Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniajcie gdzie tylko możecie!

Przestań spamić tą Baśką.

Poza tym robimy co w naszej mocy.

Uuu...

Nie spodziewaliście się że wrócę :D

Ale jednak jestem :)

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz to jest legalne. Nie jest legalne jedynie publikowanie plików. Dopiero po 26 będzie nie legalne o ile ta ustawa wejdzie w ruch.

Opublikowano

A mam takie pytanie skad wiadomo ze ma podpisac jest w telewizji , no nie ma , a powinno wkoncu odciencie od neta to jest wiec chyba powinni cos powiedziec o Tym i z jakiego zrodla to wiecie (chodzi skad to wiecie )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Pisaliście, że Anonymous walczą tylko w Ameryce o SOPA i PIPA... pierwszy błąd, założycielami Anonymous są Hiszpanie i to do nich dołączają następni, Anonymous walczy o WOLNOŚĆ INTERNETU na całym świcie, nie tylko w Ameryce... 99% komentarzy tutaj jest tylko po to, aby nabić posta, a tak na prawdę nic o ACTA nie wiecie... ACTA w Polsce ma podpisać nasz kochany p. Sikorski :) Więc obawy są słuszne, jest on raczej człowiekiem z tego co widzę upartym :) Większość stron rządowych została dziś zaatakowana przez Polską/Europejską grupę Anonymous. Google, Wikipedia, Facebook, Twitter itp. zagrozili wyłączeniem swoich usług jeżeli ACTA dojdzie do skutku, jeżeli Google wyłączy swoje usługi, praktycznie zostaniemy bez internetu :) To pomogło przy SOPA, PIPA i mają nadzieję, że pomoże przy ACTA. Wikipedia ogłosiła wielki protest wyłączając swoje usługi już w poniedziałek jeżeli rząd nie zmieni zdania Wikipedia skończy w Polsce działalność, jeżeli podpisze to EU skończy działalność w krajach członkowskich... Więc jednym słowem mamy WIELKIE POPARCIE ze strony wielu firm, koncernów itp. więc jest duża szansa na czerwone światło dla ACTA! Jedyne co my obywatele powinniśmy robić, to uświadomić polityków poprzez masę maili, oraz podpisywać petycje!

Pozdrawiam :)

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Z tego co tu wyczytałem to aż dostałem gęsiej skórki, sytuacja rodem z filmu katastroficznego, jeśli ACTA ma wywołać 3 wojne światową już zapierdalam na Komorowskiego z krzesłem obrotowym. Naszemu rządowi się kompletnie jebie w głowie, i jeśli to przejdzie to Polska upadnie, takie jest moje zdanie, wszędzie będą strajki i wszelakie manifestacje, po prostu masakra.

My jako członkowie MPCForum musimy robić co się tylko da aby to powstrzymać , bo naprawde zaczynam sie obawiać..

Tutaj zamieszczam link do pewnej petycji, zawsze coś możemy zrobić

http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?rc=fb&pv=257

ewentualnie musimy zacząć spamić wszędzie aby to nie przeszło

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Anonymous jedynie tutaj pomóc mogą ;>

Bądźmy z nimi a wytrwamy to ;)

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Ostatnia nadzieja w Anonimowych,gdyż wątpię żeby te świnie z rządu nie podpisali tego gówna.

random.jpg

Opublikowano

Popieram akcję "say no to ACTA".

Ciekawe co się stanie po podpisaniu tej umowy przez Polaków, najlepiej, żeby tego nie podpisywali. :(

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...