Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdyby byl s2 moge sie zalozyc ze by bylo wiecej graczy i sam z checia bym od poczatku zagral :) a skoro sie nie wyrabiaja to mogliby zresetowac konta ;) ale to by bylo glupie bo by stracili graczy wiec lepiej zrobic 2 serwery na jednym cliencie z tym samym i juz ;)

Przecież doskonale znasz nastawienie admina do s2 :) Tak w ogóle prośby o kolejny serwer pojawiły się już w 2011r, m.in. na 1 stronie tej prezentacji. Jak widać nie odniosły one skutku.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież doskonale znasz nastawienie admina do s2 :) Tak w ogóle prośby o kolejny serwer pojawiły się już w 2011r, m.in. na 1 stronie tej prezentacji. Jak widać nie odniosły one skutku.

jako iz masz dobry kontakt z adminem dowiedz sie ile mniej wiecej $$$$ na maszyne potrzebuje itp to daj znac w temacie ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

jako iz masz dobry kontakt z adminem dowiedz sie ile mniej wiecej $$$$ na maszyne potrzebuje itp to daj znac w temacie ;)

Jakie to ma znaczenie? Nawet jeśli admin zmieniłby zdanie do wypuszczenia kolejnego serwera nie potrzebowałby sponsorów, jak większość właścicieli obecnych serwerów.

@vckat wyjasnij proszę swoje stanowisko w sprawie s2, bo ja nie mam takiej siły przebicia skoro Got Banned wciąż drąży ten temat :)

Srij9JT.png

Opublikowano

@TheLisek

Trzymaj ss'a z m2 shinsoo  (wykonany bodajże wczoraj późnym wieczorem).

Jak chcesz więcej screenów pisz :D

643741441735735922706.png

Wszystko spoko ale ja tu widzę mnóstwo sklepów i garstkę graczy. Daj screena miejsca gdzie zwykle odbywa się pvp lub inne miejsce gdzie zwykle jest dużo graczy. 

Opublikowano

Tylko trzeba zwrócić uwagę na to że tutaj jakoś dziwnie w m2 shinsoo jest więcej graczy niż w m1 z czym spotkałem się tylko i wyłącznie na tym serwerze i mi osobiście to sie podoba. Dzięki systemowi sklepów jest ich pełno wszędzie a handel jest bardzo dobrze rozwinięty polecam zaczynać grę jak ktoś ma więcej czasu bo to nie jest serwer na kilka dni. 

Virtaulmt2 ma fajnie rozłożone sklepy na ch1 m1 masz syfy od noobkow :D a na m2 masz dobre itemki

Opublikowano

Do kiedy przerwa techniczna ? i jak się dorobić na początku gry ?

"W dniu 10 Września (czwartek) około godziny 1:00 w nocy zaplanowana została krótka 15 minutowa przerwa."

Wszystko spoko ale ja tu widzę mnóstwo sklepów i garstkę graczy. Daj screena miejsca gdzie zwykle odbywa się pvp lub inne miejsce gdzie zwykle jest dużo graczy. 

Powiem Ci , że biją się w m1 jinno mimo dużej ilości sklepów :) bądź m2 jinno, shinsoo, chunjo. Nie widzisz tego jak grasz?

@GallAnonim - Co tam :D?

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

@GallAnonim - Co tam :D?

Trzeba zgarnąć pajeczyny z postaci i po aktualizacji wziąć pvp, wiesz dodatkowe bryłki zawsze się przydadzą :D

@Hraklo spróbuj z innej przeglądarki lub sprawdź na trybie incognito. Z pobieraniem klienta nie ma problemów, także problem tkwi u ciebie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Trzeba zgarnąć pajeczyny z postaci i po aktualizacji wziąć pvp, wiesz dodatkowe bryłki zawsze się przydadzą :D

@Hraklo spróbuj z innej przeglądarki lub sprawdź na trybie incognito. Z pobieraniem klienta nie ma problemów, także problem tkwi u ciebie.

pobierałem 2 dni temu i było zero problemów, a teraz po prostu przez 10/15min był taki problem na obu latopach, ale potem śmigało aż miło

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

oplaca sie tu zaczynac?

jak chce ci sie siedziec nocami przed kompem lub cokolwiek uzbierac i grac prawie caly czas zeby cokolwiek miec to tak a jesli ci sie nie chce katowac zmieniania kanalow non stop bo jakis 255 ci wbije dropkiem lub cos w ten desen to nie

Opublikowano

@Got Banned

Ups, napisałeś negatywnie o cudownym Virtualu.

Zaraz pieski się zlecą i Cię pogryzą trochę  :lenny:

Ale w tym co napisałeś jest 100% prawdy. Kiedyś grałem, ale wracać nie mam zamiaru.

Opublikowano

@Got Banned

Ups, napisałeś negatywnie o cudownym Virtualu.

Zaraz pieski się zlecą i Cię pogryzą trochę  :lenny:

Ale w tym co napisałeś jest 100% prawdy. Kiedyś grałem, ale wracać nie mam zamiaru.

bo sie nie oplaca chyba ze w wakacje ;) a potem w ciagu tygodnia szkolnego non stop dungi :P inaczej sie nie da zaczac zbyt duze sumy sa na start chyba ze zaladujesz kase w is na brylki co jest moim zdaniem dobrym pomyslem ze brylki sa w is bo latwo jest zaczac a serwer jest i tak stary :)

Opublikowano

jak chce ci sie siedziec nocami przed kompem lub cokolwiek uzbierac i grac prawie caly czas zeby cokolwiek miec to tak a jesli ci sie nie chce katowac zmieniania kanalow non stop bo jakis 255 ci wbije dropkiem lub cos w ten desen to nie

Zawsze możesz wybrać serwer restartujący się 4 razy do roku,  a nie zawracać sobie dupę dropem 255 bryłek z ripera na 5 letnim serwerze. Tak że jeśli szukasz czegoś z podobnymi ambicjami to na tym forum masz tego w opór.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zawsze możesz wybrać serwer restartujący się 4 razy do roku,  a nie zawracać sobie dupę dropem 255 bryłek z ripera na 5 letnim serwerze. Tak że jeśli szukasz czegoś z podobnymi ambicjami to na tym forum masz tego w opór.

Pozdrawiam.

No to tak trochę nieświadomie (ale w pełni zgodnie z prawdą) dałeś do zrozumienia, że jedynym atutem tego serwera jest jego stabilność. 

Reszta to tylko teoria, bo w praktyce ogrom tego serwera, możliwości, gracze itd. to tylko przeszkody lub mydlenie oczu złudzeniami. 

Opublikowano

Oczywiście, że tak.

a zdradzisz choc troche co bedzie nowego?

btw, wbilem na serwer i szczerze? nie czaje, kilka broni tu jest na 75-90 lvl na woja i ktora do expa, ktora do pvp? chyba wszystkie bronie maja srednie

w sklepach wszystko za brylki, a ja ledwo mam 10kk yang xD

i gdzie znajde dodania i zmianki? ;x

201dzc.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

nie chodzi mi o taki serwer ale te 255x iles tam przez caly dzien nie wystarczy ci na najtansze rzeczy z wyzszych lvli ;DDD

a zdradzisz choc troche co bedzie nowego?

btw, wbilem na serwer i szczerze? nie czaje, kilka broni tu jest na 75-90 lvl na woja i ktora do expa, ktora do pvp? chyba wszystkie bronie maja srednie

w sklepach wszystko za brylki, a ja ledwo mam 10kk yang xD

i gdzie znajde dodania i zmianki? ;x

dodania u npc w kolku a tak to ustaw sobie bota z antyexpem czy rude kup przez 10h najblizszej gry bo inaczej sie zaczac nie da ;D chyba ze akurat oxa wychaczysz czy cos

Opublikowano

Czy tylko mi tak wolno pobiera klienta? Moge prosic o upload na Mega?

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Czy tylko mi tak wolno pobiera klienta? Moge prosic o upload na Mega?

Linka do innego uploadu wysłałem Tobie na PW. Z prędkością pobierania przynajmniej u mnie nie ma żadnego problemu problemu.

Jeśli możesz napisz z usług jakiego operatora korzystasz.

virtual_1441960801__1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...