Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogą zliczać sklepów offline polecam Ci wejść około godziny 4-5 rano w tygodniu i wtedy na liczniku zobaczysz 50-100ON więc wniosek z tego że sklepów na pewno nie zlicza do liczby ON ponieważ byłoby zdecydowanie więcej niż 50-100. ;)

Człowiieku za chuuujha tu nie ma 1500 online chociazbym mial zaraz się zeeesrać :) maxymalnie z 600-700 osob jest

Dlaczego tak uważasz? Gra nie ma sensu na reworkach i innych badziewiach a ten serwer jest pewny i przewidywalny. To, że nikt nie ma maksymalnego ekwipunku nie oznacza, że serwer jest trudny od początku do końca. Szansa na ulepszenie najlepszych setów jest ustawiona asekuracyjnie tak by po osiągnięciu wszystkiego dalsza gra nie ograniczała się do przesiadywania w m1.

Gall ale tutaj nigdy sie nie zrobi max ekwipunku bo potem ci wypiierdolą kolejny set żeby już na siłe ciebie np zatrzymać na tym serwie, 10% na ulepszenie to zbyt mało na ilość ulepszaczy o ktore jest strasznie cięzko, zapieeeerdalać na mapki 24/7 to nuuudne jest w chuuuuj tylko po to zeby zrobic nie wiem runka na +1 :P

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego tak uważasz? Gra nie ma sensu na reworkach i innych badziewiach a ten serwer jest pewny i przewidywalny. To, że nikt nie ma maksymalnego ekwipunku nie oznacza, że serwer jest trudny od początku do końca. Szansa na ulepszenie najlepszych setów jest ustawiona asekuracyjnie tak by po osiągnięciu wszystkiego dalsza gra nie ograniczała się do przesiadywania w m1.

Ja nie mówię, że granie na reworkach jest lepsze. Po prostu te reworki są lepsze od virutala, mimo że virtual jest stabilny. Trochę przekłamujesz to, że serwer nie jest trudny. Jest trudny, bardzo trudny. Chodzi mi o czas spędzony w grze na zdobywaniu tego wszystkiego. Rozumiem, że ci 255 mogą się nudzić, ale nowy gracz nie ma szans bytu.

Opublikowano

Człowiieku za chuuujha tu nie ma 1500 online chociazbym mial zaraz się zeeesrać :) maxymalnie z 600-700 osob jest

Nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi nie napisałem że jest tutaj 1500ON tylko że Twoja teoria że zlicza sklepy jest wyssana z palca. ;)

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi nie napisałem że jest tutaj 1500ON tylko że Twoja teoria że zlicza sklepy jest wyssana z palca. ;)

A ty raczej mnie nie zrozumiałeś :D wbij na serwer gdzie gra 1500 osob i porownaj graczy na virtualu a tam gdzie jest na prawde te 1500 ;) np inv*ria

Opublikowano

Sprawa co do graczy online to, że na wołaju jest aktywne 6-10 osob i że w m1 jest spora ilość sklepikow online i to ze po m1 chodzi z 3-4 osoby nie oznacza, że na serwerze jest aktywnych 1500 osób no bez przesady.

Jak zarobić na malym lv? 

jedyne co ci zostaje to eventy, kopanie rud, robienie perf eq i sellanie, dropienie biologa i nic wiecej bo dungeonow na ktorych zarobic bys mogl nie zarobisz bo nikt tego nie kupuje a ze szkaty ripa przewaznie dropi 20b a co to jest ;p jest tez jeszcze spoko sposob na zarobek, że wbijasz 2 postacie na 225 (szaman smok najlepiej) i sprzedajesz, to ładnie schodzi bo buffy są w cenie :)

Opublikowano

Ja nie mówię, że granie na reworkach jest lepsze. Po prostu te reworki są lepsze od virutala, mimo że virtual jest stabilny. Trochę przekłamujesz to, że serwer nie jest trudny. Jest trudny, bardzo trudny. Chodzi mi o czas spędzony w grze na zdobywaniu tego wszystkiego. Rozumiem, że ci 255 mogą się nudzić, ale nowy gracz nie ma szans bytu.

Teraz to juz przechodzisz samego siebie. Napisz od razu, że są lepsze, bo wystarczy tydzien aby wbić się w topkę. 

Dla zainteresowanych za kilka minut rozpocznie się event ox.

Srij9JT.png

Opublikowano

Teraz to juz przechodzisz samego siebie. Napisz od razu, że są lepsze, bo wystarczy tydzien aby wbić się w topkę. 

Ma racje co do reworków, teraz nikt nie bedzie Ci siedzial załóżmy 6h przed kompem zeby spalić itemek na +1, teraz to liczy się szybki exp i dungeony na ktorych przyjemnie się dropi, a reszta to zalezy co kto chce ;) a na virtualu co robisz tylko dungeon, dungeon, dungeon... i tylko JARASZ to jeebane eq ktorego do maxa nie zrobisz bo serwer w tym czasie straci graczy :P 

Opublikowano

Nie wiem czy urwałes się z choinki czy też może piszemy o innym serwerze ale tutaj zawsze grało powyżej 1.5k osób. Być może porównujesz liczbę graczy w nocy z tą w dzień, kto wie co siedzi Ci w głowie, techniku za dychę.

"techniku za dychę" - odparł serwer który większość systemów ma kupionych - bang!

skończ wypowiadać się w tym temacie bo odrzucasz graczy.  :v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A ty raczej mnie nie zrozumiałeś :D wbij na serwer gdzie gra 1500 osob i porownaj graczy na virtualu a tam gdzie jest na prawde te 1500 ;) np inv*ria

Weźcie takie osoby banujcie na mpc. 

Napisałeś k***a że licznik zlicza sklepy. ( zwróciłem Ci uwagę tylko co do tego ) 

Dałem Ci konkretny powód dlaczego Twoja teoria mija się z rzeczywistością a Ty zmieniasz od razu temat na inny ... 

Na serwerze k***a jest te 1500. Jak chcesz odpowiedź. 

Opublikowano

To PL jest najtrudniejszym serwerem bo to global, ale tam bym zrobil na pewno szybciej eq na max lvl niż tutaj

Na PL'u to expiąc w V2 do maxa szybciej go wbijesz, niż tutaj zrobisz eq :v

A ja piszę, że są lepsze, bo nie trzeba dropić przez 4 lata, żeby (nie) zrobić EQ. Zamysł prywatnych serwerów miał być taki, że są łatwiejsze od globala, że można szybko wbić maxa i full eq. A na virtualu, żeby zrobić EQ trzeba dropić i dropić, chodzić na ten sam dungeon tysiące razy, czy tam łowić ryby przez kilka miesięcy. Brak monotonii, faktycznie.­

tenor.gif

Opublikowano

w 2012 to był serwer, teraz to zjeebali totalnie w sumie to juz bardziej się nie da ;) wszystko masz w is nawet głupie bronie na 50 lvl ktore są warte po 0,5b

Napisałeś k***a że licznik zlicza sklepy. ( zwróciłem Ci uwagę tylko co do tego ) 

Dałem Ci konkretny powód dlaczego Twoja teoria mija się z rzeczywistością a Ty zmieniasz od razu temat na inny ... 

Czy ja zmieniam temat? Tylko powiedziałem prosto i wyraznie wbij na serwer gdzie jest 1500 osob i porownaj to do virtuala ;)

Opublikowano

"techniku za dychę" - odparł serwer który większość systemów ma kupionych - bang!

skończ wypowiadać się w tym temacie bo odrzucasz graczy.  :v

Poprawka. Odparł gracz, nie serwer. Wszystkie systemy są robione przez administrację od podstaw. Nie chcę się rozwodzić na temat wszystkich innowacji dlatego zapytam wprost. Gdzie i od kogo można kupic system pożyczania eq, bo nie widze aby ktokolwiek taki posiadał.

Jeśli już poruszyłes ten temat chyba dla większości osob nie będzie zaskoczeniem gdy napiszę, ze Ty nie umiesz zaimplementowac nawet gotowych systemów.

Srij9JT.png

Opublikowano

Spinacie się tutaj jak by ten serwer był tego wart :) 

Serwer jak serwer, eq robi się całe życie ale niektórym to nie przeszkadza i grają :) 

Ale ja nie polecam! Biegać 3 dni na dunga a potem spalić item +3! Naprawdę świetna radość i odpoczynek podczas grania ;) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Poprawka. Odparł gracz, nie serwer. Wszystkie systemy są robione przez administrację od podstaw. Nie chcę się rozwodzić na temat wszystkich innowacji dlatego zapytam wprost. Gdzie i od kogo można kupic system pożyczania eq, bo nie widze aby ktokolwiek taki posiadał.

Jeśli już poruszyłes ten temat chyba dla większości osob nie będzie zaskoczeniem gdy napiszę, ze Ty nie umiesz zaimplementowac nawet gotowych systemów.

Ten system pozyczania eq to chyba jedyna nowość u nich co sami zrobili xD chodziaż nie jest to pewne :D 

Spinacie się tutaj jak by ten serwer był tego wart :)

Serwer jak serwer, eq robi się całe życie ale niektórym to nie przeszkadza i grają :)

Ale ja nie polecam! Biegać 3 dni na dunga a potem spalić item +3! Naprawdę świetna radość i odpoczynek podczas grania ;)

Tutaj na serwie powinno być conajmniej 60% na ulepszenie z taką ilością ulepszaczy i trudem tego zdobycia, a nie marne 10% gdzie te "Metale Premium" chuuja działają ;)

Opublikowano

Pomyliłeś osoby przyjacielu, kiedy miałem problem z wgraniem czegoś z GOTOWCA? Nie używam większości rzeczy z tego forum, preferuje inne, niestety źle strzelasz.

Spytaj tenmy, to się dowiesz.  :ass:

A co jeśli na prawdę zlicza?  :awkward:

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Po za tym pliki ktore są udostepniane na różnych forach i innego typu to chyba można z tego skorzystać, jak dają to bierz, zwykle jest tak jak ktos robi serwer " za dużo najeebane", albo " gotowiec, nie polecam" typowi gracze metina :x

Opublikowano

Ten system pozyczania eq to chyba jedyna nowość u nich co sami zrobili xD chodziaż nie jest to pewne :D

Jedna z niewielu nowości, która nie została przywłaszczona przez inne serwery :)

Nie chcę nic mówić ale system sklepow offline w polsce pierwszy mial virtual o innych systemach nie wspominając.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jedna z niewielu nowości, która nie została przywłaszczona przez inne serwery :)

Nie chcę nic mówić ale system sklepow offline w polsce pierwszy mial virtual o innych systemach nie wspominając.

Nie sądze tak, a system pozyczania itemkow jest zbędny ;)

Opublikowano

Nie sądze tak, a system pozyczania itemkow jest zbędny ;)

Nie tyle zbędny co nieosiągalny dla polskich techników.

Bo przecież lepiej pożyczać eq "zaufanej" osobie, która tylko czeka na okazję.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie tyle zbędny co nieosiągalny dla polskich techników.

Bo przecież lepiej pożyczać eq "zaufanej" osobie, która tylko czeka na okazję.

Nikt eq nie musi pozyczac, a ten system nie wiem po on jest w ogóle bez sensu ;) przydałby się na jakieś hardy jakby można było isem czy czymś pożyczać ale tutaj to jest zbędne byś musiał cały ekwipunek wypozyczyc gdzie to na pewno nie jest tanie ;)

Opublikowano

Nie graj nie opłaca się ;) tylko tyle ci powiem, poczytaj w innych tematach dlaczego sie nie oplaca :D

Spłyń z tego tematu chłopczyku bo twoj iloraz inteligencji nas przeraża (po prostu masz zbyt mały).

Dlaczego my mamy przeczytać w tematach o virtualu? Brak Ci odwagi na napisanie tejże "czystej prawdy" jak to powiadacie w tym temacie? Gdybyś był na tyle odważny bez najmniejszego problemu dałbyś nawet link do tematów :D. Pomyślę co by Ci jeszcze napisać bo na razie BRAK SŁÓW do Ciebie. Jeżeli serwer Ci nie odpowiada wyrywaj na serwer gdzie na start masz full lv full kasy w sklepach itemy kompletnie za darmo :) takie serwery godne DNA xD.

No w sumie racja @GallAnonim1429 przesadza z tym virtualem :D a licznik na 100% kręcony to że pare osob pisze na wolaju nie znaczy ze gra duzo ludzi, i ze sklepy offine są to też nie znaczy ze duzo, sporo ludzi otwiera na buffku i glownej postaci wiec dlatego taki spam shopkow jest

Ile razy była mowa o liczniku :) już admin dawał ss'y :) zacznij się przyglądać serwerowi bo widzę g... wiesz na ten temat.

Coś Ci to mówi?

4552314427499191403051.png

Dobra Gall, powiedz mi szczerze. Jak można zacząć od nowa grać na serwerze z takim stażem, na którym nawet nikt nie ma maksymalnego ekwipunku? Gra od zera na tym serwerze naprawdę nie ma najmniejszego sensu. 

W końcu napisz to. 

Można można :) ja pamiętam i pisałem to nie raz. Taki gościu jego ogólną postacią był tylko 15lv i od kogoś dostał barona i parę bryłek. Jak się wybił? Zainteresował się rynkiem serwera i sprzedał barona + te bryły co miał kupił 1 item lub parę itemów tanich i sprzedawał drożej :) i tak co raz droższe itemy kupował. Od 15 lv bez niczego kupił postać 254 ninje full biolog i boskie chyba wtedy było nowym eq i miał wojenne i o ile dobrze pamiętam klasowe :) na turnieje miał i kupe kasy jeszcze. Był bardzo dobry i gdyby do teraz grał to on już dawno by miał komplet piekielnego założę się :) szybko mu to wszystko szło więc : DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO.

Gall ale tutaj nigdy sie nie zrobi max ekwipunku bo potem ci wypiierdolą kolejny set żeby już na siłe ciebie np zatrzymać na tym serwie, 10% na ulepszenie to zbyt mało na ilość ulepszaczy o ktore jest strasznie cięzko, zapieeeerdalać na mapki 24/7 to nuuudne jest w chuuuuj tylko po to zeby zrobic nie wiem runka na +1 :P

Powiadasz nie ma tu 1500? Przyjrzyj się dokładniej chłopczyku. Nie spinaj i nie sapaj bo to nie ma sensu - źle z tym wyjdziesz.

Hmmm nigdy nie zrobi się maksymalnego ekwipunku? Ja bym już dawno miał gdybym ruszył tyłek na mapy ale przez dłuższy czas nie robiłem nic prócz czasami chodzenie na eventy czego żałuję że nie latałem na mapy. Szybko zrobiłem trochę piekielnego załatwiłem ŚR bronie wbiłem na wysoki + oraz zbroja otchłani. Widzisz? Chcesz - masz :) wystarczy trochę roboty. Nikt nikogo na siłę nie trzyma jeżeli Ci serwer nie pasuje to wypad stąd.

Co do latania na mapy - trochę polatać trzeba ale nie koniecznie :) twoja wytrzymałość i cierpliwość jest widocznie słaba :) ja na mapy mogę latać jak głupi bez problemu. Zostają eventy, handlowanie itd. itp. Nie potrafisz sobie poradzić - NIE GRAJ.

To PL jest najtrudniejszym serwerem bo to global, ale tam bym zrobil na pewno szybciej eq na max lvl niż tutaj 

Skoro byś szybciej zrobił EQ no to idź na PL'a a nie lamisz tutaj w temacie :) bo na razie wszyscy z Ciebie i twoich koleszków cisną bekę. Popatrz ile jest rzeczy na PL'u a ile rzeczy na virtualu :) jest co robić i tutaj się przynajmniej COŚ DZIEJE i dużo ciekawych nowości i dużo zabawy a administracja jest tutaj zarąbista :)POTRAFIĄ WSZYSTKO ZROBIĆ NA TYM GAME. Nie ma niczego czego by nie potrafili zrobić.

Zgodzę się z Tobą - popieram :)

153941442752828922706.png

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Gall, powiadasz że system sklepów off mieliście jako 1? Może mi jeszcze powiesz, że wszystkie dungeony jakie macie i pomysły na serwerze, zostały ukradzione przez innych techników/administratorów z waszego serwera?
No to nieźle chłopie, jakie prochy bierzesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...