Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orange. Ja mam taki problem ze zostawilem kompa na godzinke, powinno byc pobrane po okolo 40minutach przychodze a tu pobrane 24mb.. i to nie 1raz tak mialem

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Liderzy guild o zwrot brylek złota piszcie do Wojtka (Ci którzy jeszcze nie dostali zwrotu).

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

a zdradzisz choc troche co bedzie nowego?

Na dniach ma pojawić się arena pvp oraz oznaczenie otworzonych już sklepów, tak by nie przeglądac kilka razy tego samego shopka.

Srij9JT.png

Opublikowano

Oznaczenie sklepów już od jakiegoś czasu działa na serwerze..

Faktycznie :D

793881442418701922706.png

Teraz handel to sama przyjemność, do pełni szczęścia brakuje tylko ukrywania nazw sklepów.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dla osób którzy nie wiedzą: Aby odznaczyć sklepy które się odwiedziło (by czerwony napis zmienił się na biały) musicie wyłączyć metina DO PULPITU

ESC ---> Wyjście z gry.

Opublikowano

Jak na razie nowy system pojedynków dobrze się spisuje. Można fajnie pozarabiać nie wychodząc z miasta.

a serwer polecam, zwłaszcza jeśli ktoś szuka czegoś stabilnego na dłuzej :)

Przy okazji podsyłam screena sprzed 10 min

372111442691351922706.png

W sumie to macie więcej screenów z dzisiaj. Jeśli codzienne eventy, pomocna administracja, oraz częste aktualizacje nie przyciągną was do gry być może kogoś zachęci frekwencja graczy.

822041442695618922706.png

204371442695684922706.png

799451442695722922706.png

551191442695792922706.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Tutaj macie zaprezentowane sklepy w miastach:

7555514427035111403051.jpeg

6019214427035111403051.jpeg

9116114427036211403051.jpeg

Tutaj widać jak wygląda odwiedzony sklep: (pamiętaj! : Aby przywrócić oryginalny kolor sklepów musisz wyłączyć grę aż do pulpitu - esc - wyjscie z gry)

5242814427036211403051.jpeg

8732014427036211403051.jpeg

Opublikowano

Zagralbym tutaj, poniewaz ten serwer jest stabilny, ale nie mam pojecia jak tu sie wybic. Nigdy nie wiedzialem jak tu zarobic pamietam, ze glownym zarobkiem byl OX ale nie chce tak zarabiac, chce zarabiac tak jak na kazdym serwerze czyli cos dropic i sprzedawac, ale co to jest pytanie.

Zaczynam gre od 0 mam tylko PETA pieska tego za 200b

Opublikowano

Zagralbym tutaj, poniewaz ten serwer jest stabilny, ale nie mam pojecia jak tu sie wybic. Nigdy nie wiedzialem jak tu zarobic pamietam, ze glownym zarobkiem byl OX ale nie chce tak zarabiac, chce zarabiac tak jak na kazdym serwerze czyli cos dropic i sprzedawac, ale co to jest pytanie.

Zaczynam gre od 0 mam tylko PETA pieska tego za 200b2 

idz na rudy a potem na ripera a jak chcesz grac tylko po to by sie wybic to nie graj bo sie nie wybijesz nigdy xD  @Lenzikk

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie, ktora postac dominuje w PvP? I czy kazda da rade na bosach i expie?

idz na rudy a potem na ripera a jak chcesz grac tylko po to by sie wybic to nie graj bo sie nie wybijesz nigdy xD @Lenzikk

Wybic w tym sensie, aby zrobic dobre eq i dominowac w pvp te 160+ lvl nie mam zamiaru wbijac 255 i rozwalic kolesi z Top1

Opublikowano

Zaczynam gre od 0 mam tylko PETA pieska tego za 200b

Nie graj nie opłaca się ;) tylko tyle ci powiem, poczytaj w innych tematach dlaczego sie nie oplaca :D

Opublikowano

Nie graj nie opłaca się ;) tylko tyle ci powiem, poczytaj w innych tematach dlaczego sie nie oplaca :D

Napisz tutaj, sam chętnie poczytam.

I jeszcze jedno pytanie, ktora postac dominuje w PvP? I czy kazda da rade na bosach i expie?

Wybic w tym sensie, aby zrobic dobre eq i dominowac w pvp te 160+ lvl nie mam zamiaru wbijac 255 i rozwalic kolesi z Top1

Na wyzszych lvlach do zarobku najlepiej sprawuje się dagger. Na mniejszych szaman smok jest dobrym rozwiązaniem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Napisz tutaj, sam chętnie poczytam.

Na wyzszych lvlach do zarobku najlepiej radzi sobie dagger. Na mniejszych szaman smok jest dobrym rozwiązaniem.

Myślisz ze mi się chce? idz na tematy o dyskusji na ten serwer to sobie poczytaj tam jest 100% prawdy

Zaznaczając markerem kropki żółte na monitorze naliczyłem ledwo około 20 osób na tych skrinach.

Gdzie ta potęga virtuala?  :yay:

Exile tutaj podobno gra 1500 osob, ale oni chyba zaliczają do tego sklepy offine ;) a znając zycie powiedza ci ze reszta expi robi dungeony lub cos w tym stylu ;) , a te nowe serwerki niektore to sa jak moj pitol chwile postoją i za chwile upadają :P nic ciekawego, jedyny serwer do polecenia to v3steris i inv0ria

jeszcze jedno, żeby tutaj się wybić to byś musiał chyba wziąć kredyt ktorego nie splacisz do konca zycia :D

Opublikowano

Zaznaczając markerem kropki żółte na monitorze naliczyłem ledwo około 20 osób na tych skrinach.

Gdzie ta potęga virtuala?  :yay:

Virtual nigdy nie był serwerem, który opierał się na monotonni, gracze zawsze mieli i mają jakąs rozrywkę tak by nie stać bezcelowo w m1. No ale jeśli liczbę graczy oceniasz po ss'ach wejdź na serwer, wbij chociaż 100lvl, pokręć się troche po spotach, traf na wolne dt a gwarantuje Ci, ze będzie Ci wstyd za ten post. Globalny czat ugina się od wiadomości a to również swiadczy o dużej ilości graczy. Jakiś czas temu admin wrzucił ss'a z /w (Gdyby moje zapewnienia Ci nie wystarczyły)

virtual_1440691997__1.png

Na vesterisie nie mogłem doliczyć się nawet tych 20 osób w m1.

Myślisz ze mi się chce? idz na tematy o dyskusji na ten serwer to sobie poczytaj tam jest 100% prawdy

Exile tutaj podobno gra 1500 osob, ale oni chyba zaliczają do tego sklepy offine ;) a znając zycie powiedza ci ze reszta expi robi dungeony lub cos w tym stylu ;) , a te nowe serwerki niektore to sa jak moj pitol chwile postoją i za chwile upadają :P nic ciekawego, jedyny serwer do polecenia to v3steris i inv0ria

jeszcze jedno, żeby tutaj się wybić to byś musiał chyba wziąć kredyt ktorego nie splacisz do konca zycia :D

Nie żartuj nawet, gdyby tak było nad ranem liczba online nie byłaby mniejsza od ilości sklepów. Nic do Endymiona i Quarela nie mam ale sam wiesz, ze wymienione przez ciebie serwery są reworkami.

Na virtualu grają osoby z 4 letnim stażem więc nie dogonisz ich po kilku miesiącach gry, to całkiem zrozumiałe. Osiągnięcie 254/255lvlu wraz z przyzwoitym eq jest dla każdego na wyciągnięcie ręki, wystarczy tylko chcieć. 

Srij9JT.png

Opublikowano

Virtual nigdy nie był serwerem, który opierał się na monotonni, gracze zawsze mieli i mają jakąs rozrywkę tak by nie stać bezcelowo w m1. No ale jeśli liczbę graczy oceniasz po ss'ach wejdź na serwer, wbij chociaż 100lvl, pokręć się troche po spotach, traf na wolne dt a gwarantuje Ci, ze będzie Ci wstyd za ten post. Globalny czat ugina się od wiadomości a to również swiadczy o dużej ilości graczy. Jakiś czas temu admin wrzucił ss'a z /w (Gdyby moje zapewnienia Ci nie wystarczyły)

Nie żartuj nawet, gdyby tak było nad ranem liczba online nie byłaby mniejsza od ilości sklepów. Nic do Endymiona i Quarela nie mam ale sam wiesz, ze wymienione przez ciebie serwery są reworkami.

Na virtualu grają osoby z 4 letnim stażem więc nie dogonisz ich po kilku miesiącach gry, to całkiem zrozumiałe. Osiągnięcie 254/255lvlu wraz z przyzwoitym eq jest dla każdego na wyciągnięcie ręki, wystarczy tylko chcieć. 

@GallAnonim1429 wiem że chcesz dobrze dla serwa, ale słuchaj oni wszystko robią dla wysokich lvli, a zadnych dungeonow na ktorych idzie sie jakos dorobic nie ma, jedyne co to dt i razador, gdzie to monotonne jak  chuuuj a zarobek to nic prawde mówiąc, to te małe lvle nie wybiją się nigdy do starości by musieli siedziec przy rudach zeby cos zarobic, chociaz jakby te rudy byly za darmo do kupienia to juz bylby jakis zarobek a tak to z tego masz 3b za stak i za to musisz kupic 1 rude czyli masz 2b zarobku a co to na virtualu? xDD

Opublikowano

@GallAnonim1429 wiem że chcesz dobrze dla serwa, ale słuchaj oni wszystko robią dla wysokich lvli, a zadnych dungeonow na ktorych idzie sie jakos dorobic nie ma, jedyne co to dt i razador, gdzie to monotonne jak  chuuuj a zarobek to nic prawde mówiąc, to te małe lvle nie wybiją się nigdy do starości by musieli siedziec przy rudach zeby cos zarobic, chociaz jakby te rudy byly za darmo do kupienia to juz bylby jakis zarobek a tak to z tego masz 3b za stak i za to musisz kupic 1 rude czyli masz 2b zarobku a co to na virtualu? xDD

Pytanie za 100 punktów - po co słuchać opinii takiego debila? 

Przecież to jest TOTALNY fanboy virtuala, nawet nie chce wiedzieć ile on godzin w grze spędza patrząc np. na to:

http://prntscr.com/8idzem

Na tym serwerze żeby się dorobić trzeba około roku, albo i więcej, patrząc na to że jeszcze kilka miesięcy temu było 500 online (A teraz 1300!), no z kogo wy debili robicie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pytanie za 100 punktów - po co słuchać opinii takiego debila? 

Przecież to jest TOTALNY fanboy virtuala, nawet nie chce wiedzieć ile on godzin w grze spędza patrząc np. na to:

http://prntscr.com/8idzem

Na tym serwerze żeby się dorobić trzeba około roku, albo i więcej, patrząc na to że jeszcze kilka miesięcy temu było 500 online (A teraz 1300!), no z kogo wy debili robicie.

No w sumie racja @GallAnonim1429 przesadza z tym virtualem :D a licznik na 100% kręcony to że pare osob pisze na wolaju nie znaczy ze gra duzo ludzi, i ze sklepy offine są to też nie znaczy ze duzo, sporo ludzi otwiera na buffku i glownej postaci wiec dlatego taki spam shopkow jest

Opublikowano

XDDD virtual nie opiera sie na monotonni XDD to przypadkiem nei tutaj idzie sie 1000x na dungeona zeby miec jeden rodzaj ulepszacza na item +1 na 250 lvl a musisz go ulepszac do +20? :v

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Nie wiem czy urwałes się z choinki czy też może piszemy o innym serwerze ale tutaj zawsze grało powyżej 1.5k osób. Być może porównujesz liczbę graczy w nocy z tą w dzień, kto wie co siedzi Ci w głowie, techniku za dychę.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dobra Gall, powiedz mi szczerze. Jak można zacząć od nowa grać na serwerze z takim stażem, na którym nawet nikt nie ma maksymalnego ekwipunku? Gra od zera na tym serwerze naprawdę nie ma najmniejszego sensu. 

W końcu napisz to. 

Opublikowano

Nie mogą zliczać sklepów offline polecam Ci wejść około godziny 4-5 rano w tygodniu i wtedy na liczniku zobaczysz 50-100ON więc wniosek z tego że sklepów na pewno nie zlicza do liczby ON ponieważ byłoby zdecydowanie więcej niż 50-100. ;)

Opublikowano

Dobra Gall, powiedz mi szczerze. Jak można zacząć od nowa grać na serwerze z takim stażem, na którym nawet nikt nie ma maksymalnego ekwipunku? Gra od zera na tym serwerze naprawdę nie ma najmniejszego sensu. 

W końcu napisz to. 

Dlaczego tak uważasz? Gra nie ma sensu na reworkach i innych badziewiach a ten serwer jest pewny i przewidywalny. To, że nikt nie ma maksymalnego ekwipunku nie oznacza, że serwer jest trudny od początku do końca. Szansa na ulepszenie najlepszych setów jest ustawiona asekuracyjnie tak by po osiągnięciu wszystkiego dalsza gra nie ograniczała się do przesiadywania w m1.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...