Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę nie fair ale skoro pozwalacie na takie zagrania mam nadzieje że za jakiś czas tego nie zmienicie. Wydropienie przepki zajmuje trochę czasu a wystarczy mieć "przydupaska" na tej mapie.

Trochę nie fair ale skoro pozwalacie na takie zagrania mam nadzieje że za jakiś czas tego nie zmienicie. Wydropienie przepki zajmuje trochę czasu a wystarczy mieć "przydupaska" na tej mapie.

@Troende znowu źle mówi Noob

Można teleportować tam jedynie buffa, ale nie można się 'Do niego' przenosić ani wykorzystywać go do przynoszenia mikstur.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@Troende znowu źle mówi Noob

Można teleportować tam jedynie buffa, ale nie można się 'Do niego' przenosić ani wykorzystywać go do przynoszenia mikstur.

Jak to sprawdzacie ?

Trochę chała skoro grając szamanką nie mam prawa do przeteleportowania swojego wspomagacza w postaci sury z mniejszym lvl a np osoby grające woj/sur mogą skorzystać ze wspomagacza w postaci buffa dodatkowo podexpić go w krótkim czasie.

Opublikowano

Ja nie czaje niby mozna przepustke na gnole uzyskac z ognistego krola, a zabilem juz z 20 i nadal nic/ Czy sie specjalne misje mierze czy jak? Po drugie jak kupie przepustke z is to bede mogl na nia wchodzic ile razy chce? Bo jak mam biologa oddawac i za kazdym razem jak chce sie wybrac na metki do gnoli to bede musial placic realna kase a chyba przepustka kosztuje 10 zl.

Opublikowano

Ja nie czaje niby mozna przepustke na gnole uzyskac z ognistego krola, a zabilem juz z 20 i nadal nic/ Czy sie specjalne misje mierze czy jak? Po drugie jak kupie przepustke z is to bede mogl na nia wchodzic ile razy chce? Bo jak mam biologa oddawac i za kazdym razem jak chce sie wybrac na metki do gnoli to bede musial placic realna kase a chyba przepustka kosztuje 10 zl.

Aby zdobyć błog. anioła musisz ubijać tylko ognistych bez brania żadnych misji. Spędziłam dwa dni polując na ognistego króla i o dziwo w końcu się udało. Przepustek z IS nie używałam ale myślę iż są jednorazowego użytku.

Opublikowano

Serwer klasa, ciekawe systemy ulepszaczy + lvli konia, największym problemem jest mała ilość ludzi w Shinshoo i Chunjo więc zapraszam - wbijać!

Opublikowano

No server bardzo dobry ale mnie 1 rzecz wnerwia wygląd Zatrutego miecza :/

Zatruty wygląda normalnie ; o tylko na stronce pisze Miecz Światłości.

Troende - zróbcie coś z tymi przepustkami do krain bogów. Kupiłem w isie na gnolle, co szczęście że mam ślub z buffem i mogłem sobie wchodzić ile chcę. Dobiłem 80, chce iść na trolle - ubiłem kilkanaście zjaw z rękawicą złodzieja i żadnej przepustki..

Opublikowano

ten servik jak dla mnie bylby jednym z lepszych gdyby nie podchodzil pod hard tylko pod medium to wtedy bylby serverek na dlugie miesiace

xbjr.png

Opublikowano

@FakJe

Jak dla ciebie to mało, to nie wiesz jak expi się na Globalu..

Za 20 dni istnienia, Crypton wbił już 91 LvL z 100 LvL

Za ten czas na globalu wbiłby pewnie z 70 - 75 poziom max.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer dobry, ale zbyt malo osob gra : (

Sam gram tam, ale powoli sie odechcewa z braku ludzi ; /

Beznadzieja!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...