Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To wie ktoś czemu nie mogę wejść na serwer mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem, a pongi są takie same po stronie clienta jak i serwera.

Pomoże ktoś z tym?!?!?!

Opublikowano

[quote name=Kriso1995_xD' timestamp='1328355885' post='3902763] To wie ktoś czemu nie mogę wejść na serwer mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem, a pongi są takie same po stronie clienta jak i serwera. Pomoże ktoś z tym?!?!?!

Identycznie mialem zainstalowalem inna baze i poleciala, sprobuj nadac prawa na 777, lub inna baza usuwając ta

Opublikowano

Zostały poprawione wszystkie linki do tzw. fetch na VPS, bądź Dedyku.

Bardzo proszę o odwiedzenie strony i zapoznanie się z nią:

http://www.xyli.exone-web.pl/

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Witam

po zainicjowaniu uruchomienia serwera

connect refused czy coś takiego i tak be zkonca leciało przez całą konsole

więc długo nie myśląc wbijam w google piszą aby tabelki naprawić no to wbiłem w navi...

i zaznaczałem po kolei dając PPM->Maintain Tables->Repair Tables->Quick...

ale zamiast naprawić zrobiło mi jeszcze większy syf tzn

teraz po zainicjowaniu startu serwera moim oczom ukazuje się oto takie cós :D

metinw.png

z góry dziękuję za każdą pomoc :D

dodam że wql przez navi... nie mogę otworzyć żadnego pliku bo jakieś śmieszny błąd wyskakuje...

ps'czy ustawiając chmody '777' dla całęgo folderu i jego zawartosci 'usr' zrobiłem dobrze ?? czy teraz jest większe prawdopodobienstwo włama czy coś w tym stylu ?? '

wejdź tutaj http://www.mpcforum....r/page__st__780 i popatrz co napisałem i zrób tak jak opisałem :P w Twoim przypadku będzie kolumna: mt2@localhost ( ja opisałem kolumnę @localhost)

========================================================================================================================

========================================================================================================================

[quote name=Kriso1995_ xD' timestamp='1327957607' post='3874295]

A co jest jeśli wyskakuje mi taki błąd??:

post-286919-0-34257200-1327957595.png

Pobierz innego clienta, to już nie wina serwera.

baju baju Mondes to wina rootów (mogę zrobić jak ktoś chce) a nie całego klienta bo klienta możesz mieć byle jakiego ale pliki root.eix root.epk to one są sercem tego klienta aby się uruchomił a jeśli nie wierzysz to usuń swoje root.eix root.epk i zobaczysz wtedy czy wgl uruchomisz metka -.-

a ja powiem tak mam ciągle blad -connectconnection-refused

prawa nadane

pliki czyste 3 razy wgrywałem rożne

Jaka może być przyczyna?

Aha jak wpisze przy logowaniu byle jaki login i haslo to mi wyzuci nieprawidlowy login lub haslo

A jak swoje ktorej wgralem przez Navicat to "zostaniesz polaczony...... i tak z 10 minut

Przyczyna może być brakującej tabelki np. item_proto jak usuniesz z mysql to nie połączy się i będzie komunikat connection refused albo jest jeszcze jedna opcja masz skrashowane tabelki i wtedy musisz sprawdzić tabelki jeśli status będziesz miał OK to będzie git a jeśli nie to wtedy skopiuj kolumnę i usuń tamtą i zmień nazwę kolumny na tamtą jaką miałeś sorka nie mam czasu omówić tego szczegółowo :P jak coś to gg :P albo PW a Ty Modnes lepiej się nie udzielaj tutaj bo widzę nic nie wiesz o tworzeniu klienta.

Pozdrawiam.

myślę że podmienić na domyślne pliki root.

A potem poszperaj po forum lub na YouTube i poszukaj jak rozpakować i spakować pliki PACK

[PYTANIE OGÓLNE]

No to ma być np takie coś że jak jest domyślnie takie coś

SQL_COMMON = "localhost commonxd [u]mt3[/u] mt2!@# 0"

to ma być?

SQL_COMMON = "localhost commonxd [u]mt2[/u] mt2!@# 0"

koleś po 1 nie masz poziomu perfect ;D jak rozpakować pack ? piłeś coś? xD JAK ROZPAKOWAĆ PLIKI EIX I EPK ! to po 1 :P

po 2 DucatoS masz złe pliki root a powiem jaśniej iż masz inne pliki root niż w kliencie :P ale to nie problem ja mam rootów mnóstwo :D

[quote name=Kriso1995_ xD' timestamp='1328355885' post='3902763]

To wie ktoś czemu nie mogę wejść na serwer mam cały czas zostaniesz połączony z serwerem, a pongi są takie same po stronie clienta jak i serwera.

Pomoże ktoś z tym?!?!?!

Tak wiem czemu i już piszę dlaczego nie możesz wejść bo to wina aplikacji uruchamiania metina a jaśniej to ikonki przez którą wchodzisz do gry metina a ogólnie to ikonka ma zły Pong :D więc hm podeślę Ci jedną piękną ikonkę i będzie cacy :D albo jak masz Pandore to skopiuj sobie ikonkę i wklej do Twojego klienta i odpal i po 10-15 sec (zależy od serwa) będziesz miał tło wyboru postaci :P

Pozdrawiam i szczegółowe problemy z klientami możecie pisać do mnie gdyż zajmowałem się tym przez wiele lat nie chwaląc się tutaj oczywiście ;D

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

1.Root to serce clienta. Pierdolisz.

2.Moge mieć byle jakiego clienta. Pierdolisz.

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz.

Napisałem mu, że to wina clienta, niech pobierze innego, gdzie nie ma błędu log i będzie ok, tak ciężki masz ogarnik?

ja mam rootów mnóstwo

Nom, masz się czym chwalić.

Pozdrawiam i szczegółowe problemy z klientami możecie pisać do mnie gdyż zajmowałem się tym przez wiele lat nie chwaląc się tutaj oczywiście ;D

Widzisz, zajmowałeś się tym latami i straciłeś tylko czas, bo gówno wiesz.

Tak wiem czemu i już piszę dlaczego nie możesz wejść bo to wina aplikacji uruchamiania metina a jaśniej to ikonki przez którą wchodzisz do gry metina a ogólnie to ikonka ma zły Pong więc hm podeślę Ci jedną piękną ikonkę i będzie cacy

Noo, launcher przez który wchodzę do świata gry, ma format .ico, nie wiedziałem, że w pliku z rozszerzeniem .ico, jest pong, dzięki wielkie.

a Ty Modnes lepiej się nie udzielaj tutaj bo widzę nic nie wiesz o tworzeniu klienta.

Oooooj, chopoku, zapewniam Cię, że wiem więcej o tworzeniu Clienta, niż Ty.

Nie zabroni mi nikt prócz administracji, udzielać się tutaj, a w szczególności nie taki leszcz jak Ty.

-------------------------------------------------

Działa tu OX i Arena?

30664955483415008507.jpg

Opublikowano

1.Root to serce clienta. Pierdolisz.

2.Moge mieć byle jakiego clienta. Pierdolisz.

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz.

Napisałem mu, że to wina clienta, niech pobierze innego, gdzie nie ma błędu log i będzie ok, tak ciężki masz ogarnik?

Nom, masz się czym chwalić.

Widzisz, zajmowałeś się tym latami i straciłeś tylko czas, bo gówno wiesz.

Noo, launcher przez który wchodzę do świata gry, ma format .ico, nie wiedziałem, że w pliku z rozszerzeniem .ico, jest pong, dzięki wielkie.

Oooooj, chopoku, zapewniam Cię, że wiem więcej o tworzeniu Clienta, niż Ty.

Nie zabroni mi nikt prócz administracji, udzielać się tutaj, a w szczególności nie taki leszcz jak Ty.

-------------------------------------------------

Działa tu OX i Arena?

30664955483415008507.jpg

Koleś metek nie musi mieć lunchera to po 1 po 2 sam pier*olisz.. usuń sobie root i zobacz a potem pisz okej ?

nie straciłem czasu.. ja gówno za przeproszeniem wiem ? widzę właśnie jakie piszesz bzdury -.- klient nie musi mieć lunchera żeby wejść na grę :) może mieć root i ikonkę z Pandory (2.2mb) i uruchomisz metka swojego ale tu tylko mały minusik bo nie widać CH NORM ale to już nie problemik :D

od rootów zależy uruchomienie metka więc proszę Cię nie ucz mnie okej ?

dam mu rooty i zobaczysz że uruchomi bez lunchera i innego klienta :)

Jeśli ktoś chce aby mu klient działał to mogę przesłać rooty i ikonkę i odpalicie na byle jakim kliencie nie ważne jaki ważne jakie rooty i ikonka :)

A Ty naprawdę skończ pier**lić smuty bo Twoje wypowiedzi są śmieszne -.-

spoko udzielaj się ale nie pisz głupot okej ? ja tu chcę pomóc a Ty mieszasz tylko w głowie że nowy klient i nowy klient -.- ogarnij się koleś i weź usuń swoje rooty i odpal metka to zobaczysz sobie że to serce klienta :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Koleś metek nie musi mieć lunchera to po 1 po 2 sam pier*olisz.. usuń sobie root i zobacz a potem pisz okej ?

nie straciłem czasu.. ja gówno za przeproszeniem wiem ? widzę właśnie jakie piszesz bzdury -.- klient nie musi mieć lunchera żeby wejść na grę :) może mieć root i ikonkę z Pandory (2.2mb) i uruchomisz metka swojego ale tu tylko mały minusik bo nie widać CH NORM ale to już nie problemik :D

od rootów zależy uruchomienie metka więc proszę Cię nie ucz mnie okej ?

dam mu rooty i zobaczysz że uruchomi bez lunchera i innego klienta :)

Jeśli ktoś chce aby mu klient działał to mogę przesłać rooty i ikonkę i odpalicie na byle jakim kliencie nie ważne jaki ważne jakie rooty i ikonka :)

A Ty naprawdę skończ pier**lić smuty bo Twoje wypowiedzi są śmieszne -.-

spoko udzielaj się ale nie pisz głupot okej ? ja tu chcę pomóc a Ty mieszasz tylko w głowie że nowy klient i nowy klient -.- ogarnij się koleś i weź usuń swoje rooty i odpal metka to zobaczysz sobie że to serce klienta :)

Pozdrawiam.

Hahaha.

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz. - To był sarkazm.

Cały czas nawijasz, o tym roocie i jakiejś ikonce, chłopie widzisz różnicę między ikonką a aplikacją?

Ikonka ma format .ico aplikacja może mieć .exe.

Więc Ty skończ się ośmieszać.

Bez rootów nie włączysz clienta, o to mi chodziło ciamkaczu.

P.S

Skopiuj mi zdanie gdzie napisałem, że MUSI BYĆ LAUNCHER.

Opublikowano

Hahaha.

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz. - To był sarkazm.

Cały czas nawijasz, o tym roocie i jakiejś ikonce, chłopie widzisz różnicę między ikonką a aplikacją?

Więc Ty skończ się ośmieszać.

Bez rootów nie włączysz clienta, o to mi chodziło ciamkaczu.

P.S

Skopiuj mi zdanie gdzie napisałem, że MUSI BYĆ LAUNCHER.

Koleś i tutaj właśnie jest niedociągnięcie ;D ja mówiłem o ikonce nie w formacie .ico lecz chodziło mi w formacie .exe -.-

Widzisz nawet nie wiesz że aplikacja .exe może mieć miniaturkę zwaną ikonkę ;D a jeszcze różnica między ikona a ikonka jaka jest ?! IKONA= duża bądź średnia albo mała a IKONKA= miniaturka i weź kup sobie słownik i okularki oka ?

Hm sam powiedziałeś że uruchomisz więc ?;D eh koleś .. kto się ośmiesza ja ? haha dobre.. zobacz jakie głupoty napisałeś wcześniej a potem mów jak ja piszę..

em pobierz sobie to: http://www.wupload.c..._(_ikonka_hihi_).exe i zobaczysz o co mi chodziło "ciamkaczu" ;D

Po prostu nie zrozumiałeś mnie co miałem na myśli ;D a dodałem ikonkę z Pandory do uruchamiania klienta więc wszystko jasne że tam tylko 1 ikonka jest do uruchamiania klienta.. czytanie ze zrozumieniem koleś, fakt mogłem napisać że format .exe wtedy taki botek jak Ty by nie spamił i nie płakał o to ;D a dodałem że pomagam na PW więc tam wszystko wyjaśniam i staram się pomóc ;D

hahaha to pobierz sobie aplikację z formatem .exe z ikonką ! :D nie każda ikonka ma format .exe i wbij sobie to do głowy ;D bo nie każdemu na kompie wyskakuje np. Pandora.exe tylko może wyświetlać samo Pandora bez końcówki .exe i jak to nazwać ? IKONKĄ !

nie, nie widzę różnicy :) nie musisz mnie uczyć, lepiej sam się podszkol bo Twoje tutaj posty które pisałeś wcześniej to tylko były wprowadzanie w błąd a pomoc liczy się na oddaniu czegoś co będzie działać a nie tego że powiesz i ma być :)

jakieś pytania jeszcze masz ?

Opublikowano

Koleś i tutaj właśnie jest niedociągnięcie ;D ja mówiłem o ikonce nie w formacie .ico lecz chodziło mi w formacie .exe -.-

Widzisz nawet nie wiesz że aplikacja .exe może mieć miniaturkę zwaną ikonkę ;D a jeszcze różnica między ikona a ikonka jaka jest ?! IKONA= duża bądź średnia albo mała a IKONKA= miniaturka i weź kup sobie słownik i okularki oka ?

Hm sam powiedziałeś że uruchomisz więc ?;D eh koleś .. kto się ośmiesza ja ? haha dobre.. zobacz jakie głupoty napisałeś wcześniej a potem mów jak ja piszę..

em pobierz sobie to: http://www.wupload.c..._(_ikonka_hihi_).exe i zobaczysz o co mi chodziło "ciamkaczu" ;D

Po prostu nie zrozumiałeś mnie co miałem na myśli ;D a dodałem ikonkę z Pandory do uruchamiania klienta więc wszystko jasne że tam tylko 1 ikonka jest do uruchamiania klienta.. czytanie ze zrozumieniem koleś, fakt mogłem napisać że format .exe wtedy taki botek jak Ty by nie spamił i nie płakał o to ;D a dodałem że pomagam na PW więc tam wszystko wyjaśniam i staram się pomóc ;D

hahaha to pobierz sobie aplikację z formatem .exe z ikonką ! :D nie każda ikonka ma format .exe i wbij sobie to do głowy ;D bo nie każdemu na kompie wyskakuje np. Pandora.exe tylko może wyświetlać samo Pandora bez końcówki .exe i jak to nazwać ? IKONKĄ !

nie, nie widzę różnicy :) nie musisz mnie uczyć, lepiej sam się podszkol bo Twoje tutaj posty które pisałeś wcześniej to tylko były wprowadzanie w błąd a pomoc liczy się na oddaniu czegoś co będzie działać a nie tego że powiesz i ma być :)

Gz, jesteś pierwszym człowiekiem który ma ikonkę, w formacie exe.

Serio, nie wiedziałem, że aplikacja może mieć miniaturkę, zwaną ikonką!

Dzięki Tobie wiele się nauczę, man.

IKONA= duża bądź średnia albo mała a IKONKA= miniaturka

Z Twojego zdania wynika, że twierdzisz, że aplikacja to miniaturka.

em pobierz sobie to: http://www.wupload.c..._(_ikonka_hihi_).exe

Wiedziałem o co Ci chodziło, ale źle to nazywałeś. "ikonka".

Zajrzyj tu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ikona_(informatyka)

weź kup sobie słownik i okularki oka ?

Polonisto, wypisz błędy.

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz. - To była ironia, wcześniej napisałem sarkazm, słowa mi się pomyliły.

Ponownie piszę, że to była ironia.

czytanie ze zrozumieniem koleś

Czytanie ze zrozumieniem, będzie wtedy jak nauczysz się poprawnie określać aplikację oraz te Twoje kochane "ikonki".

fakt mogłem napisać że format .exe

Gz, chociaż coś do Ciebie dotarło.

wtedy taki botek jak Ty by nie spamił i nie płakał o to ;D a dodałem że pomagam na PW więc tam wszystko wyjaśniam i staram się pomóc ;D

Ja nie spamie, próbuję Tobie udowodnić, że nie masz racji, nie płacze, skoro ja jestem botem, to pomyśl kim Ty jesteś.

Starasz się pomóc, jedyne co chyba dobre, tylko staraj się pomagać, tłumacząc im we właściwy sposób.

hahaha to pobierz sobie aplikację z formatem .exe z ikonką !

Tak mogłeś napisać wcześniej, a nie teraz kiedy Ci udowodniłem, że nie masz racji.

nie każda ikonka ma format .exe i wbij sobie to do głowy ;D

Nie każda?

No i zobacz, znowu się czegoś nauczyłem, podaj przykład abym mógł się bardziej doszkolić master!

bo nie każdemu na kompie wyskakuje np. Pandora.exe tylko może wyświetlać samo Pandora bez końcówki .exe i jak to nazwać ? IKONKĄ !

I jak to zrobić!?

Wejść we właściwości pliku!

Tutaj masz, bo jesteś coś mało kumaty:

http://screenshooter.net/5055075/huhqcjp

nie, nie widzę różnicy nie musisz mnie uczyć, lepiej sam się podszkol bo Twoje tutaj posty które pisałeś wcześniej to tylko były wprowadzanie w błąd a pomoc liczy się na oddaniu czegoś co będzie działać a nie tego że powiesz i ma być

Jak nie widzisz różnicy między ikonką a aplikacją, to mi znowu przychodzi na myśl, że nie znasz kolejnego pojęcia.

http://pl.wiktionary.org/wiki/różnica

Udajesz takiego idiotę, czy serio nim jesteś?

P.S

Ciekawe ile ludu pocisnęło z Twoich postów bekę.

Opublikowano

Help ME:P

wyskakuje mi Error Code 1 przy instalacji MySql a nie bede poraz kolejny od nowa robil pomoze ktoś

http://imageshack.us/photo/my-images/840/errorcode1.png/

Opublikowano

mam taki sam problem jak up help :x stoi po 84% i eror code 1'

Już wiem przez co tak jest :> nie zaznaczyłem opcji przy instalacji mysql :) i wszystko jasne

Opublikowano

po prostu nie masz folderu distfiles a skąd je mieć ? hm na plikach od badara jest tam taki folder distfiles więc możesz sobie pobrać go na swój dysk i dać do tamtych portów :P i wtedy będzie git :P postaram się dać dzisiaj tutaj folder distfiles :P

Opublikowano

IKONA= duża bądź średnia albo mała a IKONKA= miniaturka

Z Twojego zdania wynika, że twierdzisz, że aplikacja to miniaturka.

Cytat

em pobierz sobie to: http://www.wupload.c..._(_ikonka_hihi_).exe

Wiedziałem o co Ci chodziło, ale źle to nazywałeś. "ikonka".

Zajrzyj tu:

Spoiler

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ikona_(informatyka)

haha haha haha ! :D mówiłem żebyś kupił sobie okularki ?^^ dobrze nazwałem to :D Ty źle skumałeś to już nie mój problem nie ?;D

Cytat

3.Jeśli wywale root nie uruchomie clienta. Pierdolisz. - To była ironia, wcześniej napisałem sarkazm, słowa mi się pomyliły.

Ponownie piszę, że to była ironia.

haha ironia teraz xD nie udawaj debila bo nie musisz xD ciekawe co jutro albo dziś napiszesz że to było ufo i pisało to? haha

Cytat

wtedy taki botek jak Ty by nie spamił i nie płakał o to ;D a dodałem że pomagam na PW więc tam wszystko wyjaśniam i staram się pomóc ;D

Ja nie spamie, próbuję Tobie udowodnić, że nie masz racji, nie płacze, skoro ja jestem botem, to pomyśl kim Ty jesteś.

Starasz się pomóc, jedyne co chyba dobre, tylko staraj się pomagać, tłumacząc im we właściwy sposób.

haha nie mam racji mówisz.. pokaż mi gdzie i w którym miejscu nie mam racji ? chcesz bawić się ogólną informatyką oka.. to będę specjalnie dla Ciebie pisać w języku informatycznym bo widzę że już kolejny botek się czepia o takie coś małego -.- Ogar koleś ;D

Cytat

fakt mogłem napisać że format .exe

Gz, chociaż coś do Ciebie dotarło.

No dziękuje :D ale do Cb niestety nic nie dotarło ;x jeszcze :P

Cytat

nie każda ikonka ma format .exe i wbij sobie to do głowy ;D

Nie każda?

No i zobacz, znowu się czegoś nauczyłem, podaj przykład abym mógł się bardziej doszkolić master!

nie, em przykład podałem wyżej xD

Gz, jesteś pierwszym człowiekiem który ma ikonkę, w formacie exe.

Serio, nie wiedziałem, że aplikacja może mieć miniaturkę, zwaną ikonką!

Dzięki Tobie wiele się nauczę, man.

haha dziękuje jeszcze raz xD

Cytat

nie, nie widzę różnicy nie musisz mnie uczyć, lepiej sam się podszkol bo Twoje tutaj posty które pisałeś wcześniej to tylko były wprowadzanie w błąd a pomoc liczy się na oddaniu czegoś co będzie działać a nie tego że powiesz i ma być

Jak nie widzisz różnicy między ikonką a aplikacją, to mi znowu przychodzi na myśl, że nie znasz kolejnego pojęcia.

http

:

//pl.wiktionary.org/wiki/różnica

haha xD taki mądry ? ^^

em dobra cwaniaczku :P chyb a nie muszę kopiować postu w którym napisałem że ikonkę przez którą odpala się metka ;D

Cytat

Udajesz takiego idiotę, czy serio nim jesteś?

P.S

Ciekawe ile ludu pocisnęło z Twoich postów bekę.

Lol ale żeś mi pojechał mało co się nie posikałem ze śmiechu haha :D hm ilu ? 100 !:D jestem sławny <3 ja też pocisnąłem beki hihi

udaję :D i cio wychodzi mi czy muszę bardziej udawać ?hihi

Dobra a teraz bez żartów koleś dajmy sobie siana.. już koniec nabijania postów i "gryzienia" się nawzajem :P nie szukam wrogów :P

Więc miło było :D nie kłóćmy się -.- to takie dziecinne xD

Opublikowano

haha haha haha ! :D mówiłem żebyś kupił sobie okularki ?^^ dobrze nazwałem to :D Ty źle skumałeś to już nie mój problem nie ?;D

haha ironia teraz xD nie udawaj debila bo nie musisz xD ciekawe co jutro albo dziś napiszesz że to było ufo i pisało to? haha

haha nie mam racji mówisz.. pokaż mi gdzie i w którym miejscu nie mam racji ? chcesz bawić się ogólną informatyką oka.. to będę specjalnie dla Ciebie pisać w języku informatycznym bo widzę że już kolejny botek się czepia o takie coś małego -.- Ogar koleś ;D

No dziękuje :D ale do Cb niestety nic nie dotarło ;x jeszcze :P

nie, em przykład podałem wyżej xD

haha dziękuje jeszcze raz xD

haha xD taki mądry ? ^^

em dobra cwaniaczku :P chyb a nie muszę kopiować postu w którym napisałem że ikonkę przez którą odpala się metka ;D

Lol ale żeś mi pojechał mało co się nie posikałem ze śmiechu haha :D hm ilu ? 100 ! :D jestem sławny <3 ja też pocisnąłem beki hihi

udaję :D i cio wychodzi mi czy muszę bardziej udawać ?hihi

Dobra a teraz bez żartów koleś dajmy sobie siana.. już koniec nabijania postów i "gryzienia" się nawzajem :P nie szukam wrogów :P

Więc miło było :D nie kłóćmy się -.- to takie dziecinne xD

Spoko, ja już sił na Ciebie nie mam (czyt. Szkoda mi czasu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...