Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu grałem na tym serwie jak ty jeszcze o Metinie pojęcia nie miałeś ;) Więc nie ośmieszaj się jak Gall i Pain , wystarczy wejść i zobaczyć co się na serwie dzieje :)

Więc nie pisz głupot bo widzę trio bodyguardów się tworzy jaki to ten serw jest super przez tyle lat i ile to ma ludzi :) Do tego liczba ludzi na kazdej mapie którą przedstawiłeś - śmiech ;)

Na serwer wbijam dość często więc odpuść sobie :) Tym bardziej iż jak jeden z niewielu mam pojęcie co tam się dzieje, albo przynajmniej dojścia do osób od których się dowiaduję :) :) Pisać ściemę, i mydlić oczy to nie ze mną :) Na tym serwie od zawsze były wałki i przekręty, a co do stanu licznika, podliczania sklepów offline , i faktycznej ilości luda - sry doszło to do ich standardowego dorobku, z czym sami się wkopali ;)   ;)

Może znajdziesz naiwnych którzy w to uwierzą, ale są to mniejszości które bladego pojęcia nie mają i łykaja wszystko jak ty - 400 luda na orkach , proszę cię, co oni by tam mięli robić  ;) Tyle to tutaj jest max luda, no sry może z 500-600, bo po co tyle osób miało by siedzieć na tych mapach niskich ;p Tym bardziej iż ludzie wchodzą - i się żegnają bo serwer jest śmieszny, i tyle ;) I wolą grać na czymś co postoi miesiąc - dwa, z realną ilością luda niż tutaj śmiać się z ilości sklepów , z którymi to niestety nikt nie pogra bo tylko stoją ;p   :) Dowaliłeś jak dzik w sosnę , i pokazałeś serwer z jeszcze "lepszej" strony :) :)   ;):)

Więc nie polecam, ani również dyskusji z Tobą ,bo to ty pokazałeś "wiedzę", bo znowu zaczniesz "gonić po mapach" i liczyć ludzi :) :) Serwer dla nowych graczy się kompletnie nie nadaje, i dlatego stan faktyczny ile na serwie jest luda jest taki jaki jest. A kto patrzy i jara się licznikiem jest niestety głupi - ale to są mniejszości :)

Więc to by było na tyle - serwer - nie opłacalny chyba że masz kilka tysi żeby załadować w IS. Inaczej zaczynając od zera, nie mając 2 kont 254 przynajmniej nie ma czego tu szukać już od dawna ;)

Grałeś, yhymm...

Sory Cię bardzo, ale ja gram od stycznia 2010r i jakoś zauważyłem wzrost graczy, a także ich utrzymanie.

Robisz problem?, ban dostałeś?

Idź ośmieszaj się gdzieś indziej!

PS. Interpunkcja i składnia zdań u Ciebie leży, dobrze że niedługo szkoła :)

­

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Dusher Co tak nagle zamilkłeś? Może nadal upierasz się przy tym, że nie gra tu więcej jak 500 osób?

I tak każdy wie iż nie gra ;)

Mam lepsze rzeczy do roboty ;) Nie jesteś tutaj kimkolwiek żebym musiał na każde twoje głupoty odpisywać ;p Na serwie gra tyle luda i le gra i każdy o tym wie ;) A cyferki możecie sobie malować na ścianach, a do ssa wpisac numer waszego burdelu :)   :) Serwer jak i licznik jest przekłamany a wasze słowo vs reszta świata - nic nie warta :) I nie mam zamiaru się tym przejmować :)

P.S - nie zapomnijcie o przelewach dla waszych modków z MPC za czyszczenie tematu ;P :)

P.S 2 - Gall - i tak każdy wie że jesteś tresowany, jak i cała reszta :) Więc nie wysilaj się i nie buduj "famy" serwera, który jest po prostu na skraju upadku, i myślisz że ktoś będzie wierzył w wasze bajki  :) :)

Żegnam :)

P.S 3 - ile płacicie za UB na MPC i inne "przysługi" ?? :P

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

I tak każdy wie iż nie gra ;)

Mam lepsze rzeczy do roboty ;)Nie jesteś tutaj kimkolwiek żebym musiał na każde twoje głupoty odpisywać ;p Na serwie gra tyle luda i le gra i każdy o tym wie ;) A cyferki możecie sobie malować na ścianach, a do ssa wpisac numer waszego burdelu :)   :) Serwer jak i licznik jest przekłamany a wasze słowo vs reszta świata - nic nie warta :) I nie mam zamiaru się tym przejmować :)

P.S - nie zapomnijcie o przelewach dla waszych modków z MPC za czyszczenie tematu ;P :)

P.S 2 - Gall - i tak każdy wie że jesteś tresowany, jak i cała reszta :) Więc nie wysilaj się i nie buduj "famy" serwera, który jest po prostu na skraju upadku, i myślisz że ktoś będzie wierzył w wasze bajki  :) :)

Żegnam :)

P.S 3 - ile płacicie za UB na MPC i inne "przysługi" ?? :P

@Dusher - Jeżeli masz jakiś problem to wypowiedz się ustnie zobaczymy jakie mądrości powiesz w żywe oczy niż klikając w klawiaturę pisząc w internecie.

Odpowiedź na ten kolor : Skoro masz coś lepszego do roboty to wyrywaj tam skąd przybyłeś i nie syf tematu bo na chwilę obecną robisz z siebie durnia.

Odopwiedź na ten kolor : Skąd możesz wiedzieć kim jest a kim nie jest? To ciebie nie powinno interesować. Nie powinno Cię interesować czy ja czy on czy ktoś inny kimś jesteśmy. Jeżeli kimś jesteśmy to o tym możesz pomarzyć. Skoro nie masz zamiaru się przejmować to zastanawia mnie dlaczego jęczysz jak dziecko ktore nie dostało lizaczka bo nie zasłużyło sobie? Cyferki możemy sobie malować - pewnie masz swój gang i graffiti na ścianach po domach malujecie (wasze graffiti to cyferki znając napaleńców 69).

Odpowiedź na ten kolor : Jak to przeczytałem spadłem z krzesła i pewnie nie tylko ja. Udowodnij nam to co napisałeś a Cię nagrodzę (przemilczę czym bo nie chcę warna).

Odpowiedź na ten kolor : Jest tresowany... o czym mówisz :) ? Jesteś w stanie twardzielu to tu napisać? On ani nikt z nas nie jest tresowany ale skoro Ty masz takie problemy to NIEWSPÓŁCZUJĘ więc rzuć sobie na luz i jak bajki ktoś opowiada to chyba Ty. Polecam ograniczyć kanał z bajkami.

Odpowiedź na ten kolor : Żegnamy pana z tego tematu. Tak już napisałem... rozumiem twój ból 4lier że nic nie osiągnąłeś na serwerze i forum serwera ale to już twój problem. Idź pograj tam gdzie Ci za darmo dadzą GM'a ale rejestracje masz płatną :D napisałem w tym temacie posta ale nie dam linku bo w tym temacie nie będę dawał żadnych serwerów które są totalnym dnem przy Virtualu.

Słowem końcowym : Spadaj stąd bo Ciebie nikt nie trawi i jeżeli masz problemy to możemy zawsze pogadać albo najlepiej udaj się do psychiatryka bo do każdego za przeproszeniem się " Sapiesz ".

Wracając do tematu.... Ile razy mam powtarzać LICZNIK JEST DOBRY napiszę Ci w prostym języku bo jakbym Ci inaczej napisał to byś nie zrozumiał tego xD

I mała rada na przyszłość. Odpier.. się od nas i jeżeli Ci serwer nie odpowiada to nikt Cie tu nie trzyma :) masz problem do serwera to i masz problem do nas wszystkich trzymając stronę serwera i osoby broniące jak ja z gallem czy ktoś jeszcze ;) .

Pozdrów krewnych.

A teraz dostanę odpowiedź od tego o to użytkownika UP (płacisz moderatorowi za takie przysługi?)

Jeżeli coś napisałem nie tak proszę moderatora o edytowanie postu bo wolę uniknąć warna^^

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Panowie błagam...

Ogarnijcie te posty, nie wyzywajcie się, nie offtopicujcie.

Dla wyjaśnienia - żaden moderator nie czyści tematu.

Kolejne bezsensowne posty zostaną nagrodzone warnami.

Opublikowano

ktoś ma jakiś link do clienta bo ten z stronki sie maskarycznie pobiera ... ?

...

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Nikt tego nie wkleił, więc dodam.

INFO!!!

Dzisiaj jest event "przechytrzyć lisa".

Event będzie trwał 12-14 na Pustynia Zapomnienia 150lvl oraz dodatkowo w godzinach 12-13 lisy będą zrzucane na pustyni.

Dokładnie info-> forum serwera.

Opublikowano

Nie polecam, chyba ze ma sie juz wiekszy lvl i duzo,duzo SM albo brylek bo takiemu nowemu graczowi ciezko sie wybic :)

mca.png
Opublikowano

Serwer działa niezmiennie od 5 lat, a jesli nie możesz się zalogować najprawdopodobniej twoj adres ip został zablokowany przez firewall.

Aha, to co mam w takim razie zrobić ?

EmEryT 

PetardaStudia Official!

Opublikowano

­ vckat  = Beda jakies plany na serwerze zeby zmienic rangi dla graczy ? Bo na plu jak ktos ma range na - Zlosliwy lub okrutny to jemu eq wyleci lub jakis przedmiot. a na Virtualu prawie kazdy ma range na - i jak sie ich zabije to nic z nich nie leci, testowalem to wiec wiem :)

Opublikowano

­ vckat  = Beda jakies plany na serwerze zeby zmienic rangi dla graczy ? Bo na plu jak ktos ma range na - Zlosliwy lub okrutny to jemu eq wyleci lub jakis przedmiot. a na Virtualu prawie kazdy ma range na - i jak sie ich zabije to nic z nich nie leci, testowalem to wiec wiem :)

Podejrzewam, że nie przejdzie to ze względu na społeczność jaka tutaj gra. W obronie dt czy po prostu na nawalankach w m1 szkoda stracić eq. Ew. można by zrobić coś w stylu: w m1 i m2 strefa bez wypadania, na innych mapach z wypadaniem. Ale pytanie czy w ogóle jest sens tym sobie głowę zawracać?

Opublikowano

U nas na serwerze funkcjonuje system pożyczania EQ, w związku z czym "wypadanie" itemu na na randze ujemnej zostało zablokowane ze względów bezpieczeństwa.

Opublikowano

Jako, że nie każdy odwiedza serwerowe forum chciałbym przekazać informację o tym, że jeszcze we wrześniu na serwer zawita aktualizacja, która kładzie duży nacisk na rywalizację. Ta więc zostanie dodana arena pvp, opłata wynikająca z założenia gildii będzie wynosiła zaledwie 5 bryłek, ponadto kolejnym ze sposobów zarobku będą już nie tylko wojny gildii ale również pojedynki 1vs1.

Cóż chyba pora zabrać się za kompletowanie eq :)

virtual_1441096898__beztytulu.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Jako, że nie każdy odwiedza serwerowe forum chciałbym przekazać informację o tym, że jeszcze we wrześniu na serwer zawita aktualizacja, która kładzie duży nacisk na rywalizację. Ta więc zostanie dodana arena pvp, opłata wynikająca z założenia gildii będzie wynosiła zaledwie 5 bryłek, ponadto kolejnym ze sposobów zarobku będą już nie tylko wojny gildii ale również pojedynki 1vs1.

Cóż chyba pora zabrać się za kompletowanie eq :)

Żałuje że grałem na pseudo serwerach zamiast na virtualu :)

Opublikowano

Warto zaczynać od nowa, da się jeszcze wybić? ;)

Jeżeli "wybicie" traktujemy jako dojście do topki, wbicie 255, zrobienie niezłych setów pod pvp, to bez wydania masy kasy na is + poświęcenia dużo, dużo czasu raczej nie bardzo.

Jeżeli chodzi jednak o stopniowe granie to np. wbicie 140 + zrobienie niezłego eq + latanie na bossy w celach zarobkowych, bicie się w m1, itp. wystarcza to zdecydowanie tak. Później ew. możesz myśleć o wbijaniu lvl-i wyżej.

Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? Opłaca zaczynać się grę na tym serwerze? Bo widzę że serwer stoi już sporo czasu, i moje pytanie brzmi czy dobrze się trzyma, bo szukam jakiegoś stałego serwera z 'sporą ekipą on-line'.

Można SS z m1?

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Jak sytuacja na serwerze? Opłaca zaczynać się grę na tym serwerze? Bo widzę że serwer stoi już sporo czasu, i moje pytanie brzmi czy dobrze się trzyma, bo szukam jakiegoś stałego serwera z 'sporą ekipą on-line'.

Można SS z m1?

­

O tej godzinie to na ss będą praktycznie same shopy offline. Stronę/ dwie temu ktoś dorzucił ss.

Na serwerze praktycznie codziennie eventy, co pewien czas jakaś większa akcja. Ciągłe aktualizacje, poprawki.

Kontakt z team jest dobry, o wszystkim dowiesz się w grze lub na forum serwera.

Moim zdaniem teraz warto zaczynać, bo na riperze jest dobrym zarobek oraz niedługo zostaną przerobione bramy piekieł, które też są dobrym zarobkiem dla początkujących graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...