Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gralem na enyo, ktorego uwazalem za najlepszy serwer swojego cxzasu, gralem na cavalosie, gralem jeszcze na paru innych serwerach prywatnych, bo na plu po serii kradziezy kont dalem sobie spokoj. zawsze patrzylem z gory na serwery hard. czemu? privy sa po to zeby szybko sie wyexpic, zdobyc eq i wbijac takie bony zeby byc najlepszym w pvp. jednak po wejsciu na ten serwer moje zdanie diametralnie sie odmienilo! ten server to najlepszy dedyk na jakim mailem przyjemnosc grac! gram dopiero jeden dzien (wczoraj sie zarejestrowalem), wbilem 35lvl i jestem bardzo mile zaskoczony tym, ze nie spotkalem sie jeszcze z ZADNYM hackerem, jestem zachwycony pomyslem dropu szkat z ktorych dropia m.in rekawice, p.expa na 30min, rady, bodzie. szczerze mowiac, gdy sie pierwszy raz zalogowalem, stwierdzilem, ze dobije tylko 10lvli, zeby zobaczyc cokolwiek ten serwer ma do zaoferowania. po pierwszych 3-4lvlach stwierdzilem ze to klapa. jednak z kazdym kolejnym lvlem ten serwer wciaga coraz bardziej! serdecznie polecam!

Valhala/Angel0fDeath/Baliian

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja jestem zaskoczony tym ,że nie zobaczyłem tego serwera wcześniej tylko akurat dzisiaj.

Pewnie bym zagrał ,ale myślę ,że 5k/6k minut w plecy to za dużo.

Stąd teraz zadam to pytanie jakie zadam...

Czy w najbliższej przyszłości macie zamiar wystartować z S2 ? Albo czy w ogóle myśleliście nad czymś takim ?

hersygna.png
Opublikowano

Ja pierdziele ludzie czy wy graci tylko i wyłącznie dla top???? kurvaa ja aktualnie mam 70 lvl gram od startu dziś wbije 75 max i stoje z lvlem dopuki nie zrobie 3x g i eq +9...tu wszytsko można nadrobić jeśli sie tylko chce...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Wales....weźcie sie w tym teami za siebie rozreklamujcie ten server jakos nk facebook inne fora itp bo server pro co z tego jak ludzi mało jak by było tak z 1k to już gitarka by była!!! Starajcie sie

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

A może bym spróbował ,bo nie powiem ,że nie ,ale nadal zastanawiam mnie sytuacja z tymi KD.

Ponoć coś nie gra od jakiegoś update.

Poza tym nadal nie uzyskałem odpowiedzi na poprzednie pytanie.

hersygna.png
Opublikowano

Najlepsza prezentacja jaką widziałem, a siedzę tu od ponad 3 lat ^^ (nie tylko na tym koncie)

Jeżeli serwer zgadza się z prezentacją, to będzie potęgą. Szkoda tylko, że tak mało online!! ;<

Trzeba coś z tym zrobić, ja niestety nie mam czasu na reklamowanie, sygna też nic nie da bo piszę mało postów .. chciałbym pomóc temu serwerowi..

Admina troszkę znam z forum, wiem że jest bardzo doświadczony w tworzeniu serwerów i ma duże poczucie humoru ^^

Nie ważne że mało online i prawdopodobnie to dzieło sztuki upadnie jeżeli liczba ta się nie zwiekszy, i tak gram !

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

No niestety zawiodłem się i ciągle jest 0 zycia, przynajmniej w chunjo ;<

Trudno to gram w jinno. A te wbudowane forum to tam jest niepotrzebne, mapa handlowa jak bedzie wiecej online

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Miałem tutaj zagrać, niestety straszne pustki na serwerze :/

Na altairmt2 długo nie pograłem, mam nadzieję, że valarim będzie inny, wręcz jestem pewien!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Server bardzo przyjemny tylko mam 1 uwage, a mianowicie te odrodzone moby w DT... Czym kierowaliście się dodając je? Porażka z tymi mobami.

2dui2p4.png

"Bo miłość nie zna granic"

Korona Kielce Hobby Travel

Opublikowano

Mhm szkołe w godzinach wieczornych ^^

A rekord online 311 ^^

Nie pierdziel bo slabo na tym wyjdziesz.. a ja i tak gram nie ważne ile online - kazdy serwer kiedys padnie prędzej czy poźniej, wiec nigdy to co zdziałam nie będzie wieczne..

Ten jest super według mnie, jak inni tego nie dostrzegają to szkoda ;<

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Heh niemały wkład w liczbę 400-500 graczy maja shopki i buffki wiec nie wiem czy tak dobrze się dzieje na servie

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Sprzedam za złotówki lub wymienie za eq na PL

- okolo 100kk

- eq z pz

- rib +9, branzy itd, wiecej na pw chetni pw

a serwer polecam !
Opublikowano

Lubie i wbijam zaraz, prezentacja THE BEST!

EDIT

Po próbie włączenia gry wyskakuje błąd

"na serwerze nie odnaleziono żadnych plików do pobrania!"

Nie mam sygny ale i tak postaw -

Opublikowano

@rzelik

To nie nasza wina że tak dużo osób gra w jinno.

Forum nawie.eu nie boli więc mi tu nie pitol że nie było wcześniejszych zapowiedzi na temat eventu

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@UP

a kiedy niby caly serv dostal?

@Bambos

okej masz racje to nie wasza wina, ale pitolne Ci tu pytanko czy jest sens robić takie coś gdy wiadomo z góry kto wygra? wystarczy spojrzeć niestety na TOP6. Ogólnie świetny pomysł i fajnie ze sie staracie i wogole ale postaw sie w roli gracza z innego królestwa który nie ma pieniedzy w kieszeni.

Opublikowano

@UP

a kiedy niby caly serv dostal?

@Bambos

okej masz racje to nie wasza wina, ale pitolne Ci tu pytanko czy jest sens robić takie coś gdy wiadomo z góry kto wygra? wystarczy spojrzeć niestety na TOP6. Ogólnie świetny pomysł i fajnie ze sie staracie i wogole ale postaw sie w roli gracza z innego królestwa który nie ma pieniedzy w kieszeni.

Wchodząc do gry wyświetlają się komunikaty:

Wszystkie Królestwa otrzymały Bonus - Zwiększenie zdobywania złota o 25%

Wszystkie Królestwa otrzymały Bonus - Zwiększenie zdobywania doświadczenia o 25%

Jest to gdzieś od 20.

Opublikowano

Trochę nie fair ale skoro pozwalacie na takie zagrania mam nadzieje że za jakiś czas tego nie zmienicie. Wydropienie przepki zajmuje trochę czasu a wystarczy mieć "przydupaska" na tej mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...