Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra bez sensu TS działa ale gra nie...

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP:

Nic ci się nie zbugowało tylko patcherem gry nie uruchomiłeś, albo ci się plik źle pobrał >.< (to usuń plik installer.exe i spatchuj od nowa)

U nas się postacie nie bugują NIGDY.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Wielka aktualizacja 2012-01-28/2012-01-29!

W dniu dzisiejszym została dodana kraina Nawie, dostać się na nią można u Teleportera. Mapa jest mniej więcej 1.5x większa od Pustyni i znajdują się tam 4 rodzaje potworów, 3 bossy i 8 metinów.

10.jpg

Opublikowano

Wielka aktualizacja 2012-01-28/2012-01-29!

W dniu dzisiejszym została dodana kraina Nawie, dostać się na nią można u Teleportera. Mapa jest mniej więcej 1.5x większa od Pustyni i znajdują się tam 4 rodzaje potworów, 3 bossy i 8 metinów.

10.jpg

Jaki jest drop z nowych metinów?

Opublikowano

Teraz wgl żaden nie działa ;/

Szkoda...no chyb ze coś naprawiają lub dodają ale myśle że wtedy by uprzedzili

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Grałem sporo na serwerze, wyglądało wszystko fajnie, ale od pewnego czasu przestał mnie on kręcić. Powód? mało ludzi w chunjo, niestety wszyscy lepsi gracze pouciekali do jinno i to już nie jest to samo co na początku.

Opublikowano

Up a czy ktoś ich zmuszał do tego by poszli do jinno ? to była ich decyzja więc nie widze z tym problemu.

Serwer już online wbijać !

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Up a czy ktoś ich zmuszał do tego by poszli do jinno ? to była ich decyzja więc nie widze z tym problemu.

A ja widzę problem, bo jak chce pograć single player to sobie Gothica włącze:)

Opublikowano

Sprawdzałem logi, i stałem także przy Cryptonie więc wiem że jest czysty - Zero loga, Zero cheatów jak byłem koło niego.

Po 2 chyba 90% osób wątpi że ktoś Top1 z takim poziomem ryzykowałby hackami, wiedząc że administracja ma logi i sprawdza graczy.

Poza tym takie sprawy się załatwia na serwerowym forum, lub w dziale Support.

Opublikowano

Fajnie wszystko extra dla lvl60+ coś zrobisz co dla niższych? Ostatnio nie grałem, mapa mnie zachęciła, ale się w lola wkręciłem i mi się sterowanie myli.

I nie zapominaj o nowych graczach.

Wbijajcie na serw bo jest pro.

Opublikowano

Super prezentacja, na serwer prawdopodobnie wejdę ale mam nadzieję że uda wam się zwiększyć jeszcze liczbę graczy ;>.

Opublikowano

Co do postaci, konta na tym serwerze "GordOnix" nie mam zielonego jaki "Debil" plagiatował mój nick, prosiłbym użytkowników tego Forum o nie zwracanie z myślą , że to ja na tego typa.

Serwer godny, bardzo rozwinięty, tyle że nie w moim typie, ale polecam.

Opublikowano

UP na 70 lvlu z monetką na gnolach w 1h dropi 40-60kk

Weles mam taki problem iż nie mogę założyć nowego konta. gdy klikam zarejestruj nie pojawia mi sie ze konto zalozone i mam aktywowac tylko ze okno rejestracji i pisze obok pól na zielono że wszystko popraawnie wypełniłem...a skoro poprawnie to czego nie chce mi założyć konta ?

Opublikowano

Szkoda że CH off :/

Serwer zapowiada sie fajnie , lubie takie hardy ^^

Btw . Duzo ludzi gra ?

Bo widze na stronie 42os na serwie to troche dobija ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...