Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przeglądając forum , szukając rozwiązania , pytając google o odpowiedź nie znalazłem rozwiązania na problem który poniżej ukazuje mój screen , jeżeli by się znalazła jakaś osoba która potrafiła by mi pomóc w rozwiązaniu owego problemu w sposób "łopatologiczny" (ponieważ jestem osobą uczącą się dopiero stawiania serwera metin2) był bym bardzo wdzięczny. Prosił bym o odpowiedź tutaj na forum lub pod numerem gg 29415 , dodam jeszcze że wszystko było robione wedle tutka , serwer działa niestety problem z clientem. Z góry dziękuję za pomoc.

d409617929a2e8ba.jpg

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , przeglądając forum , szukając rozwiązania , pytając google o odpowiedź nie znalazłem rozwiązania na problem który poniżej ukazuje mój screen , jeżeli by się znalazła jakaś osoba która potrafiła by mi pomóc w rozwiązaniu owego problemu w sposób "łopatologiczny" (ponieważ jestem osobą uczącą się dopiero stawiania serwera metin2) był bym bardzo wdzięczny. Prosił bym o odpowiedź tutaj na forum lub pod numerem gg 29415 , dodam jeszcze że wszystko było robione wedle tutka , serwer działa niestety problem z clientem. Z góry dziękuję za pomoc.

d409617929a2e8ba.jpg

Hm kocham edytować klienta xD

Pomogę ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

rozwiązanie bład 139 podczas instalacji MySql

cd /usr/ports/databases/mysql55-server

make BUILD_OPTIMIZED=no BUILD_STATIC=no

make install clean

Opublikowano

[quote name=Kriso1995_xD' timestamp='1331905751' post='4180474]

Dziękuje!!!!

Komu i za co?xD

rozwiązanie bład 139 podczas instalacji MySql

cd /usr/ports/databases/mysql55-server

make BUILD_OPTIMIZED=no BUILD_STATIC=no

make install clean

Ty chcesz reinstalować mysql ?

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Jak zmienić max level na tych plikach serwerowych?

Szukam wszędzie i nie moge znaleźć -.- .

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Mam problem otóż mam lanchuera do swojego serwa metin2 VPS i robilem dokładnie jak tu krok po kroku zadnego błedu konto w navi se dodalem itp ale niemoge wbic na serwa pisze laczeni sie z serwerem a potem bład laczenia z serwerem i niewiem dlaczego serwer mam na exone. prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Witam mam teraz taki problem po wpisaniu start sh na moim vps all sie super robilo tylko na samym koncu wyskoczylo:

log_file_delete_old: stat no such file or directory

i mam takie cos potem zeby cos wpisac czy coś :

MasterAuth 13vps12458# (i tu moge cos wpisac komende lub cos)

a gdy probuje wejsc na serwa to pisze blad logowanie moze mi ktos z tym pomoc lub zrobic spolszczenie? tu daje ip: 195.117.144.138

Opublikowano

@up to że to ci się wyświetla to jest normalne. Wypakuj root w kliencie i sprawdź serwerinfo.py czy ip są takie same jak ip serwera.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Takie jakie wysłał kolega kilka postów wyżej?

Opublikowano

To bierzesz roota z oryginalnego metka, rozpakowujesz go, ściągasz serwerinfo.py generator stąd:

http://www.metin2mod.tk/connectchanger.html

Wpisujesz w odpowiednie miejsca ip i nazwę serwera, zapisujesz, wklejasz wygenerowane serverinfo.py do folderu z rozpakowanym rootem, pakujesz go i wklejasz do folderu z twoim clientem.

Opublikowano

Może tu coś znajdziesz.

http://www.mpcforum.pl/topic/166973-phpphpmysql/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...