Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weles zrob cos z ta handlowa mapa to jest nudne troche .... i dobijaja te pustki w m1 lepiej zrob p teleportacji do kazdego miast m1 a handlowa usun .

zobacz na zecz z drugiej strony duzo graczy wchodzi na serw patrzy w m1 a tam co ? dupa pusto i odrazu chec od gry odchodzi

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Witam, mam oto taki problem. Gdy chodzę sobie postacią w obojętnie jakim miejscu na każdej mapie, co jakiś czas cofa mnie po 3-6 razy w miejsce bliżej. W oknie dialogu pokazuje się komunikat "Aktywowano tryb przed PVP"- czy coś takiego, to nie istotne. Jest to bardzo denerwujące, a szkoda bo serwer jest bardzo fajny. Proszę o pomoc.

Mój sprzęt: 2gb ramu, 2x 1,86 GHz net 6mb. Chcę powiedzieć, że nigdy nie miałem takiego problemu na innych serwerach.

Opublikowano

Witam, mam oto taki problem. Gdy chodzę sobie postacią w obojętnie jakim miejscu na każdej mapie, co jakiś czas cofa mnie po 3-6 razy w miejsce bliżej. W oknie dialogu pokazuje się komunikat "Aktywowano tryb przed PVP"- czy coś takiego, to nie istotne. Jest to bardzo denerwujące, a szkoda bo serwer jest bardzo fajny. Proszę o pomoc.

Mój sprzęt: 2gb ramu, 2x 1,86 GHz net 6mb. Chcę powiedzieć, że nigdy nie miałem takiego problemu na innych serwerach.

@Już to pisałeś na MPG, nie musisz też tu.

Jakbym wiedział co jest powodem twojego problemu, to bym odpisał.

Przecież ci tam w temacie nie napisze 'Nie wiem' bo po co mam pisać nie wiem jak nie wiem ^^

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Moim zdaniem używasz speed hacka a jeśli nie to spróbuj ponownie zainstalować clienta.

Nie pomoże to ściągnij znów i zainstaluj.

Jak tak nadal będzie to już nie wiem

­39566146920630933015.png

Opublikowano

a moze bys tak weles pierscien tp stworzyl? sa na tm serwie jakies nowe mapki i bronie? i czy zamierzasz kiedykolwiek wprowadzic ww? i jakim cudem ten temat jest takip popularny skoo na serwie siedzi dosyc nalo osob? 200-300

Opublikowano

@Up

To jest możliwe gdy masz za dużo speeda , na początek masz bonus do speeda nie wiem na ile

Ale nie używaj tych potek do speeda jak jeszcze masz ten bonus początkowy to to pomoże

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Wiesz co ja mam ten bon jest on na 3h. Mam z nim bez żadnych potek 160 speeda i się tak robi... Jeśli jestem gmem tego serwa to z łaski swojej zajmij się tym bo nie tylko ja tak mam, a jeśli ktoś wbije na serwer i będzie mu się tak robiło to oleje serwer, bo będzie myślał, że jest zlagowany.

Opublikowano

Mam takie pytanko ponieważ dzis chciałem włączyć grę ale kiedy uruchamiam pacher wyskakuje mi ze wykryto wirusa wczoraj wieczorem jeszcze wszystko elegancko działało a dzis wyskakuje mi wirus mogę włączyć gre jedynie przez game.exe.

Ktoś ma jeszcze taki kłopot??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Serw nadal spx, ale już jest nuda. Exp, drop, exp, drop, 0 pvp nawet jak już ktoś się bije to to trwa 2min bo bony po 10% a hp po 20k.

Co wy z tymi kd zrobiliście?

Opublikowano

Mam takie pytanko ponieważ dzis chciałem włączyć grę ale kiedy uruchamiam pacher wyskakuje mi ze wykryto wirusa wczoraj wieczorem jeszcze wszystko elegancko działało a dzis wyskakuje mi wirus mogę włączyć gre jedynie przez game.exe.

Ktoś ma jeszcze taki kłopot??

Mi tam działa normalnie, a można wiedzieć jaki to wirus ? Groźny czy nie ;x ?

NIE MA

Opublikowano

Mi tam działa normalnie, a można wiedzieć jaki to wirus ? Groźny czy nie ;x ?

Hobby: ...komputery...

Skoro interesujesz się komputerami, to powinieneś wiedzieć że antywirusy to głównie sam shiet, który wykrywa nawet trailery i cracki do gier - tak jak w przypadku nawie.

Opublikowano

Jest gdziesz spis misji jakie sa na tym serwie bo od 47 do 62 lvl mialem chyba 3 misje czy to normalne? I nie piszcie ze mi jakas blokuje bo aktualnie mam tylko biologa z ks klatw

Opublikowano

Admini znów się odpierdalają OX nie zgodne pytania ze sobą. skoro metin demonów jest przepustką na 2 piętro to kowal jest 6, a nie 5 pietrze. W rzeczywistości Metin Demonów jest na parterze więc jest przepustką na pierwsze piętro i w tym wypadku kowal był by na 5 pietrze.

Po za tym wszystko na start, teraz 0 nowości tyle że kd rozjebali. I tak jak na razie to najlepszy serw, ale jest coraz gorzej.

Opublikowano

Ale każdy mnie olał, zadałem pytanie.

Czy na serwie są jakieś nowe bronie , zbroje czy mapy?

I czy Weles zamierzasz kiedykolwiek wprowadzić Pierścień TP oraz WW?

Opublikowano

@UP:

Po to się namęczyliśmy nad prezentacją serwera, aby ktoś to przeczytał, a nie pytał się o to co już w niej jest..

Pierścień Teleportacji jest za misję na 85 poziom.

I nie wiem co to WW

@Revim

już jest ok piętra

BTW. Z czym niby uważasz że 'KD' są 'zepsute' ?

@Deraxium

Kolo, a na globalu byś ulepszał ze 120 razy, i co byś tam powiedział?

W dodatku by ci cofało o 1+ w 'Najlepszym' wypadku, co na Nawie nie spada ci +

Opublikowano

@UP:

Po to się namęczyliśmy nad prezentacją serwera, aby ktoś to przeczytał, a nie pytał się o to co już w niej jest..

Pierścień Teleportacji jest za misję na 85 poziom.

I nie wiem co to WW

@Revim

już jest ok piętra

BTW. Z czym niby uważasz że 'KD' są 'zepsute' ?

@Deraxium

Kolo, a na globalu byś ulepszał ze 120 razy, i co byś tam powiedział?

W dodatku by ci cofało o 1+ w 'Najlepszym' wypadku, co na Nawie nie spada ci +

Chyba po to gram na Priv-Serwerze żeby nie wydawać kasy na PL ani nie porównywać priv serwa to "tego czegoś" czym jest Global w tych czasach...

1359203056-U369922.png

Opublikowano

@UP:

20 razy to tak mało, że głowa boli, porównując tutaj globala miałem na myśli że na Nawie to 'Cud Miód'.

Wystarczy wziąść pod uwagę sam poziom ulepszania, na globalu wynosi 10 czy 20% a u nas 60%+

Ale jak się chce mieć wszystko na +9 w ciągu 1 dnia, to się idzie na 'Very Easy' a nie 'Hard'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...