Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer! Jako wynagrodzenie za tą nieoczekiwaną przerwę - exp 50% do 18:00

Heh wywaliło i nie idzie się zalogować...

Dobra, dobra... już działa..

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

Bambos proponuję naprawić błędy ortograficzne w misjach.. takie jak "Dobrze że przyszłeś" Powinno byś Przyszedłeś,takie drobnostki ale rażą w oczy

Ktoś to w ogóle czyta?

Opublikowano

Pomóżcie mi Userzy ponieważ gdy odpalam plik "Game" Klikam nazwe serwera Nawie.eu to ch 1 2 3 4 mają .... i wywala mnie z gry na pulpit nie wiem dlaczego proszę o szybką odp daje lajki

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Sorry , ale musze to powiedziec . Zjebaliscie sprawe z tymi ulepszaczami . W 1 dzien serwera kazdy latał sobie w eq +9 od 30lv+. Popsulo to troche klimat harda . Te kule chaosu dropia bardzo czesto wiec ulepszanie jest proste ;/ Moze tego nie przewidzieliscie ale to zniszczylo dawne wspomnienia z PL . Prosze nie hejtowac to tylko moj poglad ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Odlicz ze 100 buffów... Większość osób gra na 2 konta odpalone jednocześnie...

Wiem...ale ciicho ! ;p wkońcu mam na celu zwiększenie liczby graczy ;D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Odlicz ze 100 buffów... Większość osób gra na 2 konta odpalone jednocześnie...

Ale tak chyba jest na każdym serwerze, że ludzie grają na głównych i na buffacj:)

Gorąco polecam, tylko czemu off?

Opublikowano

Serwer zaje..... tylko szkoda, że te restarty co chwile :]

A Administracja na prawdę spisuję się na medal dzisiaj z 5 cheaterów zbanowała :]

Opublikowano

@Nie wiem czemu spamujecie tak w prezentacji że jest OFF... to bez sensu, te posty wasze na ten temat.. to jest chwilowy moment, max 2 minutowy a wy już musicie tutaj spamować żeby ktoś pomyślał sobie nie wiadomo co, i na pewno to odstrasza też z 50% osób wchodzących do tematu..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Serwer off, a:

Aktualnie gra: 100 Os.

Beka licznik podkręcony, a szkoda.

Wkońcu jakoś trzeba zachęcić graczy

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

xxxx

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Serwer dno! pobieralem klienta 1h azeby wejsc i wyjsc poniewaz caly czas off.... restarty itp

homepage04.jpg

___ __ _ _ ____ ____ __ ____ __
/ __) / \ ( \/ )( __)(__ )/ \(__ )/ \
( (_ \( O )/ \/ \ ) _) / _/(_/ / / /(_/ /
\___/ \__/ \_)(_/(____)(____)(__) (_/ (__)

Opublikowano

restarty są chwilowe i mają na celu zablokowanie cheatów których dziś zbanowano około 10. to chyba logiczne że restarty być muszą ( choć mogłyby być koło 1-2 w nocy).

Zapraszam i polecam

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

ehhh... dobijają mnie te resety :/ ALE WIDAĆ ŻE ADMINISTRACJA SIE STARA !

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Niech wyłączą raz naprawią i włączą a nie ...

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...