Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nikt eq nie musi pozyczac, a ten system nie wiem po on jest w ogóle bez sensu ;) przydałby się na jakieś hardy jakby można było isem czy czymś pożyczać ale tutaj to jest zbędne byś musiał cały ekwipunek wypozyczyc gdzie to na pewno nie jest tanie ;)

Administratorzy innych serwerów nie przejmowaliby się gdyby któryś z graczy stracił swoj ekwipunek poprzez tego typu metodę. Tutaj podejście administracji nieco się różni.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spłyń z tego tematu chłopczyku bo twoj iloraz inteligencji nas przeraża (po prostu masz zbyt mały).

Dlaczego my mamy przeczytać w tematach o virtualu? Brak Ci odwagi na napisanie tejże "czystej prawdy" jak to powiadacie w tym temacie? Gdybyś był na tyle odważny bez najmniejszego problemu dałbyś nawet link do tematów :D. Pomyślę co by Ci jeszcze napisać bo na razie BRAK SŁÓW do Ciebie. Jeżeli serwer Ci nie odpowiada wyrywaj na serwer gdzie na start masz full lv full kasy w sklepach itemy kompletnie za darmo :) takie serwery godne DNA xD.

Ile razy była mowa o liczniku :) już admin dawał ss'y :) zacznij się przyglądać serwerowi bo widzę g... wiesz na ten temat.

Coś Ci to mówi?

4552314427499191403051.png

Można można :) ja pamiętam i pisałem to nie raz. Taki gościu jego ogólną postacią był tylko 15lv i od kogoś dostał barona i parę bryłek. Jak się wybił? Zainteresował się rynkiem serwera i sprzedał barona + te bryły co miał kupił 1 item lub parę itemów tanich i sprzedawał drożej :) i tak co raz droższe itemy kupował. Od 15 lv bez niczego kupił postać 254 ninje full biolog i boskie chyba wtedy było nowym eq i miał wojenne i o ile dobrze pamiętam klasowe :) na turnieje miał i kupe kasy jeszcze. Był bardzo dobry i gdyby do teraz grał to on już dawno by miał komplet piekielnego założę się :) szybko mu to wszystko szło więc : DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO.

Powiadasz nie ma tu 1500? Przyjrzyj się dokładniej chłopczyku. Nie spinaj i nie sapaj bo to nie ma sensu - źle z tym wyjdziesz.

Hmmm nigdy nie zrobi się maksymalnego ekwipunku? Ja bym już dawno miał gdybym ruszył tyłek na mapy ale przez dłuższy czas nie robiłem nic prócz czasami chodzenie na eventy czego żałuję że nie latałem na mapy. Szybko zrobiłem trochę piekielnego załatwiłem ŚR bronie wbiłem na wysoki + oraz zbroja otchłani. Widzisz? Chcesz - masz :) wystarczy trochę roboty. Nikt nikogo na siłę nie trzyma jeżeli Ci serwer nie pasuje to wypad stąd.

Co do latania na mapy - trochę polatać trzeba ale nie koniecznie :) twoja wytrzymałość i cierpliwość jest widocznie słaba :) ja na mapy mogę latać jak głupi bez problemu. Zostają eventy, handlowanie itd. itp. Nie potrafisz sobie poradzić - NIE GRAJ.

Skoro byś szybciej zrobił EQ no to idź na PL'a a nie lamisz tutaj w temacie :) bo na razie wszyscy z Ciebie i twoich koleszków cisną bekę. Popatrz ile jest rzeczy na PL'u a ile rzeczy na virtualu :) jest co robić i tutaj się przynajmniej COŚ DZIEJE i dużo ciekawych nowości i dużo zabawy a administracja jest tutaj zarąbista :)POTRAFIĄ WSZYSTKO ZROBIĆ NA TYM GAME. Nie ma niczego czego by nie potrafili zrobić.

Zgodzę się z Tobą - popieram :)

Gościu przechodzisz samego siebie ;) Po co mam mowic jak jest na serwerze i co było jak każdy to wie ;) nie wiem chciałeś zabłysnąć czy co? jeśli tak to polecam brokat ;)

@GallAnonim1429 właśnie widze te "podejscie administracji o eq stracone" opowiem ci coś o tym, więc tak:

1. wchodzisz na ts

2. czekasz na kogoś z administracji (trzeba czekać dość sporo)

3. mówisz ze skradziono ci eq lub konto nie wiem nie wazne.

4. Cytuje słowa administracji " bez podania loginu bądz hasla kradziez jest nie mozliwa" 

i takie jest podejscie administracji, jedyne co to ogarnięty jest Kotek i nikt wiecej.

Opublikowano

Gall, powiadasz że system sklepów off mieliście jako 1? Może mi jeszcze powiesz, że wszystkie dungeony jakie macie i pomysły na serwerze, zostały ukradzione przez innych techników/administratorów z waszego serwera?

No to nieźle chłopie, jakie prochy bierzesz?

Pierwsi w Polsce, czytaj prosze ze zrozumieniem lub jeśli masz z tym problem poproś jutro nauczycielkę języka polskiego aby podeszła do Ciebie indywidualnie i jeszcze raz powtórzyła z tobą ten dział. 

O dungeonach nic nie pisałem, jednak są one edytowane na potrzeby serwera :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Sklepy offine zajeebali z world of tanks bez wiedzy i zgody podobno, a mase innych rzeczy mają od Tenmy który im to sella/robi/przerabia z plikow innych serwerow a administracja się tylko podpisuje pod tym, że to jest niby ich pomysł itp, 

a co do ciebie @Раіи ile oni Ci płacą za lizanie dupy i ochrone serwa?

A co do tych ich "nowości" to na bank podpierdalają je komuś ;) ten serwer jest już skończony i tyle, zjebać bardziej się już go nie da.

Opublikowano

Sklepy offine zajeebali z world of tanks bez wiedzy i zgody podobno, a mase innych rzeczy mają od Tenmy który im to sella/robi/przerabia z plikow innych serwerow a administracja się tylko podpisuje pod tym, że to jest niby ich pomysł itp, 

A co do tych ich "nowości" to na bank podpierdalają je komuś ;) ten serwer jest już skończony i tyle, zjebać bardziej się już go nie da.

Ile tobie płacą za hejtowanie? World of tanks, to tam mają sklepy offline ?  :lenny: 

a serwer ma się dobrze 

153941442752828922706.png

Srij9JT.png

Opublikowano

Ile tobie płacą za hejtowanie? World of tanks, to tam mają sklepy offline ?  :lenny:

a serwer ma się dobrze 

153941442752828922706.png

World of metin* xDDD nie hejtuje tylko mowie prawde jak jest

Opublikowano

World of metin* xDDD nie hejtuje tylko mowie prawde jak jest

W takim razie od kogo biorą te nowości panie wszechwiedzący? 

Już tym postem

Sklepy offine zajeebali z world of tanks bez wiedzy i zgody podobno
pokazałes, ze virtual jest niewiele młodszy od Ciebie.

Srij9JT.png

Opublikowano

W takim razie od kogo biorą te nowości panie wszechwiedzący? 

Już tym postem

pokazałes, ze virtual jest niewiele młodszy od Ciebie.

Z różnych serwerów biorą pliki i pomysły a potem tylko przerabiają ;) a co do wieku to raczej od ciebie jest niewiele młodszy :) 

Opublikowano

Mi nikt nie musi płacić za obrone serwera :) gram tu i będę grał do końca a lizodupstwo - dlaczego tak uważasz? A pisząc o zapłacie za obrone - kto mi ma płacić? Stuknij się w główeczkę póki nie jest jeszcze za późno.

Serwer jest skończony? Dziwne, że nasz serwer jest nadal najlepszy z najlepszych ^^ dodając do tego administracje jaka jest - jak dla mnie i galla serwer wymarzony :) z nimi da się przynajmniej pogadać, rozwiązać jakieś problemy, współpracować z nimi oraz stabilny serwer i długo się trzyma. Już powiedziałem... nie ma czegoś czego by nie potrafili zrobić :).

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Jedna z niewielu nowości, która nie została przywłaszczona przez inne serwery :)

Nie chcę nic mówić ale system sklepow offline w polsce pierwszy mial virtual o innych systemach nie wspominając.

I co, że mieliście pierwsi w Polsce, skoro pewnie i tak pomysł z WoM'a, czy pewnie jeszcze z deva, jeśli przed WoM'em ktoś już to wymyślił? I tutaj stajesz się hipokrytą, bo też to "przywłaszczyliście".

@Раіи

Jeżeli serwer Ci nie odpowiada wyrywaj na serwer gdzie na start masz full lv full kasy w sklepach itemy kompletnie za darmo :) takie serwery godne DNA xD. Takie serwery nazywają się PvP i na nich dzieje się to, o co w metinie chodzi - mianowicie PvP. A nie dropienie dzień w dzień przez kilka lat :v

POTRAFIĄ WSZYSTKO ZROBIĆ NA TYM GAME. Nie ma niczego czego by nie potrafili zrobić. kk, czekam na zrobienie 4 stron ekwipunku lub zniesienie limitu yang. Nie rzucaj słów na wiatr.

A tak btw. to śmieszna była ta rozmowa z idiotą, co 100 razy napisał "XDDDDDDDDDDD" i wyzywał od gimbusów B)

#toniehejt

­

tenor.gif

Opublikowano

I co, że mieliście pierwsi w Polsce, skoro pewnie i tak pomysł z WoM'a, czy pewnie jeszcze z deva, jeśli przed WoM'em ktoś już to wymyślił? I tutaj stajesz się hipokrytą, bo też to "przywłaszczyliście".

@Раіи

Jeżeli serwer Ci nie odpowiada wyrywaj na serwer gdzie na start masz full lv full kasy w sklepach itemy kompletnie za darmo :) takie serwery godne DNA xD. Takie serwery nazywają się PvP i na nich dzieje się to, o co w metinie chodzi - mianowicie PvP. A nie dropienie dzień w dzień przez kilka lat :v

POTRAFIĄ WSZYSTKO ZROBIĆ NA TYM GAME. Nie ma niczego czego by nie potrafili zrobić. kk, czekam na zrobienie 4 stron ekwipunku lub zniesienie limitu yang. Nie rzucaj słów na wiatr.

A tak btw. to śmieszna była ta rozmowa z idiotą, co 100 razy napisał "XDDDDDDDDDDD" i wyzywał od gimbusów B)

#toniehejt

­

Było kiedyś chwile kilka stron EQ ale wycofane zostało :)

Co do tego ss'a ze spinaczem - myślałem, że się poleje ze śmiechu.

Opublikowano

Mi nikt nie musi płacić za obrone serwera :) gram tu i będę grał do końca a lizodupstwo - dlaczego tak uważasz? A pisząc o zapłacie za obrone - kto mi ma płacić? Stuknij się w główeczkę póki nie jest jeszcze za późno.

Serwer jest skończony? Dziwne, że nasz serwer jest nadal najlepszy z najlepszych ^^ dodając do tego administracje jaka jest - jak dla mnie i galla serwer wymarzony :) z nimi da się przynajmniej pogadać, rozwiązać jakieś problemy, współpracować z nimi oraz stabilny serwer i długo się trzyma. Już powiedziałem... nie ma czegoś czego by nie potrafili zrobić :).

"Najlepszy z najlepszych" tym to mnie rozkurwiłeś totalnie w tym momencie wlasnie wylew dostałem :D jedyne co tutaj dobre to stabilnosc i administracja a serwer dno, najeeebane zbędnego syfu zbroi ktorych nikt nie potrzebuje broni. :)

Opublikowano

Gall ciasteczka pousuwane i z innej przegladarki nie daje sie :(

Na IP z Holandii też jest błąd 405. Na UK jest git.

Tak wgl. to dzięki za bana na IP na forum, widzę, że macie wtyki na MPC xp­

tenor.gif

Opublikowano

No to widze ze z Litwy tez nie moge wejsc :( OK dzieki wszystkim za porady sproboje proxy :)

Poda mi ktos linka do sciagniecia nowego clienta virtualmt2 bo u mnie nie chce przez bramke wchodzic :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Można można :) ja pamiętam i pisałem to nie raz. Taki gościu jego ogólną postacią był tylko 15lv i od kogoś dostał barona i parę bryłek. Jak się wybił? Zainteresował się rynkiem serwera i sprzedał barona + te bryły co miał kupił 1 item lub parę itemów tanich i sprzedawał drożej :) i tak co raz droższe itemy kupował. Od 15 lv bez niczego kupił postać 254 ninje full biolog i boskie chyba wtedy było nowym eq i miał wojenne i o ile dobrze pamiętam klasowe :) na turnieje miał i kupe kasy jeszcze. Był bardzo dobry i gdyby do teraz grał to on już dawno by miał komplet piekielnego założę się :) szybko mu to wszystko szło więc : DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO.

Kupić czy zrobić? Jako gracz chyba chce zagrać na serwerze, a nie kupić coś. Sam wiesz, że granie od zera i zdobycie tego zamiast kupna jest nieosiągalne. 

Kiedy w końcu napiszecie, że grając od zera nigdy nie osiągne tego co ludzie robią od 4 lat? A mówicie, że to easy, najlepszy i w ogóle.

Ja nie mam nic do virtuala, ale wy na siłę chcecie to wmawiać ludziom, ty i Gall - odwiecznie. 

Opublikowano

Kupić czy zrobić? Jako gracz chyba chce zagrać na serwerze, a nie kupić coś. Sam wiesz, że granie od zera i zdobycie tego zamiast kupna jest nieosiągalne. 

Kiedy w końcu napiszecie, że grając od zera nigdy nie osiągne tego co ludzie robią od 4 lat? A mówicie, że to easy, najlepszy i w ogóle.

Ja nie mam nic do virtuala, ale wy na siłę chcecie to wmawiać ludziom, ty i Gall - odwiecznie. 

Ile razy mam mówić... dałem przykład gracza który wybił się wysoko... boskie było nowym EQ i ludzie mieli problemy z tym bo w końcu to jeszcze troche nowe eq bylo a jeżeli coś nowego to na poczatku trudno o to a później już łatwo.

Gość 15 lv dostal barona i pare b  - sprzedal barona zaczal handlwaoc (kupuj taniej sprzedawaj drozej) i po 15lv kupil ninje 254 full biol full eq exp / wojenne / prawdopodobnie klasowe jak sie nie myle i gral zadowlony :).

Co do wmawiania - piszemy jak jest :) przecież ja tu gram pare miesięcy po starcie serwera gall też sporo wie więc on + ja = potęga :D dodając admina :lenny:

trochę humorku dajmy ^^

Opublikowano

Ile razy mam mówić... dałem przykład gracza który wybił się wysoko... boskie było nowym EQ i ludzie mieli problemy z tym bo w końcu to jeszcze troche nowe eq bylo a jeżeli coś nowego to na poczatku trudno o to a później już łatwo.

Gość 15 lv dostal barona i pare b  - sprzedal barona zaczal handlwaoc (kupuj taniej sprzedawaj drozej) i po 15lv kupil ninje 254 full biol full eq exp / wojenne / prawdopodobnie klasowe jak sie nie myle i gral zadowlony :).

Co do wmawiania - piszemy jak jest :) przecież ja tu gram pare miesięcy po starcie serwera gall też sporo wie więc on + ja = potęga :D dodając admina :lenny:

trochę humorku dajmy ^^

K***a, ty umiesz czytać?

GRAĆ A NIE KURWA KUPIC. PANIEMAJESZ TOWARZISZ?

Wiesz, drugorzędną sprawą jest obrona serwera. Rozumiem hejt idzie, w większości przypadków z dupy itp, ale na każdą krytykę wy odpowiadacie argumentem. Czemu tak jest?

Opublikowano

serwer monotonny i nudny na dluzszy okres czasu chyba ze masz ekipe i sobie gracie dla funu a nie zeby miec jak najlepsze eq i wygrywac kazde pvp

[GA] admin ogarnia wszystko praktycznie i smieszy mnie jak ludzie chca zeby sie przerzucil na source bo source jest tylko po to zeby ulatwic programowanie dla nieogarnietych ludzi ktorzy stawiaja serwery pod kase na pare miesiecy ;)

dla ludzi ktorzy pisza ze serwer kradnie i kupuje systemy to bka xD

znajdzcie mi jeden serwer na ktorym jest razador np najstarszy dungeon chyba ale nie jestem pewien

ogolnie serwer jest dobry dla ludzi ktorzy tam ida zeby grac a nie zeby odpierdalac nie wiadomo co i rzadac czegos od administracji

galla i paina nie sluchajcie bo to administracja a gall to dokladnie nwm pewnie itemki dostaje ;v

i to ze ktos dostaje itemki to sie nie sapcie bo to normalka ;) serwer jest stary i jak dostanie z 1kb to nie jest tak duzo i jesli sobie zasluzycie byle czym rowniez mozecie dostaac

gall - jak masz sie tutaj spinac ze nie prawda czy cos to usun 1.4k swoich postow w tym temacie i nie napisz ani jednego wiecej to zobaczymy czy to nieprawda ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

trochę humorku dajmy ^^

To najwyraźniej musisz mieć przykre życie, skoro twierdzisz że jesteś "potęga" na serwerze a w prywatnym życiu nie.

Przestańcie pisać niestworzone rzeczy jakie to virtual ma, czy oni zgapili to z virtuala, czy to opiera się na tym bo wychodzi niezła książka z tego.

Opublikowano

serwer monotonny i nudny na dluzszy okres czasu chyba ze masz ekipe i sobie gracie dla funu a nie zeby miec jak najlepsze eq i wygrywac kazde pvp

[GA] admin ogarnia wszystko praktycznie i smieszy mnie jak ludzie chca zeby sie przerzucil na source bo source jest tylko po to zeby ulatwic programowanie dla nieogarnietych ludzi ktorzy stawiaja serwery pod kase na pare miesiecy ;)

dla ludzi ktorzy pisza ze serwer kradnie i kupuje systemy to bka xD

znajdzcie mi jeden serwer na ktorym jest razador np najstarszy dungeon chyba ale nie jestem pewien

ogolnie serwer jest dobry dla ludzi ktorzy tam ida zeby grac a nie zeby odpierdalac nie wiadomo co i rzadac czegos od administracji

galla i paina nie sluchajcie bo to administracja a gall to dokladnie nwm pewnie itemki dostaje ;v

i to ze ktos dostaje itemki to sie nie sapcie bo to normalka ;) serwer jest stary i jak dostanie z 1kb to nie jest tak duzo i jesli sobie zasluzycie byle czym rowniez mozecie dostaac

gall - jak masz sie tutaj spinac ze nie prawda czy cos to usun 1.4k swoich postow w tym temacie i nie napisz ani jednego wiecej to zobaczymy czy to nieprawda ;)

Ha? Dobrze widzę? Ja i gall z administracji napisałeś ? :D A co do galla - nie czepiaj się go ani mnie :) będziemy stać w obronie serwera choćby nie wiem co się miało wydarzyć :) skończyliście wypisywać te żale już w tym temacie?

Mówiąc o ekipie - ja gram z 2 osobami i fajnie idzie robienie EQ :) Gall - nie chcesz dołączyć do nas ? :)

Got Banned - zauważ że nie zawsze trzeba grać ekipą by być tym najlepszym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...