Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz masz grote od 100 :)

­

W sumie gdy zaczynałem gre, groty av3/4/5/6 juz byly, mimo to 105 wpadł właśnie w av2. Exp na nizszych lvlach leciał na tyle dobrze, ze nawet nie zwracalem uwagi na to, czy odblokowalo sie kolejne expowisko. Opcjonalnie dropiła spora ilość pereł więc nie było na co narzekać :)

Tak na dobrą sprawę przydałaby sie alternatywna mapa do expa. Na ostatniej trzeba spędzić ok. 80lvli, jest to bardzo sporo.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy odpalam patchera, wyskakuje komunikat ,, Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135)

Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Pomożecie:/ ?

Polecą plusy !

Opublikowano

Virtual to chyba jedyny serwer na, którym królestwo chunjo jeszcze nie wymarło  :D

3064914405376971266116.png

Gdyby nie te flagi to bym nigdy Ci nie uwierzył :P

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Gdyby nie te flagi to bym nigdy Ci nie uwierzył :P

Nie muszą być flagi by się kapnąć , że to królestwo chunjo^^ na tyle grania w metina powinieneś mieć obcykaną mapę :D ja bez flagi ocenie CI jakie to królestwo wystarczy pokazać kawałek terenu i już :) no ale widzisz :D chunjo powróciło a tak to pustki.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Nie muszą być flagi by się kapnąć , że to królestwo chunjo^^ na tyle grania w metina powinieneś mieć obcykaną mapę :D ja bez flagi ocenie CI jakie to królestwo wystarczy pokazać kawałek terenu i już :) no ale widzisz :D chunjo powróciło a tak to pustki.

A co mowa o M1 Jinno lub m2 shinso :)

Nie ma gdzie się ruszyć.

­

Opublikowano

A co mowa o M1 Jinno lub m2 shinso :)

Nie ma gdzie się ruszyć.

­

Fenomenem jest dla mnie: shinso m1->pustki, shinso m2->całe zapchane :D

Wiadomo kiedy i czy będzie poprawiony dungeon z razadorem?

Opublikowano

Czy da się jeszcze zarobić na tych rudach czy znów trzeba czekać 1-3 aby zeszły one z shopa ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czy da się jeszcze zarobić na tych rudach czy znów trzeba czekać 1-3 aby zeszły one z shopa ?

da sie aczkolwiek najlepiej szukac zamowien i kopac x ilosc dla x osoby

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zrób temat na forum Virtuala w zamówieniach :) na pewno się znajdą osoby.

Opublikowano

O tyle dobrze, że sklepy są bezkolizyjne, brakuje tylko ukrywania nazw.

No właśnie ale niestety tego chyba nie będzie... była mowa o tym.

Opublikowano

Virtual to chyba jedyny serwer który chwali się ilością sklepów online w miastach przy pytaniu o ilczbę graczy :D . Szkoda tylko ze to tylko sklepy - a graczy jest jak na lekarstwo - praktycznie wcale. Ale o tym było wiadomo już od początku - sklepy offline są wliczane do licznika który jest i tak mocno podkręcony. 

Nikt przy zdrowych zmysłach nie da nabrać się na takie bajki ze jest tu 2k graczy. Bo jest ich tu max 500  w tym drugie konta do PT na dungi :) :) ( P.S załatajcie przecieki na TS , bo coraz więcej ciekawych rzeczy zaczyna o serwerze wyciekać - ponoć na prywatnych mapach stoi po kilkadziesiąt postek żeby licznik podciągać - hasła od was z TSa ).

Co do tego "tłumu" na SSach  - fajnie postawić miliard sklepów, dodać je do licznika, tym bardziej iż na ten miliard może na dwóch można znaleźć coś sensownego... :) 

Śmieszni jesteście :) :) Pain ty jeszcze bardziej like'ując posty z multikont ;p ;) Ciekawe ile dymałeś na "kolorek" na forum i co za to robiłeś  ;p ;) 

Nie pozdrawiam :) 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Virtual to chyba jedyny serwer który chwali się ilością sklepów online w miastach przy pytaniu o ilczbę graczy :D . Szkoda tylko ze to tylko sklepy - a graczy jest jak na lekarstwo - praktycznie wcale. Ale o tym było wiadomo już od początku - sklepy offline są wliczane do licznika który jest i tak mocno podkręcony. 

Nikt przy zdrowych zmysłach nie da nabrać się na takie bajki ze jest tu 2k graczy. Bo jest ich tu max 500  w tym drugie konta do PT na dungi :) :) ( P.S załatajcie przecieki na TS , bo coraz więcej ciekawych rzeczy zaczyna o serwerze wyciekać - ponoć na prywatnych mapach stoi po kilkadziesiąt postek żeby licznik podciągać - hasła od was z TSa ).

Co do tego "tłumu" na SSach  - fajnie postawić miliard sklepów, dodać je do licznika, tym bardziej iż na ten miliard może na dwóch można znaleźć coś sensownego... :)

Śmieszni jesteście :) :) Pain ty jeszcze bardziej like'ując posty z multikont ;p ;) Ciekawe ile dymałeś na "kolorek" na forum i co za to robiłeś  ;p ;)

Nie pozdrawiam :)

Zróbmy szybkie wyliczenie tak na oko ile może być graczy:

w jednym czasie na 7 channelach jest po 2 postacie =14 postaci czekających na pójście na dt, w tym samym czasie 14 postaci robi dt, czyli mamy 28.  // 28

Pod dt ch1 przeważnie stoi ok. 10 osób na dungeony, bądź sprzedaż postaci.  // 38

Przeważnie na razadorze siedzą 2pt w jedym czasie, czyli 6 osób. // 44

Teraz co do osób w grocie v2. Drugi i trzeci spot jest praktycznie zawsze zajęty przez 1/2 postacie, zróbmy dla przybliżenia 10 postaci z 7 channeli. // 54

Miasta m2 channel 1: shinsoo ok.35 na ch1, inne królestwa po 15-20 osób, na innych ch średnio 5 (jeżeli nikt nie kopie na więcej niż 1 postać. Jeśli ktoś kopie to dorzucamy ekstra 4 postacie, ale tego nie doliczę), czyli mamy 35 + 17*2 + 5*3*6 // 213

Miasta m1 (wynika z moich obserwacji):

channel 1: koło spożywczego w każdym królestwie ok.5 postaci, plus osoby chodzace po miescie (jinno 45-50, shinsoo 20, chunjo 35). Pod biologiem zawsze znajdzie się 1-2 postacie. // 325

chennel 2-7: średnio po 3-5 osob chunjo i jinno, shinsoo ze 3 osoby na 6 channelach // 369

Miasta m2 (channele 2-7) są praktycznie wymarłe. Po 1-2 osobie można liczyć, jeżeli takowe występują. // 387

Dolina orków (przeważnie spot na bo czy księgach jest wolny, co pewien czas się przewinie ktoś, więc liczę 10-15 osób na all channelach) // 400

Mapy z expowiska cz.1 (bez ognistej i doliny) liczę na kilkanaście osób na all ch. // 414

Mapy expowiska cz.2 (bez av2) to ok. 10-20 osób // 424

Mapy expowiska cz. 3 nie mam pojęcia, więc się nie wypowiem, ale przypuszczam, że też 10-20 // nie doliczam nic

Mapa metin1: 3-4 osoby na channelu // 449

Mapa metin2: 2*7 // 463

Nie doliczyłem dungeonów typu dc, wieże wygnańców, warownię itd. ponieważ nie mam pojęcia ile może tam być osób. 

To podliczenie robiłem wtedy, gdy licznik na stronie wskazywał 1199.

Wiadomo, że jest to tylko ogólny zarys, że ludzie przechodzą z mapy na mapę, logają, itp., dlatego taki wynik jest niedokładny oraz słabo miarodajny. 

Przykład: często gęsto mam 3 postacie zalogowane do gry, bo chodzę na razadora/dt/mixuję eq. Znajomi podobnie, a niektórzy jak kopią rudy to mają 4/5 postaci. Zakładając, że każdy ma 2 postacie zalogowane (buff+ główna) mam tylko połowę realnych graczy z tego co na liczniku.

Na serwerze w*m2 dopóki nie zrobili licznika 1ip= +1 do licznika też mieliśmy liczbę graczy "większą", a teraz jak pokazuje nam licznik 960 osób to nie znajdzie się wolnego spota, ludzi w m1 multum.

Dopiero po zrobieniu czegoś takiego możemy znać realną liczbę graczy. Teraz nie wiadomo czy licznik zlicza shopy, czy nie zlicza, ciężko powiedzieć. Co do jednego można byc pewnym, że dt przez cały dzień i noc jest zajęte, a chat w grze jest aktywny cały czas, ponieważ ludzie sprzedają i kupują setki przedmiotów, więc nie ma się co martwić, bo na pewno jest z kim grać.

Opublikowano

Zróbmy szybkie wyliczenie tak na oko ile może być graczy:

w jednym czasie na 7 channelach jest po 2 postacie =14 postaci czekających na pójście na dt, w tym samym czasie 14 postaci robi dt, czyli mamy 28.  // 28

Pod dt ch1 przeważnie stoi ok. 10 osób na dungeony, bądź sprzedaż postaci.  // 38

Przeważnie na razadorze siedzą 2pt w jedym czasie, czyli 6 osób. // 44

Teraz co do osób w grocie v2. Drugi i trzeci spot jest praktycznie zawsze zajęty przez 1/2 postacie, zróbmy dla przybliżenia 10 postaci z 7 channeli. // 54

Miasta m2 channel 1: shinsoo ok.35 na ch1, inne królestwa po 15-20 osób, na innych ch średnio 5 (jeżeli nikt nie kopie na więcej niż 1 postać. Jeśli ktoś kopie to dorzucamy ekstra 4 postacie, ale tego nie doliczę), czyli mamy 35 + 17*2 + 5*3*6 // 213

Miasta m1 (wynika z moich obserwacji):

channel 1: koło spożywczego w każdym królestwie ok.5 postaci, plus osoby chodzace po miescie (jinno 45-50, shinsoo 20, chunjo 35). Pod biologiem zawsze znajdzie się 1-2 postacie. // 325

chennel 2-7: średnio po 3-5 osob chunjo i jinno, shinsoo ze 3 osoby na 6 channelach // 369

Miasta m2 (channele 2-7) są praktycznie wymarłe. Po 1-2 osobie można liczyć, jeżeli takowe występują. // 387

Dolina orków (przeważnie spot na bo czy księgach jest wolny, co pewien czas się przewinie ktoś, więc liczę 10-15 osób na all channelach) // 400

Mapy z expowiska cz.1 (bez ognistej i doliny) liczę na kilkanaście osób na all ch. // 414

Mapy expowiska cz.2 (bez av2) to ok. 10-20 osób // 424

Mapy expowiska cz. 3 nie mam pojęcia, więc się nie wypowiem, ale przypuszczam, że też 10-20 // nie doliczam nic

Mapa metin1: 3-4 osoby na channelu // 449

Mapa metin2: 2*7 // 463

Nie doliczyłem dungeonów typu dc, wieże wygnańców, warownię itd. ponieważ nie mam pojęcia ile może tam być osób. 

To podliczenie robiłem wtedy, gdy licznik na stronie wskazywał 1199.

Wiesz co , śmieszne to jest, zachowujesz się jak byś gonił po mapach i liczył ludzi... Weź nie ośmieszaj się. Podajesz cyferki na czerwono podkreślone, a prawda jest taka że mają tyle do realnego stanu graczy na serwerze ile gadanie o 2k ludzi non stop. 

To co napisałeś jest bądź co bądź śmieszne i komiczne. Zresztą już drugi twój post taki, więc daruj sobie. Wpadam raz od czasu na serwer w różnych godzinach, w różne miejsca , i doskonale wiem, i widze co i jak i gdzie :) Serwer po za miliardem sklepów OFFLINE świeci pustkami. Licznik ni jak się ma do stanu faktycznego.  Więc takie liczenia zostaw na powrót do szkoły we wtorek. Tutaj to tylko śmiech... 

Każdy doskonale wie jak się ma sprawa na serwie, a widzę iż jesteś kolejnym który próbuje ludziom oczy mydlić głupotami ;) Wystarczy wejść i zobaczyć, nie patrząc tylko na ssy, i lość sklepów , gdzie można ich kilka z tego co wiem ( chyba ze zmienili ) postawić z jednego konta, i z każdego innego - tym bardziej i ż połowa sklepów to fake , gdzie nic nie ma na nich, i są zrobione tylko żeby zapełniały przestrzeń na ssach i w ogólnym wrażeniu. 

Następnym razem takie puste gadanie i pisanie sobie odpuść, chyba ze pomyliłeś tematy i podałeś ilości z Invorii, bo tam, tyle ludzi gra. Tutaj - nie.

I po raz kolejny - nie ośmieszaj się, goniąc po serwie i licząc ludzi... Bo to jest po protu komiczne i większej błazenady dawno nie widziałem tym bardziej że ni jak ma się to wszystko , i te twoje cyferki do faktycznego stanu :)

Co do rozpiski na mapach - orki itp i całej reszty którą "podliczyłeś"  - Tam nie ma nikogo ;) Więc nie wiem, ty chyba liczysz moby na respach w tych wszystkich "danych" które podałeś. Więc ni jak ma się to do realnego stanu :)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wiesz co , śmieszne to jest, zachowujesz się jak byś gonił po mapach i liczył ludzi... Weź nie ośmieszaj się. Podajesz cyferki na czerwono podkreślone, a prawda jest taka że mają tyle do realnego stanu graczy na serwerze ile gadanie o 2k ludzi non stop. 

To co napisałeś jest bądź co bądź śmieszne i komiczne. Zresztą już drugi twój post taki, więc daruj sobie. Wpadam raz od czasu na serwer w różnych godzinach, w różne miejsca , i doskonale wiem, i widze co i jak i gdzie :) Serwer po za miliardem sklepów OFFLINE świeci pustkami. Licznik ni jak się ma do stanu faktycznego.  Więc takie liczenia zostaw na powrót do szkoły we wtorek. Tutaj to tylko śmiech... 

Każdy doskonale wie jak się ma sprawa na serwie, a widzę iż jesteś kolejnym który próbuje ludziom oczy mydlić głupotami ;) Wystarczy wejść i zobaczyć, nie patrząc tylko na ssy, i lość sklepów , gdzie można ich kilka z tego co wiem ( chyba ze zmienili ) postawić z jednego konta, i z każdego innego - tym bardziej i ż połowa sklepów to fake , gdzie nic nie ma na nich, i są zrobione tylko żeby zapełniały przestrzeń na ssach i w ogólnym wrażeniu. 

Następnym razem takie puste gadanie i pisanie sobie odpuść, chyba ze pomyliłeś tematy i podałeś ilości z Invorii, bo tam, tyle ludzi gra. Tutaj - nie.

I po raz kolejny - nie ośmieszaj się, goniąc po serwie i licząc ludzi... Bo to jest po protu komiczne i większej błazenady dawno nie widziałem tym bardziej że ni jak ma się to wszystko , i te twoje cyferki do faktycznego stanu :)

Co do rozpiski na mapach - orki itp i całej reszty którą "podliczyłeś"  - Tam nie ma nikogo ;) Więc nie wiem, ty chyba liczysz moby na respach w tych wszystkich "danych" które podałeś. Więc ni jak ma się to do realnego stanu :)

Kolego widzę, że nic w tym temacie poza pisaniem "nie ma 2k ludzi" nie piszesz. Realnego stanu nie da rady odtworzyć w taki sposób jak napisałem, ale chciałem przybliżyć co i jak wygląda. Pewno urażona duma każe Ci tutaj pisać, bo na serwer chyba nigdy nie wbiłeś. Wystarczy wejść teraz i sobie popatrzeć, że chat cały czas jest pełny ofert, dt pozajmowane, itd. 

Jeżeli widzisz problem w moich wypowiedziach to proszę pisać na pw, ponieważ na zaczepki w temacie nie będę odpowiadał.

ps. możesz przeszukać moje posty w ani jednym temacie nie pisałem 2k graczy wow, super, tylko tutaj taka ilość, itd...

Opublikowano

Kolego widzę, że nic w tym temacie poza pisaniem "nie ma 2k ludzi" nie piszesz. Realnego stanu nie da rady odtworzyć w taki sposób jak napisałem, ale chciałem przybliżyć co i jak wygląda. Pewno urażona duma każe Ci tutaj pisać, bo na serwer chyba nigdy nie wbiłeś. Wystarczy wejść teraz i sobie popatrzeć, że chat cały czas jest pełny ofert, dt pozajmowane, itd. 

Jeżeli widzisz problem w moich wypowiedziach to proszę pisać na pw, ponieważ na zaczepki w temacie nie będę odpowiadał.

ps. możesz przeszukać moje posty w ani jednym temacie nie pisałem 2k graczy wow, super, tylko tutaj taka ilość, itd...

Gościu grałem na tym serwie jak ty jeszcze o Metinie pojęcia nie miałeś ;) Więc nie ośmieszaj się jak Gall i Pain , wystarczy wejść i zobaczyć co się na serwie dzieje :)

Więc nie pisz głupot bo widzę trio bodyguardów się tworzy jaki to ten serw jest super przez tyle lat i ile to ma ludzi :) Do tego liczba ludzi na kazdej mapie którą przedstawiłeś - śmiech ;)

Na serwer wbijam dość często więc odpuść sobie :) Tym bardziej iż jak jeden z niewielu mam pojęcie co tam się dzieje, albo przynajmniej dojścia do osób od których się dowiaduję :) :) Pisać ściemę, i mydlić oczy to nie ze mną :) Na tym serwie od zawsze były wałki i przekręty, a co do stanu licznika, podliczania sklepów offline , i faktycznej ilości luda - sry doszło to do ich standardowego dorobku, z czym sami się wkopali ;)   ;)

Może znajdziesz naiwnych którzy w to uwierzą, ale są to mniejszości które bladego pojęcia nie mają i łykaja wszystko jak ty - 400 luda na orkach , proszę cię, co oni by tam mięli robić  ;) Tyle to tutaj jest max luda, no sry może z 500-600, bo po co tyle osób miało by siedzieć na tych mapach niskich ;p Tym bardziej iż ludzie wchodzą - i się żegnają bo serwer jest śmieszny, i tyle ;) I wolą grać na czymś co postoi miesiąc - dwa, z realną ilością luda niż tutaj śmiać się z ilości sklepów , z którymi to niestety nikt nie pogra bo tylko stoją ;p   :) Dowaliłeś jak dzik w sosnę , i pokazałeś serwer z jeszcze "lepszej" strony :) :)   ;):)

Więc nie polecam, ani również dyskusji z Tobą ,bo to ty pokazałeś "wiedzę", bo znowu zaczniesz "gonić po mapach" i liczyć ludzi :) :) Serwer dla nowych graczy się kompletnie nie nadaje, i dlatego stan faktyczny ile na serwie jest luda jest taki jaki jest. A kto patrzy i jara się licznikiem jest niestety głupi - ale to są mniejszości :)

Więc to by było na tyle - serwer - nie opłacalny chyba że masz kilka tysi żeby załadować w IS. Inaczej zaczynając od zera, nie mając 2 kont 254 przynajmniej nie ma czego tu szukać już od dawna ;) 

7812818616.png

Opublikowano

Orbitku moj drogi, licznik nie moze zliczac sklepow offline a to dlatego, ze o 5 rano jest coś koło 50 online przy czym sklepów jest 500.
I trochę przystopuj z tymi kłamstwami, bo znów z kolejnym banem wylecisz.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ile razy już było pisane o liczniku a nadal ktoś ciągnie ten temat... dajcie sobie już na luz ludzie macie jakieś problemy... (nie mówię o tobie Gall) Licznik jest jaki jest tyle na temat.

Opublikowano

@Dusher Miło popatrzeć jak od pół roku robisz z siebie kretyna i pośmiewisko forumowe. Żeby uciąć twoje kretyńskie i płytkie teksty proponuję kupić kredki i czerwonym kolorem przy każdej postaci na virtualu postawić krzyżyk. (gdyby kredki w twojej szkole uznane były za jakieś niebezpieczne narzędzie równie dobrze możesz podłubać w nosie i każdą napotkaną postać oznaczyć babą z nosa)

virtual_1440691997__1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...