty i kina zaczną świecić pustkami,płyty przestaną się sprzedawać, gry będą schodziły w mniejszych nakładach

Jeszcze tego pożałują

Trailery / zwiastuny / gry w wersji demo są darmowe i je będzie można oglądać / pobierać!!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Pomuzmy Anonymousowi Bronic neta !!!!, Jak podpisza ta rzad nie bedzie mial zycia juz w Polsce

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegami i koleżankami wyżej w związku z wporwadzeniem sry za wyrażenie ale jestem wkórwiony dosłownie na to że coś takiego ma wejść Padną fora tego typu bo to forum chyba z tego się utrzymuje że ma userów którzy wiecznie coś tworzą "chakują gry czy jakos tak" np ja tworząc hamachi server juz nie bede mógł dlaczego? no bo wsyzstkie pliki ktore tutaj są zostaną skasowane za groźbą chyba zamkniecia tego forum jezeli dobrze rozumiem do tego moje radio internetowe ktore jest na licencji rozpowszechniania na tej licencji >>> Te utwory są dostępny na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 2.5 Polska. ... <<< zostanie skasowane tak wiec internet stanie sie bez urzytecznym smiecię w zasadzie gdzie już nikt nie bedzie w zasadzie przesiadywał bo bedzie trzeba miec na all licencje i do tego i tak bedziesz "szpiegowany" czy jej nie łamiesz lol jednym slowem żal mi ich niby demokratyczne panstwo a tu o TAK WIEC JESTEM PRZECIW TEMU CZEMUŚ! I DO TEGO POPIERAM JESZCZE TERAZ TE HAKERSKA SATELITE KOTRA MA BYC WYSLANA W RAMACH WOLNEGO INTERNETU (NOWY INTERNET BEZ GRANIC) ! Hakerzy internauci userzy trzeba cos z tym zrobic

http://www.facebook.com/events/231718760242341/

Dobrze zrobiony profil i dzialania tez chyba konkretne dołaczajcie bo takto net nigdy nie bedzie wolny!

Opublikowano

ja głosowałem na kaczyńskiego i się bardzo cieszyłem.. nie myślałem, że wygra te ścierwo komorowski.. -.0...

wolnosc pluje ! acta zlizuje ;p

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A co na to Anonymous ?

http://www.youtube.com/watch?v=VyUV5MmjGYQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Witam otóż rano na TVN gadali cos o tym że jakaś firma hakerska moze sie nie zgodzic mogą sobie podposywac premierzy prezydneci ale od tej firmy zalezy :) .

Opublikowano

anonymous to grupa baaaardzo wyszkolonych hackerow. to oni sa odpowiedzialni za hakowanie ps3 , strony sejmu , fbi itp. ostatnio coraz glosniej w telewizji. ci co mysla ze wprowadzenie zmieni tylko to ze nie bedzie mozna sciagac mp3 gier itd. to jest najmniejsza szkoda acty w internecie bedzie mogl byc TYLKO oryginal np jakiejs piosenki (czyli jezeli znacie jakis cover , remix itd zostanie on usuniety) seriale , filmy itd zostana usuniete , wiele firm bedzie musialo wstrzymac sprzedasz. jezeli sciagniesz / zuploadujesz jakas piosenke grozi ci : kara pieniezna , odciecie od internetu lub wiezienie. 1 slowem internet zmieni sie w gowno. gowno przez ktore wiele osob utraci pieniadze lub pojdzie do wiezienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...