Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam dość ważne pytanie :

Jeśli nasz Prezydent podpisze tą nową ustawę to co nam grozi ?

zamknięcie serwisów np. facebook ? , i np. za ściągnięte filmy/gry/muzykę też nam się dostanie?

a co z chomikuj.pl ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Tego nie podpisuje PREZYDENT! Czy ktokolwiek wie cokolwiek o ACTA?! Z tego co widzę nie! ACTA podpisze p. minister Sikorski! Komorowski se może do kibla co najwyżej zawitać... Wszystkim zajmuje się tylko i wyłącznie SIKORSKI!

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Mam dość ważne pytanie :

Jeśli nasz Prezydent podpisze tą nową ustawę to co nam grozi ?

zamknięcie serwisów np. facebook ? , i np. za ściągnięte filmy/gry/muzykę też nam się dostanie?

a co z chomikuj.pl ?

Jakby podpisali to po kolei:

google.pl, dark warez, nk itd zamkną. Wszystkie strony gdzie są udostępniane linki, zdjęcia robione z gier (uważane za piractwo) o.O itd

fs_pc.png

Opublikowano

Dokładnie, tego nie podpisuje prezydent....najpierw się dowiedzcie wszystkiego o ACTA i SOPA a dopiero później dyskutujcie :)

ACTA jest tym samym co SOPA tylko że ACTA to nazwa europeńska...

co do walki z tym potrzebne są głosy obywateli...ale najbardziej w tej sprawie możemy liczyć na ANONYMOUS

Jak wszyscy wiedzą polska grupa ANONYMOUS zablokowała stronę sejmu....jeśli chcecie się o tym dowiedzieć czegoś więcej śledźcie ten temat od początku :)

Szczerze myślę że ANONYMOUS poradzi sobie z tym, ale liczą się wszyscy, wszyscy którzy sprzeciwiacie się ACTA mówcie o tym wszystkim i wszędzie....razem zdołamy więcej :)

Opublikowano

tak, tak. A ja jestem prezydentem i czasem lubię sobie wejść na mpc i pograć w TF2 <3

Nie muszę ci udowadniać :) Wiedz że robie to co chcę .

Anonymous może być każdy z nas tylko wystarczy" coś umieć " i " rozumieć co to jest WIELKIE ANONYMOUS "

No ale takie ludzie jak ty tego nie pojmą :]

haha xD

Opublikowano

Mhm... zacznijmy od tego, że ja Cie nie obraziłem, nie powiedziałem że musisz mi coś udowadniać, więc zanim coś skomentujesz przeczytaj to 10 razy <3

Może i coś umiesz, ale mając świadomość, że jesteś jednym z nich musisz zdawać sobie sprawę, że powinieneś być ANONIMOWY :ninja: . A nie rozpowiadać na publicznym forum, że jesteś anonymous :rolleyes:

-.-

bumcfksz :P

Opublikowano

Mhm... zacznijmy od tego, że ja Cie nie obraziłem, nie powiedziałem że musisz mi coś udowadniać, więc zanim coś skomentujesz przeczytaj to 10 razy

Może i coś umiesz, ale mając świadomość, że jesteś jednym z nich musisz zdawać sobie sprawę, że powinieneś być ANONIMOWY . A nie rozpowiadać na publicznym forum, że jesteś anonymous

Masz prosze :) gadam cały czas #opitaly Anonymous :) i jakoś nie są anonimowi :) nie boje się bo mnie nikt nie złapie :&gt;

Byliśmy na to przygotowani " Obawiacie się skutków cenzury związanych z ustawami SOPA i PIPA? Jeśli tak, ta informacja was zainteresuje - hakerzy planują stworzenie sieci swoich własnych satelitów komunikacyjnych, które oprą się cenzurze "

haha xD

Opublikowano

Ej no Kurwa to po co 2 dni temu wziąłem sobie hTc Wildfire S z internetem jak nic w internecie nie będzie 8S 8S o.O :unsure:

y6eft.gif

Opublikowano

Ej no Kurwa to po co 2 dni temu wziąłem sobie hTc Wildfire S z internetem jak nic w internecie nie będzie 8S 8S o.O :unsure:

Będzie wszystko normalnie można zapomnieć o wszystkim już :) Normalnie będzie JUŻ INTERNET ! ( BEZ CENZURY )

haha xD

Opublikowano

to też stamtąd wiesz? To już raczej zależy od rządu, więc na razie trzeba czekać ;)

Masz prosze :) gadam cały czas #opitaly Anonymous :) i jakoś nie są anonimowi :) nie boje się bo mnie nikt nie złapie :&gt;

Byliśmy na to przygotowani " Obawiacie się skutków cenzury związanych z ustawami SOPA i PIPA? Jeśli tak, ta informacja was zainteresuje - hakerzy planują stworzenie sieci swoich własnych satelitów komunikacyjnych, które oprą się cenzurze "

Może i rozmawiasz z innymi członkami, ale na pewno nie rozmawiasz z "przewodniczącymi" tej grupy, którzy (jak sądzę po nazwie) starają zachować anonimowość. Mógłbym wdać się w dyskusję, ale nie posiadam dość informacji ;)

bumcfksz :P

Opublikowano

to też stamtąd wiesz? To już raczej zależy od rządu, więc na razie trzeba czekać ;)

Może i rozmawiasz z innymi członkami, ale na pewno nie rozmawiasz z "przewodniczącymi" tej grupy, którzy (jak sądzę po nazwie) starają zachować anonimowość. Mógłbym wdać się w dyskusję, ale nie posiadam dość informacji ;)

No właśnie nie posiadasz żadnych informacji bo lidera nie ma to jest po pierwsze po 2 nie wymądrzaj się jeżeli nie masz informacji . Cały czas mam o nich info co i jak .

Z reguły nie ma lidera liderem może być każdy . Jak był by lider była by wojna anonymous przeciwko sama sobie ale tego nie pojmiesz .

Dobra nie będę się wymądrzał sam bo za dużo wiem na ten temat ...

Ale wiedz że nie ma czegoś takiego jak lider

( i jak tu być miły ? )

haha xD

Opublikowano

Po 1 Donald nie napisał że 26stycznia leci do Tokio podpisać tą umowe.

Po 2 Jutro jest spotkanie na którym Donald po przedstawieniu argumentów za i przeciw wygłosi jednoznczną opinie.

Więc nie jest to ani koniec ani przełożenie w czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...