Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No life się nie liczą ^^

Polecam serwa ale dla wytrwałych.

ps. kowal jara jak porąbany może miałem jebitnego pecha)

Opublikowano

Dziwny ten serwer. Grałem na Pl i 15 lvl wbiłem szybciej niż tutaj.

Rezygnuje, za bardzo śmierdzi PL, pozatym gracze go nie chwalą,

piszą, że ciężko, że bony kijowe wchodzą, ze 10h PD kosztuje 30zł,

że już lepszy PL.

Bardzo ciężko jest, to nie dla mnie, wydaje mi się że exp nie zmieniony,

szkaty dropią baaardzo żadko do 20 lvl dropła 1 z czego dostałem jakiś badziew,

który zapobiega straceniu expa po śmierci. Nic specjalnego, serwer too hard for me.

Serwer oceniam na 3/10

Prezka ładna 10/10 ale mało stykająca się z gra.

No gościu, nie powiedział bym że PL jest łatwiejszy.

Tutaj brak ulepszaczy tylko kulki, boja możesz zrobić w 1 dzień, dropią szkaty z cennymi itemami itd.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@UP:

Skąd oni mają wiedzieć jak jest na globalu, jak na nim nie grali.

Pewnie zaczynami w Metina grę na jakichś Easy z ratami 100000% (x100)

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP:

Ty sobie jaja robisz, Plików serwerowych po 1 dawałem nawet link do YouTube'a stronę wcześniej

http://www.youtube.c...h?v=UQZUZLtBXGI

Po 2, strona jakiegoś zielska? Buahahah!

Stronę sam kupywałem od Creative'a01 i mam do niego nawet plik PDS, do której sam pisałem każdy skrypt od zera.

Ładnie się teraz zbłaźniłeś.

Btw. A jak się gówno znasz to się nie wypowiadaj, wiesz co to wgl. struktura?

Jak się gówno znasz to nie obrażaj osób które od ponad 5 lat siedzą w tego typu sprawach.

Pozdro Hejterze.

Opublikowano

Ok co do tej szybkości poruszania masz racje ale nadal nie wiem czemu w is jest tak drogo? czasem na priv cos za sms z is kupowałem ale tu zwyczajnie sie nie opłaca bo za wiele można nabyć nie wiele.. moze i przesadzam ale ja nie gralem 4lata na globalu a 85lev wbije moze max 35% serwera nie mogę powiedzieć ze serwer jest zły albo ze jest super jak dla mnie coś po środku Zresztą twoje małpy twój cyrk rób jak chcesz.

Opublikowano

@up - o to zapytaj bambosa, uwaza ze wtedy itemy z gry beda bardziej wartosciowe i ludzie nie beda pisac ze serwer jest pod itemshop.

Opublikowano

coś na stronę serwera nie mogę wejść ;/ błąd wyskakuje że strona nie odpowiada.

A to w końcu medium czy hard bo już nie wiem 300% expa a ten wyżej mówi że hard

mojasygnan.png

Opublikowano

Too hard.

Ciągle się wypowiadam, bo mam złudne nadzieje, że coś polepszysz ten serwer, ale mapa handlowa wszystko jara, gra już nie ma tego klimatu, opustoszałe m1 są do bani. Czuje się jakbym grał sam. I gówno daje tu wasze gadanie, że wcale nie jest taki jak global - to że taki nie jest nie znaczy, że może być do niego podobny. 3x exp mówicie jakoś tego nie odczułem(byłem na serwerach 300-400% i różnica jest kosmiczna) - być może różnica jest odczuwalna dlatego ze na 1 lvl ledwo sie daje rade grupie psów i reszcie nie wpomne i nie ma pelerynek. Żałosna zbroja i mieczyk na +4 i to wszystko co macie do zaoferowania na dobry start. (jest jeszcze bon expa i dropu darmo) który daje tyle, że hoho. Za póżno by coś zmieniać bo topka bd płakać, a szkoda, bardzo mi się podoba, ale jest zbyt cieżki. A te "lata" wolałbym zainwestować w PL-a.

ps. jeśli jeszcze raz dostane od modera ostrzeżenie za "spam" to mu urwe jaja. Tępe chuje.

Opublikowano

@up - o to zapytaj bambosa, uwaza ze wtedy itemy z gry beda bardziej wartosciowe i ludzie nie beda pisac ze serwer jest pod itemshop.

itemy z gry i tak będą wartościowe w is na szczęście nie ma broni i tych żalowych hwangow... a rzcza normalna jest ze za cos trzeba serwer urzymac i tylko posrane bachory nie potrafią tego zrozumieć. Ze kazdy gracz na privie ma 2 drogi rozwoju z is lub bez is. Jakos żaden neos nie zali sie na oficjal forum m2pl ze od 60lev jak nie kupi przepustek do v2 to nie pogra mod wykasował by taki post od razu a jemu zamknol ryj Banem.

Opublikowano

Chciałbym być tylko fair wobec innych i napisać dla nowych, że to :

Nudne, żmudne, odchęcające od gry Księgi Umiejętności..

Nie, takiego czegoś u nas nie ma - U nas, po rozbiciu metina na coraz większy poziom otrzymasz Szkatułkę z KU z coraz większą ich ilością, liczba do zdobycia wynosić może nawet 7! - Ale to nie wszystko, aby nie było zbyt łatwo oraz podnieść wasze emocje - Ze szkatułek leci od 1 do takiej ilości jak nazywa się nasza szkatułka KU! - Dzięki temu zapewnione będziecie mieli także emocje ile wam wypadnie też ksiąg.

JEST NIEPRAWDA. MAX WYLATUJE 3 i to sporadycznie. Ale obiecanki cacanki a głupiemu radość.

Zapomniałbym to :

Co czyni nasz serwer bardziej oryginalnym niż inne? Kufry!

Ktoś z was pomyśli.. - To zapewne znowu jakieś nowe szkatułki, które zdobywa się z potworów - Nie! - Kufry są na Nawie czymś zupełnie nowym, są to skrzynie które pilnuje dany Boss, i możemy otworzyć je tylko za pomocą kluczy zdobytych z bossów. Co możemy z nich zdobyć? Do 2 przedmiotów - Staraliśmy się aby nie było one 'mizerne', więc znajdziecie tam same przydatne rzeczy.

Mizerne rzeczy lecą, kufry prawie NIE dropią.

Proszę bardzo, niech administracja i gracze się wypowiedzą, bo potem będzie, że szanowna administracja nic nie wiedziała o zaistniałym jakby to pewnie nazwali "bugu". Wabią na serwer i okazuje się co innego.

Opublikowano

@Up

Facepalm x1000

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Masz na 1 stronie pod tymi kuframi spoiler.

KUFER To NPC NIE ITEMEK.

Kufer stoi obok boosa np w dolinie seungryong na mapie widac na środku

Co do KU

Przeczytaj jeszcze raz , jeśli masz paczke z 7 KU to może ci wylecieć od 1 KU do 7 KU

To jest losowe....

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@Up

Facepalm x1000

Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Masz na 1 stronie pod tymi kuframi spoiler.

KUFER To NPC NIE ITEMEK.

Kufer stoi obok boosa np w dolinie seungryong na mapie widac na środku

Co do KU

Przeczytaj jeszcze raz , jeśli masz paczke z 7 KU to może ci wylecieć od 1 KU do 7 KU

To jest losowe....

Właśnie, dziwne że ci 'Kufry' jak to mówisz 'Leciały', skoro to jest coś co stoi i się otwiera..

I Pudełka z Księgami lecą z coraz większymi ilościami z metinów na coraz większy poziom żeby się je opłacało bić, i odróżniały się od metina np. na 5lvl..

Nasz Team z niczym nie kłamie, wszystko co jest w prezentacji jest prawdą.

@BTW. Do innych, pomysły na razie sobie spisuje w notatniku jak jakieś macie, obecnie nie mam czasu do realizacji gdyż obecnie:

1. Jestem chory

2. Mam inne sprawy do załatwienia

Nie pytać kiedy pomyśle o zrealizowaniu kilku z nich, bo NIE WIEM (może za tydzień..)

Opublikowano

Chciałbym być tylko fair wobec innych i napisać dla nowych, że to :

Nudne, żmudne, odchęcające od gry Księgi Umiejętności..

Nie, takiego czegoś u nas nie ma - U nas, po rozbiciu metina na coraz większy poziom otrzymasz Szkatułkę z KU z coraz większą ich ilością, liczba do zdobycia wynosić może nawet 7! - Ale to nie wszystko, aby nie było zbyt łatwo oraz podnieść wasze emocje - Ze szkatułek leci od 1 do takiej ilości jak nazywa się nasza szkatułka KU! - Dzięki temu zapewnione będziecie mieli także emocje ile wam wypadnie też ksiąg.

JEST NIEPRAWDA. MAX WYLATUJE 3 i to sporadycznie. Ale obiecanki cacanki a głupiemu radość.

Zapomniałbym to :

Co czyni nasz serwer bardziej oryginalnym niż inne? Kufry!

Ktoś z was pomyśli.. - To zapewne znowu jakieś nowe szkatułki, które zdobywa się z potworów - Nie! - Kufry są na Nawie czymś zupełnie nowym, są to skrzynie które pilnuje dany Boss, i możemy otworzyć je tylko za pomocą kluczy zdobytych z bossów. Co możemy z nich zdobyć? Do 2 przedmiotów - Staraliśmy się aby nie było one 'mizerne', więc znajdziecie tam same przydatne rzeczy.

Mizerne rzeczy lecą, kufry prawie NIE dropią.

Proszę bardzo, niech administracja i gracze się wypowiedzą, bo potem będzie, że szanowna administracja nic nie wiedziała o zaistniałym jakby to pewnie nazwali "bugu". Wabią na serwer i okazuje się co innego.

Haha Ku dropi losowo. Po rozbiciu metina 55lv za pierwszym razem ze szkatułki wyleciały mi 2 ku a za drugim 4.

Opublikowano

ja nie wiem kufry nie dropia tylko sie otwiera kluczem a z ku to masz poprostu pecha ja chodzilem na metki 0 drop dobry bo stalka itd oczywiscie pudelko z ksiazkami a z niego 7 ku max ilosc wiec co ty za przeproszeniem pierdolisz ze nie dropi 7 ku...

2dtt01s.png
Opublikowano

Mi się serwer podoba więc nie połączę się tu z niektórymi w żalu ale skoro tak dużo ludzi śledzi ten temat to chciałem zadać jedno pytanie. Od początku serwera staram się wbić 18 inta w bojowej tarczy dla buffa niestety na 40-50 zmianek bezskutecznie (nawet 12int nie było). Czy możliwe jest, że w jakiejś innej tarczy np 5kątnej albo okrągłej taki bon wejdzie szybciej (w sensie jest na przykład wieksze prawdopodobieństwo trafienia 18 jakiegos statu)? czy nie ma różnicy w jakiej próbuje i po prostu nie przyfarciłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...