Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze wiesz o tym ze ClineD nadal boci ale niee bana nie wylapie pewnie SM duzo doladowal ;//

zalosne robisz podzialy na graczy na haxach i graczy na haxach i isie.

Takim zachowaniem sam sobie robisz krzywde.

A wracajac do tematu dropu zmianek/dodan z metkow to cos wspominales ze bedzie 10% na drop tego jakos nie widze tego.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tutaj pytanie do adminow serwa czy magiczny metal bedzie mial przywrocona swoja wartosc? w sensie ze mozna nim ulepszac bo narazie to zwykly kamyk..

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

@DonMati, jest na tyle graczy, że nie trzeba dzielić graczy na Hackerów, ja nigdy nie używałem nigdzie hacków i nie wiem kto używa kto nie.

Chcesz przykład? Proszę bardzo:

Użytkownik z loginem: XXX, wysłał następującą treść:

Witaj, XXX. Przykro nam, lecz twoje konto zostało zablokowane na zawsze. Poniżej możesz znaleźć powód blokady: Używanie cheatów = speed hack Co to ma być ?! nie używam żadnych cheatów a juz na pewno nie...

Użytkownik z loginem: xxx, wysłał następującą treść:

Witam, dziś około godziny 21:18 zostałem zbanowany. Czytałem akurat wiadomości na wolaj i zobaczyłem mój nick z wiadomością, że zostałem zbanowany. Usiłowałem dowiedzieć się więcej informacji na ten temat, lecz GM, który nałożył blokadę na konto, nie chciał się ze mną skontaktować. Do końca nie wiem za co mam bana, bo zdążyłem przeczytać tylko, że podobno przeszedłem na pustyni przez jakiś mur lub ścianę po czym zostałem wylogowany...

Więc daj spokój, ja taki nie jestem że lece na kase że jak ktoś wydał coś na itemshop, to od razu go odbanowywuje. Już przed banem mogę zobaczyć czy ktoś korzystał z ItemShop'u czy nie. Więc po co miałbym banować a potem odbanowywać..

Taka prawda że ja jestem skrypterem, koderem, znam się dobrze na Unixach, ale nie na CHEATACH, i to że banuję bez powodu to nie moja wina, nigdy w tym POPROSTU nie siedziałem.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Według mnie ulepszanie jest zbyt proste jak na harda ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Tak jak pisałem kilka postów wcześniej zapraszam zapraszam i jeszcze raz zapraszam server prooo elo elo;p bez bugów z ogarniętą administracją cud miód orzeszki pozdrawiam ReD wraz z całą gildią TheLords

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Restive popatrz na s26 pl... może i topka jedzie na is ale jak szybko lb wbili.

Przypuszczam,że lv zostanie zwiększony jak pewna ilość osob osiągnie 100lv(zajmie im to sporo czasu,spokojnie).

Opublikowano

@Up. jak się wszystkiego nie wie to lepiej wgl tematu nie zaczynać.Weles wszystko już wyjaśnił więc ja nie bede powtarzał.

Opublikowano

ja pierdole,jest to wkurwiające i flustrujące...

30 minut dropię medale na 22 lvl w łatwym lochu i 0 medali?

już na Pl-u dropnie a tu nie.

powinno być to lepiej zrobione że przynajmniej z 5 spotów 1 medal a nie z 100 spotów.

żeby mieć te 11 medali na boja trzeba z 10h poświęcić na dropienie medali.

porażka.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

ja pierdole,jest to wkurwiające i flustrujące...

30 minut dropię medale na 22 lvl w łatwym lochu i 0 medali?

już na Pl-u dropnie a tu nie.

powinno być to lepiej zrobione że przynajmniej z 5 spotów 1 medal a nie z 100 spotów.

żeby mieć te 11 medali na boja trzeba z 10h poświęcić na dropienie medali.

porażka.

Yhym.. ja jakoś w 2h się wyrobiłem z medalami bez rękawicy wiec nie gadaj ze 10h.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

spychacz narzekam że są bony 1580 pż zamiast 1500 pż?

każdy takie woli,więc morda.

a co do medali wejdź sobie do łatwego lochu i każdy Ci powie ile 1 medal dropi ?

1h = 1 medal ale więcej.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Up. Jesteś albo troszkę dziwny albo z policji. Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Ja 12 medali wydropiłem w 2 godziny. Da się?? Da. Nie podoba się to bay...idź na 4fun'y.

Opublikowano

spychacz narzekam że są bony 1580 pż zamiast 1500 pż?

każdy takie woli,więc morda.

a co do medali wejdź sobie do łatwego lochu i każdy Ci powie ile 1 medal dropi ?

1h = 1 medal ale więcej.

i wez mi powiedz jaka jest roznica miedzy 1580 niz 1500? jwiesz jak piszesz ze selniesz itemek 2k hp to kazdy wie ze chodzi o itemek 1.980hp wiec nie wiem o co CI chodzi?

medale.. oj tam.. nie musisz dropic mozesz kupic od graczy za 650k.. albo wbij 40lvl+ i idz do ostatniej komnaty w srednim tam leca jak oszalale..

a tak wgl co chwile widze jak ludzie pisza ze w 15 min 4 medale wydropili itp..

Opublikowano

wiesz pisać każdy może co i jak.

ale wejdź do lochu i spytaj normalnych ludzi co dropią.

ok spoko tyle z mojej strony bo hejterzy już się rzucają.

Restiv w niecałe 2 godziny uwinęłam się z bojem na swojej postaci więc nie jest źle... wystarczy odrobinę cierpliwości i chęci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...