Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się serwer podoba więc nie połączę się tu z niektórymi w żalu ale skoro tak dużo ludzi śledzi ten temat to chciałem zadać jedno pytanie. Od początku serwera staram się wbić 18 inta w bojowej tarczy dla buffa niestety na 40-50 zmianek bezskutecznie (nawet 12int nie było). Czy możliwe jest, że w jakiejś innej tarczy np 5kątnej albo okrągłej taki bon wejdzie szybciej (w sensie jest na przykład wieksze prawdopodobieństwo trafienia 18 jakiegos statu)? czy nie ma różnicy w jakiej próbuje i po prostu nie przyfarciłem ?

Nie ma różnicy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ta serwer spoko , ale przestałem tu grać wole easy. Mam pytanie czy ten Wasz ,, BOT'' będzie do mnie spamił że nie wchodziłem od tygodnia itp ? Albo da się to jakoś wyłączyć ? Irytujące to trochę a raczej już nie wrócę..

Opublikowano

Mam pytanie czy ten Wasz ,, BOT'' będzie do mnie spamił że nie wchodziłem od tygodnia itp ? Albo da się to jakoś wyłączyć ? Irytujące to trochę a raczej już nie wrócę..

Tak. Dostaniesz maila o takiej treści:

Witaj!

Zauważyliśmy twoją nieobecność w ciągu 7 dni lub dłużej na naszym serwerze - Nawie.eu.

Zapraszamy cię do dalszej gry u nas, mamy nadzieję że dotychczas spełnialiśmy twoje oczekiwania.

Jeżeli natomiast chcesz zakończyć grę na naszym serwerze, prosimy cię o informację jaki jest tego powód, spróbujemy coś na to poradzić, ew. pomóc ci.

Odpowiedzi prosimy pisać w dziale Support na naszej stronie.

Serdeczne pozdrowienia od ekipy Nawie.eu.

Opublikowano

Może niektórzy kojarzą mnie z różnych serwerów. Zawsze występuję pod takim samym nickiem. Grałem na prawie każdym dedyku, jakie wychodziły. Wiadomo - niektóre były lepsze, a niektóre gorsze, ale powiem wam szczerze, że moim zdaniem Nawie.eu, to jeden z najbardziej dopracowanych serwerów przez ostatnie 1,5 roku. Były serwery równie dopracowane, ale wszystkie 4 fun, bądź gra na nich nudziła się po 2 tygodniach. Ten serwer narawdę przykół moja uwagę i mogę go polecić tym doświadczonym graczom, jak i tym nowym, gdyż Administracja dobrze i stabilnie trzyma ten serwer. Pozdrawiam

Opublikowano

To nie jest skrypt 'narazie' automatyczny, narazie jeden raz kliknąłem rozesłanie do osób 7dni, ale wysłało do każdego.

Jak ukończę ten skrypt, to będzie email po 7, 14 a następnie 31 dniach i koniec.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Weles, można sprzedawac eq/postacie za PLN, mówiłeś o Regulaminie nie znalazłem żadnego punktu takiego dotyczące tego.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jezu się pytasz można to obejść i nikt się nie dowie ale mi to ;P

Gram na serwie, lekko nie jest. Dopuki nie wyjdzie jakiś hard - a nie impossible - to bd męczył tu ew. zrezygnuje.

Opublikowano

ech, trawa na tym servie jest tak zielona ze az razi w oczy;/ nie da sie grac

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Długo tzn. ok ile ? bo na prezce "zabawa przez lata".

Wiecie, że my jako gracze musimy wam zaufać bo powierzamy na wasz serwer kope czasu.

Opublikowano

Wbiłem ten 70+ lvl, wbiłem silne g (+ błogo m8) i nie mam co robić. Nie dość, że jest bardzo trudno wydropić kule jadu (nie lecą z każdego bossa), to jak spali to odechciewa się grać.. Spaliłem już raz stal na +7, dropiłem te kule cały dzień, bo albo ktoś ciągle mi ksuł bossa, albo wybijał wcześniej... Tak samo nie opłaca się wbijać mi więcej skilli na G, bo i tak expie z konia, a pvp nikt nie bierze -,- .

W m1 spotkać kogoś, by wziąć z nim pvp, to jest mega trudne, jak się uda, to okazuję, że nie chce mu się, albo, że nie ma eq..

Jeżeli ktoś by chciał kupić Woja mentala 70+ z buffem (ślub) + dropka 55 to pisać na pw.

18706.png
Opublikowano

Nie ma gry po 70 lvl co mam niby robić?

-Nie ma rad

-Cały czas na gnolach expić zero misji

-DT Się nie da zrobić...

-Bossy to hardkor a drop z nich jeszcze gorszy

-Ulepszanie to męka... już wole perły i drop małży...

Jeśli chce ktoś kupić mentala 70% ze ślubem z buffkiem i przepustką na Gnolle to PW

Opublikowano

Chłopczyku to nie płacz tylko moje uwagi, natomiast nie wiem dlaczego chciałeś mnie zbesztać Twoje zachowanie nie godne jest najmniejszej pochwały, wyraziłem swoją opinie a Ty na mnie szczekasz... Gdzie Twoja kultura dzieciaku:) Wbijesz buffem hahhaah Wbić lvl szamanem czyli expic nim samemu a nie expionym przez bodego^^ Nie wiesz co piszesz aj te dzieci

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiada, ale mam 1 Pytanie. Mianowicie Macie TeamSpeak 3 ?

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

ts3.nawie.eu

A co do innych.

Po 70 lvlu są misję , gdybyś wiedział lecz co nie 1 lvl.

A boosy się bije grupowo a nie pojedynczo

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Bambos,zapraszam do mojego tematu na forum nawie.Przedstawione najważniejsze moim zdaniem zmiany,które winny być wprowadzone na Nawie.I to nie jest tylko mój wymysł,tylko wypowiedz skumulowana od ponad 15 osób które pytałem co powinno być zmienione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...