Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz pisać każdy może co i jak.

ale wejdź do lochu i spytaj normalnych ludzi co dropią.

ok spoko tyle z mojej strony bo hejterzy już się rzucają.

Widze ze jestes zajebanym trollem jak myslisz ze dlugo dropia, osobiscie sam dzisiaj dropilem i w nie cale 2h droplem 17 medali, wiec ziomus idz lepiej sie ogarnij i wypierdalaj z serwera bo spamujesz bezsensu .............

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ciekawego ss... Tylko nie wiem czy go udostępnić...

@Proszę

http://imageshack.us/photo/my-images/37/0109141920.jpg/

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Mam ciekawego ss... Tylko nie wiem czy go udostępnić...

@Proszę

http://imageshack.us/photo/my-images/37/0109141920.jpg/

@Nie widze co jest na SS'ie, ale coś widzę o odbanowaniu.

Wiele osób odbanowaliśmy bo okazało się że Bot banował też osoby którym coś blokował firewall, i inne rzeczy..

Można zresztą na stronie z Banami zobaczyć. Jeśli ktoś był zbanowany przez BoT'a to sprawdzaliśmy szczegółowo czy ktoś jest naprawdę niewinny jak pisał na Mail.

Już dawałem kilka Mail'ów które dostałem, ale macie jeszcze ze2:

Weźcie pod uwagę, że przy moim banie to był błąd a przy kimś innym ktoś by miał hacki i napisał że nic nie robił i dostanie unbana także wiesz ten sznur ma 2 końce ten bot napewno dobrze działa ?

Witam. Pragnę odwołać sie od bana ponieważ nigdy nie używałam i ie uzywam nielegalnego oprogramowania. Wasz bot troche nawala. Przed instalacją Nawie robiłam nawet format wszystkich dysków. A tu nagle patrzę i konto zablokowane... Jestem uczciwą osoba i nie bawi mnie oszukiwanie w taki sposób. Uprzejmnie proszę o zdjecie tejze bardzo niesłusznej blokady. Pozdrawiam XXX

A co do graczy podchodzimy bardzo poważnie, gdyż cenimy każdego gracza.

Lecz wiadomo że jak ktoś np. cheatuje, to nie możemy go odbanować.

Lub dajmy na to chce żeby zwiększyć raty serwera bo inaczej nie będzie grał, to nie możemy mu nic na to poradzić.

Staramy się odpisywać do każdego gracza, banować regularnie cheaterów aby gra była uczciwa itd.

Np.:

Witam z tej strony gracz xxx. Przyznaje się używałem bota który po naciśnięciu klawisza "6" działało jak pelerynka. Dostałem bana za Nie odpychanie z konia nawet nigdy nie miałem czegoś takiego.. Zrozumiałem swój błąd i nie chce już go powtórzyć. Więc Prosze Cb o unbana lub przynajmniej odzyskanie eq z konta. Prosze na odpowiedz na gg; xxx ponieważ e-mail jest mojej siostry.

Więc odpisałem że nie mogę go odbanować, a jak ma pretensje żeby pisał do tej osoby co go zbanowała.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Najlepszy hard na jakim grałem i mam nadzieję, że ty również zagrasz! Serwer jest dopięty na ostatni guzik, świetne misje - mili ludzie, a atmosfera? Jeszcze lepsza. Zapraszam na prawdę, w ogóle się nie nudzi. Zaludnij ten serwer, proszę. Nick z gry: Bartez969

Opublikowano

@Nie widze co jest na SS'ie, ale coś widzę o odbanowaniu.

Wiele osób odbanowaliśmy bo okazało się że Bot banował też osoby którym coś blokował firewall, i inne rzeczy..

Można zresztą na stronie z Banami zobaczyć. Jeśli ktoś był zbanowany przez BoT'a to sprawdzaliśmy szczegółowo czy ktoś jest naprawdę niewinny jak pisał na Mail.

Już dawałem kilka Mail'ów które dostałem, ale macie jeszcze ze2:

Weźcie pod uwagę, że przy moim banie to był błąd a przy kimś innym ktoś by miał hacki i napisał że nic nie robił i dostanie unbana także wiesz ten sznur ma 2 końce ten bot napewno dobrze działa ?

Witam. Pragnę odwołać sie od bana ponieważ nigdy nie używałam i ie uzywam nielegalnego oprogramowania. Wasz bot troche nawala. Przed instalacją Nawie robiłam nawet format wszystkich dysków. A tu nagle patrzę i konto zablokowane... Jestem uczciwą osoba i nie bawi mnie oszukiwanie w taki sposób. Uprzejmnie proszę o zdjecie tejze bardzo niesłusznej blokady. Pozdrawiam XXX

A co do graczy podchodzimy bardzo poważnie, gdyż cenimy każdego gracza.

Lecz wiadomo że jak ktoś np. cheatuje, to nie możemy go odbanować.

Lub dajmy na to chce żeby zwiększyć raty serwera bo inaczej nie będzie grał, to nie możemy mu nic na to poradzić.

Staramy się odpisywać do każdego gracza, banować regularnie cheaterów aby gra była uczciwa itd.

Np.:

Witam z tej strony gracz xxx. Przyznaje się używałem bota który po naciśnięciu klawisza "6" działało jak pelerynka. Dostałem bana za Nie odpychanie z konia nawet nigdy nie miałem czegoś takiego.. Zrozumiałem swój błąd i nie chce już go powtórzyć. Więc Prosze Cb o unbana lub przynajmniej odzyskanie eq z konta. Prosze na odpowiedz na gg; xxx ponieważ e-mail jest mojej siostry.

Więc odpisałem że nie mogę go odbanować, a jak ma pretensje żeby pisał do tej osoby co go zbanowała.

Pozdrawiam.

Przecież widać na tym ss że przyznał się że miał...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

@Up

Nakryłem go po logach , lecz nie nakryłem że czitował w grze.

Więc się go spytałem czy używa a on się przyznał.

Więcej go w logach nie widzieliśmy więc dla takich graczy robiliśmy wyjątek.

Później to się zmieniło

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Hmm czemu jak wbijam na dropku to drugie okno metina mi się nie włącza ? Jakieś błędy w patcherze tylko .. :<

To, że Logi z Bota sami przeglądamy i banujemy sprawdzając czy gracz naprawdę cheatuje (stoimy przy nim) a gmów jest na tyle, że każdy na bieżąco jak tylko odpali jest banowany.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

@UP zrób konto na gmailu, : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ale to co muszę robić maila i konto od nowa bo reje nie przyjdzie ? to już nawet na takich ciulowych serwach przychodzą a tu nie. Nie bd grał ;]

Opublikowano

Serwer fajny ale:

`Na expie w v2 szkaty i kule dropią raz na 20-30min lub gorzej, przez co ciężko idzie wbić bony itp.

`Nie wiem czy tylko mi, ale przyjmuje zęby orka 1 na jaakieś 3,(expiłem od 30 do 45 na BO i dropły tylko 6)

` skilli na G chyba nie idzie wbić, bo KU z tych szkat najczęściej dropią tylko po 1/2/3, z pudełka co powino dropić do 6.

`Misja na 55lvl, chyba trzeba ją robić pół dniaa bo ja robiłem ją 3h i i tak nie zrobiłem

` na dalszych lvl=ach nic innego jak tylko kupywanie PD, bo szkaty prawie wcale nie lecą, i nigdy się kasy njie ma...

Ale ogólnie serwer spoko, ale ja przestałem grać bo nie widzę dalszego sensu, mojego expienia, a w IS PD na 10h kosztuje 30 dychy.

Jasio90.png
Opublikowano

Mnie jakos serwer nie zachęcił, jakies gówniane kule - za misje dostajesz tak mało kasy [ na niskim lvl ] że nie masz jak zrobić eq i padasz jak szmatławiec . :F

Do tego jakies dziwne bony np. 2560, w lochu widać że hard po dropie medali, Cóż ja podziękowałem za gre, 90% osób nie zgodzi sie z moja opinia.

lownfast

Opublikowano

Server Proooooo zapraszam wszystkich !!!! Wiecej ludzi do podstawa!!! Jeżeli ktoś szuka gildi www.thelords.xup.pl

0612itblogs01subaruwrxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...