Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile na serwerze gra rzeczywiście osób ?

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

Najstarsi górale tego nie wiedzą ;) Poza tym że serwer jest stabilny to niczego sobą nie prezentuje, temat jego prezentacji jest przyciszony (odświeżają go tylko pseudofani Virtuala lub ktoś kto chce napisać, że nie poleca serwera), w miastach znajdziesz full sklepów offline (których licznik nie bierze pod uwagę) i garstkę graczy na pvp, brak wsparcia i ciągłe pogarszanie sytuacji nowych graczy więc też ciężko o jakieś duże przyrosty świeżaków, a licznik od dłuższego czasu (mam tu na myśli więcej niż rok) pokazuje mniej-więcej te same wartości dlatego nie dowiesz się tutaj tego. ;)

Opublikowano

Ile na serwerze gra rzeczywiście osób ?

Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka

takich normalnych graczy czyli 100/140, 150/255 jest z 600 a tych noobków co tylko żebrają itd to jest więcej niż po zliczeniu wszystkich sklepów.. serwer fajny tylko cięzko się wybić z jako takim eq na początek a potem idzie z górki.

Opublikowano

Wojtek tez ma 3letniego gracza w piź**  nie chce nawet laskawie odpisac. Wj na calosci 

Na Vendi  tez sety otchlani ehh

Też bym Ci nie odpisał xDD Jak Wojtek z Kotkiem siedzą na kanale i wchodzisz do poczekalni to grają w papier kamień nożyce który z nich idzie zw xDD

Nie no a tak poważnie czego on nie ma w tej piździe ? Tosz to już roklapciuszka xDD

zamiast pomagać graczom to wolała grać w lola i żeby nie było ze "nic nie robi" to zrobila 2 rundki oxa..

Jeśli to piszesz to miałeś pewnie dużo ważnych spraw i pytań do niej :O No nic.. Odegram rolę księdza - spowiadaj mi się :P

Gdybyś grał dłużej to byś wiedział że w porównaniu do innych gm była nikim, taki kotek jest jaki jest ale eventy ma bardzo dobre, wojtek mimo że lubi banować to też jest spoko idzie sie dogadać etc.. a zafrince coś byś powiedział to już byś był obgadywany :P

Grałem wystarczająco dużo żeby się wypowiadać w tym temacie. Zafrina spoko babka da się z nią pogadać.. Nie oceniaj ludzi po tym jakie eventy robi.. Wojtek zawsze mi pomagał jak miałem jakiś problem ale też jest kawał chu*a za te bany które rozdał a nie sprawdził dokładnie co skąd się wzięło : ) Kotek to miękka piz*a co by dużo gadał a może wiesz co.. Do innych nic nie mam więc nie będę nic pisał :)

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Kazdy ma swoja opinie i zdanie, :) Ja jestem weteranem na serwerze od poczatku gram, nicku nie podam, wole byc animowy tut­aj ^^ 

Zauwazylem ze duzo graczy odchodzi z serwera czyli ci co graja juz 2/3/4 lata na serwerze, nie ktore osoby nie robia tematu na forum bo wiedza ze jak napisza to dostana blokade na konto, to wola raczej te konto z eq sprzedac. Admin slepy jest nic nie wie, kolo niego gracze sa tacy mili, pomagaja jemu a za niego plecami sprzedawaja i kupoja eq i brylki za zl, trudno nie jest zauwazyc, wchodzi sie w navicata i sie ma ID i IP i ban leci a nie, znam tyle graczy i tyle razy z adminem na tsie gadali i tyle razy im sie udalo un bana dostac. ^^ 

Ja mysle ze bede konczyl gre nie dlugo jak stawie swoj wlasny serwer.. tylko syff sie zrobil jak dodali te nowe eq. besti i mistyczne po co to kur,,wa?

Selvuk, tez tak mialem, pewnie bardzo zajety jest ze nie ma czasu zeby ci odpisac, :P 

Opublikowano

Kazdy ma swoja opinie i zdanie, :) Ja jestem weteranem na serwerze od poczatku gram, nicku nie podam, wole byc animowy tut­aj ^^ 

Zauwazylem ze duzo graczy odchodzi z serwera czyli ci co graja juz 2/3/4 lata na serwerze, nie ktore osoby nie robia tematu na forum bo wiedza ze jak napisza to dostana blokade na konto, to wola raczej te konto z eq sprzedac. Admin slepy jest nic nie wie, kolo niego gracze sa tacy mili, pomagaja jemu a za niego plecami sprzedawaja i kupoja eq i brylki za zl, trudno nie jest zauwazyc, wchodzi sie w navicata i sie ma ID i IP i ban leci a nie, znam tyle graczy i tyle razy z adminem na tsie gadali i tyle razy im sie udalo un bana dostac. ^^

Ja mysle ze bede konczyl gre nie dlugo jak stawie swoj wlasny serwer.. tylko syff sie zrobil jak dodali te nowe eq. besti i mistyczne po co to kur,,wa?

Selvuk, tez tak mialem, pewnie bardzo zajety jest ze nie ma czasu zeby ci odpisac, :P 

Sprzedawaj póki to kupują ;p Ja sprzedawałem w listopadzie po 8zł - 1kb.. Teraz chyba ceny troszke spadły ;c

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Sprzedawaj póki to kupują ;p Ja sprzedawałem w listopadzie po 8zł - 1kb.. Teraz chyba ceny troszke spadły ;c

Trudno bedzie sprzedac 400KB :)

­

Opublikowano

­

Oj nie będzie tak trudno ;> Jak umiesz opchnąć tak żeby z permem nie polecieć to ez pez ;)

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Wojtek tez ma 3letniego gracza w piź**  nie chce nawet laskawie odpisac. Wj na calosci 

Na Vendi  tez sety otchlani ehh

Też bym Ci nie odpisał xDD Jak Wojtek z Kotkiem siedzą na kanale i wchodzisz do poczekalni to grają w papier kamień nożyce który z nich idzie zw xDD

Nie no a tak poważnie czego on nie ma w tej piździe ? Tosz to już roklapciuszka xDD

zamiast pomagać graczom to wolała grać w lola i żeby nie było ze "nic nie robi" to zrobila 2 rundki oxa..

Jeśli to piszesz to miałeś pewnie dużo ważnych spraw i pytań do niej :O No nic.. Odegram rolę księdza - spowiadaj mi się :P
Gdybyś grał dłużej to byś wiedział że w porównaniu do innych gm była nikim, taki kotek jest jaki jest ale eventy ma bardzo dobre, wojtek mimo że lubi banować to też jest spoko idzie sie dogadać etc.. a zafrince coś byś powiedział to już byś był obgadywany :P

Grałem wystarczająco dużo żeby się wypowiadać w tym temacie. Zafrina spoko babka da się z nią pogadać.. Nie oceniaj ludzi po tym jakie eventy robi.. Wojtek zawsze mi pomagał jak miałem jakiś problem ale też jest kawał chu*a za te bany które rozdał a nie sprawdził dokładnie co skąd się wzięło : ) Kotek to miękka piz*a co by dużo gadał a może wiesz co.. Do innych nic nie mam więc nie będę nic pisał :)

Zafrina była jedynym GM z którym dało się normalnie pogadać. Wojtek cwel, który robi wszystko, żeby jak najwięcej zarobić, niby pomocny, ale gdyby nie to, że chce wydusić pieniądze z tego serwera, to nawet na ts by się nie pofatygował. Kotek niedoszła gwiazda YouTube, który myśli, że ktoś go ogląda bo robi fajne filmiki, a prawda jest taka, że chcą tylko b. Dziękuję za uwagę, do widzenia. (Zawsze i wszędzie Virtuala jeba*y będzie)

­

Oj nie będzie tak trudno ;> Jak umiesz opchnąć tak żeby z permem nie polecieć to ez pez ;)

Jak ja sprzedawałem, to już ledwo po 2zł schodziły, także powodzenia w sellaniu kolego i obyś jak najwięcej zarobił na tym "czymś" Wojtka.

Opublikowano

Zjazd inteligencji level very hard, a niedawno czterech smarkaczy twierdziło że ma blocka za nic:D

Żebyście nie robili z siebie pajaców to ustalcie może jedną wersję cioterskiego lamentu ok?

Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Zjazd inteligencji level very hard, a niedawno czterech smarkaczy twierdziło że ma blocka za nic:D

Żebyście nie robili z siebie pajaców to ustalcie może jedną wersję cioterskiego lamentu ok?

Blokowałeś konta za 'podejrzaną ilość bryłek' i nie mów, że było inaczej.

Trzeba było na kolanach błagać żebyś odbanowywał, śmiech na sali bo teraz się wypierasz.

Opublikowano

Trzeba było na kolanach błagać żebyś odbanowywał, śmiech na sali bo teraz się wypierasz.

O s**t, nie chcę wiedzieć do czego jesteś jeszcze zdolny skoro potrafisz klękać na kolana przed gm w sprawie pixeli w grze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Twoje konto jest zablokowane

do : 2070-01-01

Powód :

admin wagony depo

ale to uzasadniony ban. Co zarobiłem to moje :D

64562221938.png

Opublikowano

@landik Czas najwyższy poszerzyć swoje horyzonty intelektualne i w końcu nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo znowu trzeci rok z rzędu zostaniesz w tej samej klasie nieuku.

Opublikowano

@landik Czas najwyższy poszerzyć swoje horyzonty intelektualne i w końcu nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo znowu trzeci rok z rzędu zostaniesz w tej samej klasie nieuku.

Dla twojej informacji szkołę już skończyłem. A ty dalej się uważaj za wszechwiedzącego.

Opublikowano

Dla twojej informacji szkołę już skończyłem. A ty dalej się uważaj za wszechwiedzącego.

Po ortografii nie sądze, że skończyłeś "chociażby" podstawówke, widze wypowiadają się zazwyczaj tutaj typowe noname..

Opublikowano

Po ortografii nie sądze, że skończyłeś "chociażby" podstawówke, widze wypowiadają się zazwyczaj tutaj typowe noname..

Kolejny obrońca tonącego okrętu. Ortografii powiadasz? "sądzę, podstawówkę, widzę"

Opublikowano

Kolejny obrońca tonącego okrętu. Ortografii powiadasz? "sądzę, podstawówkę, widzę"

Brak argumentów do obrony brońmy się czymkolwiek najlepiej wyzywaniem od  młodzików i analfabetów :D ! Dzieciak z podstawówki też człowiek , a czasem nawet ma więcej mądrych rzeczy do powiedzenia niż dorosły :) Żałosne jest to że gnoicie tak każdego po równo 

Opublikowano

Tutaj nie jest nic do bronienia bo nie trzeba przed takimi idiotami którzy zazdroszczą, że gra nadal tyle ludzi co na niektórych serwerach nie jest tyle przez tydzień. 

Za ciężko eq się robi to już hejt na serwer którym nikt się nie przejmuje i beke z was cisną, że spinacie jakby wam conajmniej komputer zabrali :v

Opublikowano

Rozumiem że macie problemy do Administracji serwera ale postarajcie się pisać bardziej spokojnie i klarownie. Następne takie posty będą odpowiednio nagradzane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...