Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mój ulubiony serwer, miałem też duży lvl za czasów Wyraja, którego wspaniale wspominam, mam nadzieję że wam ułoży się jeszcze lepiej, a międzyczasie zaraz zacznę grać.

Opublikowano

Na Nawie.eu wystartował Bot Antyhackerski.

Każdy kto ma cheata uruchomionego na nawie.eu lub podmieniał pliki klienta gry zostaje automatycznie zbanowany

­39566146920630933015.png

Nowicjusz
Opublikowano

53 strony zapełnione a gra max 450 osób- to jest dziwne...

Nie zagram, może bym zmienił zdanie gdyby było conajmniej 1-1,5 k graczy.

No cóż, ale brat gra i serwer wygląda na przyzwoity, jednak ja preferuje serwer,który jest cały zapełniony od graczy.

stary wyjadacz.

Opublikowano

@Up

Właśnie przez takich graczy serwer ma mało ich.

Mówisz: a nie zagram ma mało graczy.

Jak tak każdy pomyśli to by nikt nie grał.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dlaczego kurwa dostałem bana na dropa, nauczcie się pisać botów jak kurwa nie potraficie banować, jakiś bot antyhackerski zbanował mi dropa, a głównej postaci nie LOL ogarnijcie, bo tutaj nie tylko ja tak dostałem.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością, wysłałem 2 razy support, ja i kolega. Obojętnie na jaki mail odpiszecie, o ile na onet dojdzie, bo maile nie dochodzą..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

hmm wszystko mnie tu dziwi skąd np. 42lvl ma all eq +9 i aure i berka na G juz widzialem to w 2 dzień serwera....

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Opublikowano

@2TX

Niektorych matolow naprawde nie ogarniam.

jak na wyraju gralo po ~ 100 osob narzekaliscie ze malo i jakby bylo tak 300-400 to byscie grali...

Tu gra po 350-450, nawet o polnocy jest po 280graczy+ to narzekacie ze musialoby byc 2x wiecej.

Ja pierdziele jak chcesz tyle ludzi to idz w chuj na PLa i nie psuj nerwów zalozycielom tego servera, ktorzy mase roboty w niego wlozyli...

Przynajmniej jednego matola na forum mniej by bylo :|

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a co do medali siedzę 2h i 1 medal dropnal ci co niby dropneli przez 1h 10szt. to na pewno IS rullez taka prawda ;]

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Nowicjusz
Opublikowano

@2TX

Niektorych matolow naprawde nie ogarniam.

jak na wyraju gralo po ~ 100 osob narzekaliscie ze malo i jakby bylo tak 300-400 to byscie grali...

Tu gra po 350-450, nawet o polnocy jest po 280graczy+ to narzekacie ze musialoby byc 2x wiecej.

Ja pierdziele jak chcesz tyle ludzi to idz w chuj na PLa i nie psuj nerwów zalozycielom tego servera, ktorzy mase roboty w niego wlozyli...

Przynajmniej jednego matola na forum mniej by bylo :|

Ty się tak nie rozpędzaj, czy kogoś wyzwałem w tym temacie? - Nie, więc ty też się zachowuj.

Po 1-sze jestem graczem i wymagam.

Po 2-gie nie wiem czy jest dalszy sens polemizowanie z tobą i na tym to zakończymy, niestety są ludzie i parapety...

stary wyjadacz.

Opublikowano

Ty się tak nie rozpędzaj, czy kogoś wyzwałem w tym temacie? - Nie, więc ty też się zachowuj.

Po 1-sze jestem graczem i wymagam.

Po 2-gie nie wiem czy jest dalszy sens polemizowanie z tobą i na tym to zakończymy, niestety są ludzie i parapety...

Powiem Ci tylko tyle że jedyne serwy w Polsce jak na razie w których gra 1k+ graczy to Pandora, i Tiveria, więc nie wymagaj zbyt dużo dobrze? Bo to że tu gra 450osób+ to jest jak na te czasy bardzo dobrze a jeżeli będzie all ok z serwem to będzie więcej...

Jasio90.png
Opublikowano

no nie ogarniam, juz zalozylem e-mail na wp.pl i nie dochodzi, na o2 tez nie dochodzi i na gmail tez nie dochodzi, to jak kurde mam wbic do gry jak mi e-mail nei chce dojsc? korzystalem z opcji "wyslij ponownie e-mail" ale nie dochodzi!!!!!!!

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

tak patrzylem

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Mam problem - odpalam instalator.exe ( poraza pierwszy po formacie i instalacji windows7 ) wyskakuje metin2 wybieram serwer i w tej chwili crash, pomóż.

Opublikowano

lol! co za idioci!!

Nie zagram mało graczy , pomyslalo 500 uzytkownikow. To tak jak z wyborami -,-

Osobiscie nie gram , bo nie mam PC. ale jak kupię od razu wbijam ! szkoda tylko że nie gram od początku.

co do boga , myślę że to może być porażka. Skąd bot ma 100% pewność że gracz to chiter ? wasles sam pisał na ostatnich stronach że te logi na stronie to tylko takie prognozy i to trzeba sprawdzac. Chyba że ten bot dziala jakoś inaczej ^.-

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

a co do medali siedzę 2h i 1 medal dropnal ci co niby dropneli przez 1h 10szt. to na pewno IS rullez taka prawda ;]

Przecież rękawice złodzieja masz możliwość zdobyć w grze bez większego wysiłku no i każdy gracz dostał link aktywujący bonus (pd, drop, yang x2) na 24h.

Opublikowano

Mam pytanie, tylko nie wiem gdzie napisac wiec moze napsize tutaj.Sciagnalem klienta, ale jak wlaczam gre i klikam "Nawie.eu" gra sie wylacza.Pomoze ktos?

5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...