Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wkońcu jakoś trzeba zachęcić graczy

Licznik działa z opóźnieniem 10min.

@EDIT: Jak znasz się na php to łap kod, a jak nie to spytaj kogoś kto się zna co on robi:

mysql_query('SELECT COUNT(*) as count FROM player WHERE DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 10 MINUTE) < last_play;');

Jakby się dało czas rzeczywisty albo 5 minut to by źle pokazywało bo by nie liczyło na bieżąco graczy, o ile wiem to większość serwerów ma czas 10 minutowy.

@UP'y, a 2 restarty w ciągu dnia + 3 od hackerów to chyba nie dużo jak na 1 dzień i raczej ostatni, gdyz Bambus3k powiedział mi w czym jest problem, i już żaden cziter nie wyłączy serwera ^^

Więc tak jak mówię, były dzisiaj lekkie problemy z hackerami, ale już minęły i raczej nie powrócą.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej weles a ja na becie aktywowalem meila i teraz na oficjalu nie dostalem bonusow expa i dopa ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Btw. jeszcze co do licznika.

@Licznik działa w 100% dobrze, a że przybywali gracze w liczniku jak serwer był offline, jest spododowane tym, że jak ktoś się zaloguje to od razu go nie dolicza, tylko po jakichś 5minutach.

Nie nie zawyżane, nic nie obniżane. Jakbym zresztą dał licznik dajmy na to x2, to by zawsze była liczba nie parzysta graczy lub zawsze parzysta jakbym dał np. x2+1.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Wgl weryfikacja nie przychodzi na emaila czekam juz 1.5h w spamie nigdzie na 2 meilach..

Zrób konto na inna pocztę,na innym portalu czasem nie dochodzi do niektórych portali.

Opublikowano

Z onetem tak samo czekam 2 dni i dupa.

Dobra Klient też nie dziala.

Nie chce mi się grać jak nawet klient nie odpala.

Wiesz co to FAQ tępaku?

Załóż konto na gmailu/yahoo i mail dojdzie, a odpala się patcher.exe - wszystko pisze w FAQ na stronie.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

czy na ts3 można pogadac z GM ? ;D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Serwer genialny. Grałem na Wyraj i serv był świetny, tylko mało ludzi grało ;(

Tutaj widzę 400+ online.

Właśnie ściągam i na pewno bd grał dłuuuugo i dam wam zarobić na SMS ^^

Pozdrawiam: AmOn

Opublikowano

Ogarnijcie już z tymi banami bo żal czytać, spam i tu i w grze. Któryś z adminów pisał w grze że mają nowe narzędzie do łapania cheaterów i do wczoraj do 18 jest amnestia ale od wczoraj od 18 kogo narzędzie wychwyci to ma banana. Clined z tego co widziałem był złapany narzędziem przed 18, przyznał się i przepraszał na wołaczu. Mjut był wieczorem odbanowany i szybko dostał drugiego.

Opublikowano

Weles ja czekam na drop metinów 30 + bo gra jest tak nudna że nie ma jak grać,

Ubijam metina .. Drop :

Śmiecie jakieś

kd +1

Pudło 3 Ksiąg..

Zmianek , dodań itp nic nie ma ..

Porażka .. Czekam aż odpowiesz na forum i zrealizujesz to pogram.

Narazie mam stopa

1359203056-U369922.png

Opublikowano

ScS był na liście cheaterów i co ? Dzisiaj sobie od rana lata, expi, podejrzewam że dalej używa cheatów...

Btw. coś padło i nie idzie sie zalogować ;p Coś na ch1 bo reszta działa.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

nie wiem jaka odpowiedź więc zadam pytania.

jaki max lvl?

co ile lvl konia można robić?

z czego dropią zwoje egzo?

1. Nie wiem

2.co 1sec, klikając na medal.

3. Ze szkat. co dropią z all mobów.

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...