Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak u innych, ale u mnie universalmusic.com działa.? A podobno zhakowali.

Oni nie hackują na stałe , tylko na kilka godzin .

Strony które zostały już zhackowane :

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

90% z was nie wiecie co potrafią anonimowi ;)

Można powiedzieć że internet jest ich cały :) Wystrzelają satelity w kosmos itp

mogą odpalić rakietę np z rosji do polski obojętnie jaką która jest podłączona pod komputer inżyniera z siecią :)

wieże w anonymous że zrobią REWOLUCJĘ . TZN rozpierdolą wszystkie strony rządowe .

ja pierdole kto by pomyślał że takie ograniczenia aż zrobią ? Pojebało ich całkiem ? Kurwa to jest polska nie usa kurwa mać

przecież normalnie kurwa to będzie dyskryminacja na wielką skale światową kurwa ANONYMOUS wierzę że coś zrobicie kurwa bo to co się teraz dzieje to kurwa wypierdalam z polski

do ... ups nie ma gdzie ... no tak kurwa czachojeby ...

jak tak można . Jeszcze troche to nie będzie można wyjść na dwór do 20 max po 20 godzinie nie można wychodzić godzina policyjna jak w jakichś pojebanych filmach ...

JEBAĆ RZĄD kurwa tylko kasa się liczy a społeczność wgl . Nie dość że to ludzie są pazerni na pieniądze jak ja pierdole ... to jeszcze się nic nie ma .

Ja wierzę w ANO że rozpierdolą 99% stron sieciowych związanych zzz rządami bankami to w tedy będą się martwić jak zabezpieczyć sieć a nie ją zamykać barany jebane

@ MPC nie zamkną ta strona nie powala na wielką skale chyba że można zrobić coś takiego że będzie index na hasło i nie będzie podglądu

coś takiego jak na karachan jest chociaż tą strone powinni rozjebać w pizdu

@ SORy za wlgi ale to jest nie pojęte dla mnie co się dzieje .

POZDRAWIAM idę do sklepu po 2 tb dysku ...

haha xD

Opublikowano

a co w takim razie z między narodowym prawem do prywatności (Internet Privacy Act podpisany w 1995),

Pytanie youtube też usuną /???? KTOŚ WIE??

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

no anonymous nie sa jakimis "hackerami" z mpc forum ktorzy usuwaja 1 strone na 1 tydzien. to co zrobili sony bylo szokujace wiec nie zdziwilbym sie gdyby zrobili jeszcze wieksza rewolucje ci ludzie walcza o nasza wolnosc co jest chore o.O btw juz widze miny pokemonow po shakowaniu stroni biberka :D

@edit

yt nie usuna bo to jest amerykanska strona a w ameryce juz obalono sope miejmy nadzieje ze acta jeszcze dzis zostanie zerwana :P

Opublikowano

Ktoś tam u góry pisał że gry mmo będą działać normalnie ale prywatne serwery już nie. Więc jeżeli to prawda to mpc może się obawiać. W końcu pełno tutaj reklam serwerów oraz cheatów :)

Opublikowano

NIe, ale Google zagroziło w USA że jeżeli wprowadzą SOPA, to zamkną Google. I udało się dzięki nim SOPA nie wprowadzono. :) U nas w ACTA będzie sprawowało.

Opublikowano

Patrząc na nas rząd, Komorowski ustanie i z uciechem na twarzy to podpisze. Tylko patrzeć jak 3 wojna się rozpocznie. Może to i lepiej, żeby koniec świata był w tym grudniu ;) Nie będę miał żalu.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

90% z was nie wiecie co potrafią anonimowi ;)

Można powiedzieć że internet jest ich cały :) Wystrzelają satelity w kosmos itp

mogą odpalić rakietę np z rosji do polski obojętnie jaką która jest podłączona pod komputer inżyniera z siecią :)

wieże w anonymous że zrobią REWOLUCJĘ . TZN rozpierdolą wszystkie strony rządowe .

ja pierdole kto by pomyślał że takie ograniczenia aż zrobią ? Pojebało ich całkiem ? Kurwa to jest polska nie usa kurwa mać

przecież normalnie kurwa to będzie dyskryminacja na wielką skale światową kurwa ANONYMOUS wierzę że coś zrobicie kurwa bo to co się teraz dzieje to kurwa wypierdalam z polski

do ... ups nie ma gdzie ... no tak kurwa czachojeby ...

jak tak można . Jeszcze troche to nie będzie można wyjść na dwór do 20 max po 20 godzinie nie można wychodzić godzina policyjna jak w jakichś pojebanych filmach ...

JEBAĆ RZĄD kurwa tylko kasa się liczy a społeczność wgl . Nie dość że to ludzie są pazerni na pieniądze jak ja pierdole ... to jeszcze się nic nie ma .

Ja wierzę w ANO że rozpierdolą 99% stron sieciowych związanych zzz rządami bankami to w tedy będą się martwić jak zabezpieczyć sieć a nie ją zamykać barany jebane

@ MPC nie zamkną ta strona nie powala na wielką skale chyba że można zrobić coś takiego że będzie index na hasło i nie będzie podglądu

coś takiego jak na karachan jest chociaż tą strone powinni rozjebać w pizdu

@ SORy za wlgi ale to jest nie pojęte dla mnie co się dzieje .

POZDRAWIAM idę do sklepu po 2 tb dysku ...

MPC forum też mogą zamknąć, bo na pewno znajdą jakąś informacje obrażającą jakąś markę.A tak w ogóle na MPC jest pełno botów hacków itp. A to się zalicza do piractwa, bo rozpowszechniasz to innym :)

Ja tylko czekam, aż Anonymous zrobi to co powinien zrobić, czyli powyłączać wszystkie strony rządowe itp. na dłuższy okres czasu, żeby zobaczyli na co ich stać.

4566511400.png

Opublikowano

Pytanie youtube też usuną /???? KTOŚ WIE??

Znaczy ,nie usuna jednak mysle ze moga zrobic cos takiego jak zablokowac wiekszosc filmow naprzyklad w Pl ,ktore nie maja praw autorskich.

61093c6efb.png

Opublikowano

To odbiera wolność , i zamyka Mega Upload ..... Ja i tak z niego nie korzystałem .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Kurwa, to są takie tępaki, że nie rozumieją, że wszystko upadnie..

Jak wprowadzą to całe ACTA, to upadnie allegro - nie pobiera podatku..

Upadną hosting itd. - bo nie mają legalnych plików.

Wiele ludzi, którzy zajmują się handlem internetowym, lub świadczą usługi zdechną z głodu, bo nie bd mieli co jeść.

Nawet utalentowani technicy, czy questerzy do prywatnych serwerów gier nie bd mogli kształcić swoich możliwości, bo to "nielegalne"

Nawet jak ktoś pobierze głupi mp3, to dostawca da ip i dane do rządu i chłopak/dziewczyna ma zmarnowane życie..

To jest po prostu żałosne i na dłuższą mete (podobnie jak stan wojenny) nie ma większych szans..

Jednak nasz rząd to nie są już Polacy... To jebane sprzedawczyki, którzy tylko potrafią dużo i ładnie gadać w telewizji, a tak naprawdę liżą dupę Uni i USA..

Nie wiem, co za debil głosował na PO, czy PiS, bo oni wszyscy działają na szkodę narodu..

Tyle od mnie

Opublikowano

myślisz że wszystkich wyłapią? Człowieku...

Daj link orginalnego tematu xD

Użytkownik od 18 gru 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...