Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Mam pytania :

1. Czy serwer jest warty uwagi jeżeli lubię hardy?

2. Czy są dodane jakieś nowe bronie / zbroje?

3. Z jakiego powodu to jest chyba jeden z najpopularniejszych tematów w tym dziale a ludzi gra mniej niż chociażby w Altairze?

Opublikowano

Witam

Mam pytania :

1. Czy serwer jest warty uwagi jeżeli lubię hardy?

2. Czy są dodane jakieś nowe bronie / zbroje?

3. Z jakiego powodu to jest chyba jeden z najpopularniejszych tematów w tym dziale a ludzi gra mniej niż chociażby w Altairze?

Warty uwagi to on jest ale czy Ci się spodoba? Nie wiem, różne są gusta. Musisz pobrać i sam ocenić.

Moim skromnym zdaniem po odwiedzeniu Altary (oraz z opini znajomych którzy tam grają) śmie twierdzić iż z licznikiem wskazującym ilość osób online jest coś nie tak. Nie chce robić antyreklamy ale nie powinno się porównywać tych dwóch serwerów gdyż to dwie inne bajki nie tylko pod stopniem trudności.

Ja osobiście wolę grać na serwerze który jest dopracowany z Teamem który rzetelnie wypełnia swoje obowiązki.

Nieobliczalny załóż maila na Yahoo.

Opublikowano

Weles o ile wiem ch2 nie działa juz od wczoraj ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Pytanie do adminów czy mogę jakoś dostać kanał na waszym tesie dla mojej gildi?? pzdr jesli tak to jak ?? podajcie waszego tsa wogole^^

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Server jest miazgaaa!!!! zapraszamy wszystkich im wiecej ludzi tym lepiej!!! zapraszajcie kumpli dziewczyny ojców matki itp!!! ;p

Bambos Ts prosze;)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

AltairMT2 był zrobiony pod IS. Widać to po zachowaniu teamu. Zamknęli serwer po 3 dniach (?) i zwalili winę na jedną osobę. Wszystko można było kupić w IS. Ciekawe, ile kasy zarobili i kiedy otworzą kolejny serwer :0

@Topic

Jak ktoś ma dużo czasu i chęci to niech zagra na tym serwerze. Trzeba się trochę natrudzić nad dobrymi przedmiotami, ale dla chcącego nic trudnego.

@Down

Napisałem, że zarobili 100tys? Dla zwykłego dzieciaka 500zł jak zarobi na takim serwerze to bardzo dużo.

Opublikowano

Goście są nieźli typu Metin2Dropper.

Żeby nie odróżnić serwera zrobionego na odwal pod kasę, od serwera zrobionego 'z sercem', na który włożyło się ponad półtora roku pracy.

Wystarczy zwrócić uwagę chodź by na tak 'drobne' elementy jak:

*Strona www wykonana od ZERA

*Brak bugów

*Poziom dopracowania

*Stabilność i umiejętności zarządzania

To tylko 4 cechy plusujące Nawie, których jest dużo więcej.

Oceniać serwer może tylko OSOBA która wgl. wie co należy brać pod uwagę oceny.

A sprawy typu że komuś się serwer nie podoba bo jest za wolny nie podlegają w żaden sposób ocenie!

Dlaczego? Jest to poziom trudności, który jeden gracz zaakceptuje, a drugi odrzuci.

Jeśli kolego nie wiesz co to jest tzw 'Ocena', to brzydko wyrażę się 'Wypad stąd'.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

To jest celowe bo miały być inne KD ogólnie, tzn. mieliśmy zmienić ich wartości samemu na inne.

Dlatego obecnie takie mają, jest to ogółem: Praca w toku.

Prawdopodobnie będą się inaczej te KD nazywać i będą miały inne wartości.

Inne wartości, tzn. że nie te co teraz są a pisze na KD, tylko jeszcze inne (mniej więcej takie jak orginalne KD powinny mieć, no ale inne)

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Wales jescze jedno z ta mapa handlowa to niewypal. Nikt pvp nie robi wez zrob tylko strefe na handel na tym okraglym polu a na pozostalym obszarze daj zeby mozna bylo sie bic bo sie ludzia znudzi

Opublikowano

Serwer spoka sie prezentuje ale mam problem z Clientem.Ściągnołem Clienta i wypakowałem to co trzeba el wyskakuje mi blad .moge prosic o jakas pomoc?

Opublikowano

A jak tu jest z miskjami od uriela ja ostatnia mialem na 47 strona z besta a pozniej juz zadnej chociaz wszystkie wykonalem oprucz biologa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...