Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O my gy..

Na Wyraju narzekaliście że chcecie chociaż 200 graczy, jak na Nawie gra około 400 to też jest źle, Polakowi się nie dogodzi....

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weles dobrze wiesz, że tylu nie ma, a jeśli nawet to nie są to gracze aktywni tylko tak jak napisał Pan up.

Efit: ah napisałeś "grało", przepraszam źle przeczytałem.

Opublikowano

Akurat sklep miałem otwierać. Trzeba iść coś zjeść przed dalszą grą. Może Team udzieli nam jakichś informacji...

Opublikowano

Mam prbolem z uruchomieniem instalacji klienta.. Ściągnąłem wszystko pięknie ładnie uruchamiam tą ''instalkę'' i dupa.. nic się nie pokazuje. WIndows 7, PROSZĘ O HELP !!!!!

Opublikowano

Na serwerze nie grałam jeszcze, widzę po prezentacji że serwer jest ciekawy, z opinii cieszy się dobrą popularnością. Nie lubię hardów i dlatego na nim nie gram ale jak mi się znudzi obecny na którym gram to zajrzę

Opublikowano

Wales....weź pousuwaj stare prezentacje, zrób nową zwołaj ludzi w jakieś miejsce zrób z nami screena że ludzie grają....itp i ściagaj ludzi...

P.s to ludzi up. server naprawdę jest proo nie ma bugów gra się przyjemnie....więc zapraszam wszystkich najlepiej do krolestwa shinsoo lub chunjo bo tam jest najmniej ludzi !!! Zapraszam zbierać ekipy z innych serverów i jazda na Nawie

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Serwer super, administracja ogarnięta, 10000 % lepszy od Altair a teraz z poprawionej nazwy Altire. Nie lubię hardów i dlatego nie zagram ale serwer na prawdę jest wporządku

Opublikowano

Zapraszam wszystkich !!!

Świenty serwer gram od początku i nie mam żadnych zastrzeżeń!

Dziś o 18 zuo!

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Kurde takie pliki serwerowe to jak diament:d

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

Wam też nie działa serwer?

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...