Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co w ogóle ta aktywacja konta?

Skoro nie potraficie tego poprawnie zrobić to już lepiej usunąć.

Tracicie bezsensu graczy:)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co w ogóle ta aktywacja konta?

Skoro nie potraficie tego poprawnie zrobić to już lepiej usunąć.

Tracicie bezsensu graczy:)

@Skrypt to ja bardzo dobrze napisałem, to skrzynki pocztowe robią do dupy.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@Jakbyś zobaczył temat od początku, to jest on od Zapowiedzi, była najpierw zamknięta beta przez ok. 5dni, a potem przez ok 10dni otwarta czy jakoś tak.

No ale co z tego, że była jak nic nie wniosła ? "Jakbyś zobaczył temat od początku,-a potem przez ok 10dni otwarta czy jakoś tak"

Nie chcę się czepiać, bo w serwer pracy włozone jest i to widać odrazu po prezce.

Dajcie bez aktywacji konta, i poprawcie troche drop tych kul itd. jak tam pisał stronke przedemną jakiś gracz.

Chętnie bym wbił.

Opublikowano

ta mapka handlowa odbiera troche niby przyjemnosc z gry pamietam jak na pl byly sklepy w m1 itd mozna bylo kogos spotkac w m1

wziasc pvp wpasc do innego krolestwa zrobic rozrobe a tutaj? ciezko kogos spotkac w m1 pogadac itd wszystko pcha sie na handlowa gdzie nawet pvp nie mozna ani kogos z innego krolestwa uderzyc nie mozna ..

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Datrh skoro ci nie pasuje to nie graj!!! i nie zniechecaj innych graczy....server miażdzy lvl z resztą też można bardzo szybko wbić is leci ze szkat bez problemó da sie pokoxic !!! wreszcie pvp nie trwa 20 secund,....server jest proooo zapraszam wszystkich!!!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Serwer na którym można pograć, lecz jest wiele minusów...

Nie będę wszystkiego wymieniał, ale kilka rzeczy można podać, m.in:

-wprowadzony pirat tanaka, z którego nie ma dropu;

-zmiany bonów dropią ze szkat nie symetrycznie co do innych przedmiotów;

-wiele noobów, które ksują, kradną, a administracja nic z tym nie robi;

etc,etc... Radzę poprawić kilka rzeczy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Serwer na którym można pograć, lecz jest wiele minusów...

Nie będę wszystkiego wymieniał, ale kilka rzeczy można podać, m.in:

-wprowadzony pirat tanaka, z którego nie ma dropu;

-zmiany bonów dropią ze szkat nie symetrycznie co do innych przedmiotów;

-wiele noobów, które ksują, kradną, a administracja nic z tym nie robi;

etc,etc... Radzę poprawić kilka rzeczy.

ja proponuję poprawić pirata

co do tych neosów, to daro weź skopiuj swój post, a bynajmniej ta jego część, bo możesz wkleić to w każda prezkę i zawsze to będzie prawda....to jest plaga każdego 1dnego serwera metina, pla to również nie omija

pozdrawiam

Opublikowano

Pirata maja naprawic na dniach...drop ze szkat zależy od szczescia poprostu ja na ten przykład mam w eq 32 zmianki i 18 dodania bonu tak że nie wiem czemu tak narzekasz....

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Specjalnie dla nowych osób, które ciągle są 'problematyczne' gdyż nie umieją zajrzeć do FaQ, zrobiłem 'Profesjonalny Instalator', który tworzy im od razu na pulpicie skrót do gry, dodaje wpis do Odinstalacji w Dodaj lub usuń Programy, Wygląda dużo lepiej, i na końcu instalacji ma opcję 'Uruchom klienta gry po wyjściu z instalatora' - Klient gry waży przez to o 23,79MB więcej, gdyż nie jest to taki normalny instalatorek który można wypakować WinRaR'em.

@Up:

Tak, i nie będzie nikt mógł podejść do handlarki, dozorcy, ani wyjść - doskonały pomysł ^^

Opublikowano

Dostanę informacje co do sprzedawania eq/postaci/yang za ZŁ ?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@UP, właśnie chodzi o to aby na mapie handlowej był spokój i żebyś mógł sobie postawić sklepik, kupić, a nie tak jak Ty chcesz napierdalać się na mapie handlowej..

Medale lecą wolno, ale nikt Ci nie każe robić konia, i tutaj możesz czytać lvl konia co 1 sec, a na PL ? 24h czekasz, więc i tak szybciej dropisz, i mozesz tutaj zarabiać na medalach.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Dostanę informacje co do sprzedawania eq/postaci/yang za ZŁ ?

Wydaje mi się że ktoś przed rejestracją akceptował regulamin.. ? Nie?!

Opublikowano

Ogólnie polecam, ale szczerze mówiąc jak dalej będzie mi ciężko szło to opuszcze, bo bardziej będzie się opłacać grać na PL.

Zobaczymy jeszcze się wypowiem wkrótce.

Opublikowano

Dziwny ten serwer. Grałem na Pl i 15 lvl wbiłem szybciej niż tutaj.

Rezygnuje, za bardzo śmierdzi PL, pozatym gracze go nie chwalą,

piszą, że ciężko, że bony kijowe wchodzą, ze 10h PD kosztuje 30zł,

że już lepszy PL.

Bardzo ciężko jest, to nie dla mnie, wydaje mi się że exp nie zmieniony,

szkaty dropią baaardzo żadko do 20 lvl dropła 1 z czego dostałem jakiś badziew,

który zapobiega straceniu expa po śmierci. Nic specjalnego, serwer too hard for me.

Serwer oceniam na 3/10

Prezka ładna 10/10 ale mało stykająca się z gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...