Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Największy jest ten problem z channelami.

Jak weles wróci to serwer będzie on od 1 do 2 godzin czyli tak do 16 na 100% powinien być serwer on

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Atakują nas skubańcy pewnym serwerem z OVH, ale o ile wiem OVH blokuje dedyki za ataki.

Więc już lecę do supportu napisać kto mnie atakował, kiedy i dam im dowody.

Powinni atakującym zablokować serwer..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Bambos dlaczego przy rejestracji pisze ze podane dane są poprawne a konto mi się nie zakłada ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co do postaci, konta na tym serwerze "GordOnix" nie mam zielonego jaki "Debil" plagiatował mój nick, prosiłbym użytkowników tego Forum o nie zwracanie z myślą , że to ja na tego typa.

Serwer godny, bardzo rozwinięty, tyle że nie w moim typie, ale polecam.

A to co ty masz jakieś prawa autorskie do tego nicku?

Równie dobrze ktoś może powiedzieć to samo o tobie bo cię nie zna.

Opublikowano

A to co ty masz jakieś prawa autorskie do tego nicku?

Równie dobrze ktoś może powiedzieć to samo o tobie bo cię nie zna.

Tak , żebyś wiedział , mam . Gram w metka od 5 lat oczywiście zawsze pod tym nickiem, i nigdy się nie spotkałem z takim przypadkiem, teraz robi się zamieszanie , bo każdy myśli, że ja gram, piszą do mnie na pw, i w ogóle, a któż wie, jakie bajki nagadał ten koleś tym osobom.

Po prostu tego nie będę tolerował., zrobię wszystko by ten nick pozostał zmieniony.

Opublikowano

Wiesz Gordonix to że grasz 5 lat pod tym nickiem to nie znaczy , że każdy zna ten nick i wie że jest zajęty . trochę luzu , x)

Opublikowano

ehh i znów channele off ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Chyba resp krola pajakow zostal "naprawiony" na normalny :x. Szkoda troche, bo sie fajnie kule dropilo ;/

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny, jednak szkoda, że rejestracja nie działa.

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

Opublikowano

rejestracja mi nie działa, po kliknięciu "Zarejestruj" strona ładuje się już od 5 min. i nic.

Powtarzałem to kilkakrotnie oraz sprawdzałem w grze czy konto jest założone i nic.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Deraxium, przesadziłeś. :< Te pliki nie mają bugów bo nikt się nie skarży.

O co ci chodzi ?

Wiem właśnie bo te pliki są jedne z najlepszych jakie widziałem, napisałem że są "Zajebiste" a inne easy serwery mają bugi właśnie.

Moja rada ? Wróć się do podstawówki gdzie uczyli czytania ze zrozumieniem.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Hehe bo tiveria nie chce się przyznać do tego że traci graczy ;D

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bo ty, byłaś zajebista, to sprawa jest oczywista!

Wyrosłaś na dobrą maszynę, dla ciebie zabiję lub zginę!..

Ave Nawie ..[*]..

Nawie is Death ..[*]..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...