Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten licznik na stronie zle wskazuje, Bambos napisal ze okolo 16 bedzie on. Pozostalo nam czekac;]

Nie wskazuje źle, tylko jak wy mieliście OFF to ja jeszcze grałem, a dopiero jak się teleportowałem to mnie wywaliło i nie mogłem wejść. Więc to pewnie sklepiki i AFK.

0362339cf52e6e13b8449ea67e30c707.gif

Opublikowano

Pandemia TOP1 na serwie HAHAHAHAHa. Przecież to plebs to gnębienie nr 1 ... Po drugie niby jak to wywnioskowałeś, że jesteście najlepsi ? No w ksuciu to na pewno rządzicie.

Opublikowano

Ja na PL na 25 lvl Ubiłem wodza, więc przestań bo tu jest priv...

ja na 25 lvlu zrobilem sam dt bez buffa, a potem ripa zabilem, h3h3h3

Opublikowano

ja na 25 lvlu zrobilem sam dt bez buffa, a potem ripa zabilem, h3h3h3

To nie było smieszne , a pozatym nie ma problemu na takim lvlu ubić wodza..

Opublikowano

jeśli chodzi o tego wodza to jest szansa ubić go na 15 lvlu nawet niżej:)

Więc nie wiem w czym problem jeszcze tym bardziej na privie gdzie można zrobić spokojnie eq 40 + na orki + buffek hp z 10k marmurek i ciśniesz i jakim cudem miałbyś nie ubić?:>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer off. Ale jak włączam i mam do wyboru serwer i pisze tam Nawie.eu klikam i wszystko się wyłącza. Wiecie może dlaczego prosił bym o pomoc.

26495931301941812087.png
Opublikowano

Thx

2. Nie doszedl mi link aktywacyjny, mam konto na o2 , a zeby zalozyc na gmail potrzeba telefonu.

Mam telefon w naprawie ;/

Opublikowano

Thx

2. Nie doszedl mi link aktywacyjny, mam konto na o2 , a zeby zalozyc na gmail potrzeba telefonu.

Mam telefon w naprawie ;/

na interi dochodzi
Opublikowano

Bambos proponuję naprawić błędy ortograficzne w misjach.. takie jak "Dobrze że przyszłeś" Powinno byś Przyszedłeś,takie drobnostki ale rażą w oczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...