Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z best kapitana też leci klucz?

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Bossy się bije grupowo??to naprawdę zajebisty serwer i na dodatek hard tylko pozazdrościć.Nie dziwie się czemu nie ma licznika online graczy na stronie głównej.

Opublikowano

@UP:

§1 Zmiany w Regulaminie

Serwis Nawie.eu zastrzega sobie prawo do edycji niniejszego regulaminu w dowolnym miejscu i czasie.

Od teraz już nie ^^

...Karą za handel/wymianę kontami może być blokada konta na okres 1 miesiąca lub stała blokada konta. Zabraniamy także handlu kontami jak i przedmiotami z gry za realne pieniądze...

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Czyli mogę wymienić sobie itemki tu, za itemki na PL, ale konta już nie, OK

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Serwer jest świetny, wystarczy wbić ten 35 - i wtedy zaczyna się gra. Pierwsze palenie u kowala, wydatki, bojowiec. To jest wtedy gra! Sam obecnie mam 38 i eq bardzo dobre, misje z levela na level coraz ciekawsze i trudniejsze. Polecam wszystkich i nie słuchać tych, co krytykują ten serwer na każdy możliwy sposób.

Opublikowano

Żenujące to jest, gdy GA robie sobie konto i gra.

Napewno nie zrobi sobie eq w navi ;] (sarkazm)

Pamiętam bambuska z jednego serwera który założył,

w pare dni eq full +9 absy wsio miał. Eq z navi nie zawsze ma 9999999% odp.

Jak ktoś myśli to sobie zrobi taki : 15 szty, 15 dwu 15 miecz 2,5k hp i nikt się nie dowali !

Opublikowano

Wróciłem jeszcze na jakiś czas na serwer, patrze do ISu a tutaj Kamień tęczowy dający skil z g1 na P ZA JEDYNE UWAGA 4x sms 25 zł(300sm) co daje nam jedyne 100zł za 1200sm (cena tęczowego)

GRATULUJE GA ZJEBANEGO ŁEBA I ZJEBANEJ NAM GRY.

DLA WAS ZAWSZE BĘDZIE SIĘ LICZYĆ

TYLKO I WYŁĄCZNIE GRUBOŚĆ PORTFELA. NIC TEGO NIE ZMIENI ;]

NIE POLEEEEEECAM !!

Opublikowano

Wróciłem jeszcze na jakiś czas na serwer, patrze do ISu a tutaj Kamień tęczowy dający skil z g1 na P ZA JEDYNE UWAGA 4x sms 25 zł(300sm) co daje nam jedyne 100zł za 1200sm (cena tęczowego)

GRATULUJE GA ZJEBANEGO ŁEBA I ZJEBANEJ NAM GRY.

DLA WAS ZAWSZE BĘDZIE SIĘ LICZYĆ

TYLKO I WYŁĄCZNIE GRUBOŚĆ PORTFELA. NIC TEGO NIE ZMIENI ;]

NIE POLEEEEEECAM !!

@Dla twojej informacji hejcie, Kamień Tęczowy jest do zdobycia też w grze z Platynowych Kufrów i czegoś tam jeszcze.

Poza tym myślisz że ktoś kupi za 100zł taki kamyk? Chyba kpisz!

@Edit

I dla twojej informacji prosili mnie gracze o to aby był tez w ItemShop'ie (min starzy z wyraja) których nicków nie będę wymieniał.

I od kiedy nie poleca się czegoś kilka razy w jednym temacie? Napisałeś raz to po co spamisz kilka razy tym samym?!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Ja osobiście polecam serwer chodź od pewnego czasu kowal pali jak z nut ;(

Wcześniej zrobiłem u niego MNM na +9 a teraz pali mi to na +4,5.

Co do IS.u jest drogi żeby nie było popytu przecież była o tym mowa wcześniej...

Poza tym wszystko co w IS jest do zdobycia w grze

Teraz sprawa Teamu...LUDZIE KURWA ZROZUMCIE W TEAMIE JEST BAMBOS A NIE JAKIS BAMBUS...przez taką pomyłke tylko odstraszacie graczy a Bambos nikomu nic nia zawinił.

@Bambos

Bambus ( Bambusek) to były admin AnimeMt2 gdzie nie dostawało się konia na start tlyko był bojo za 10zł w is i taki różne ogólnie serwer był pod is.

A teraz ty obrywasz za podobny nick. Ale cóż rozumowanie niektórych ludzi pozostawia wiele do myślenia...

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@Death

Wiem pamiętam bambus3k'a teraz jest ga na balmorze i tak samo tam jest że bojowiec tylko do kupna w IS albo bardzo trudno dropnąć

@Deraxium

Na ciebie sił już nie mam.

Powiem ci tyle wyjdź z tego tematu i nie wracaj.

Najpierw mówisz polecam serwer itp a teraz że nie bo ci się nudzi

Tak samo gadałeś na wyraj , alvio i teraz na nawie.

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...