Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodałeś sobie 10lat do wieku smakaczu. Ja proponuję zmienić pomieszczenie i sypnąć takim tekstem do matki albo ojca.

Sądząc po twoim avku myślę że mam do czynienia z wyjątkowym gówniarzem który na ścianach swojego pokoju wiesza plakaty z Bravo Girl.

Żeby nie zwracać się do Ciebie jak do totalnego prostaka i pośmiechowiska forumowego, powiem tylko spłyń smarkaczu z tematu i szczekaj sobie w temacie jednego z serwerów na którym po raz enty poprzez zmienę nazwy ludzie z twoim ilorazem inteligencji i kultry osobistej robieni są w ..a.

Opublikowano

bo na virtualu ludzie nie sa robieni w ch*** i nie ma faworyzacji :) pffff

Widze ze jesli ktos daje negatywna opinie,albo nie podobaja mu sie "ochroniarze" tematu to przykleja sie temu komus latke "dziecka neo,popapranca i bog wie co tam jeszcze".

smieszne ze ktos taki jak admin jednego z wiekszych serwerow w pl ma czas i ochote sie tak zabawiac.

to prawda ze na mapie metin 130 pierscien i bon do expa buguje exp i nic nie leci?

Opublikowano

Dodałeś sobie 10lat do wieku smakaczu. Ja proponuję zmienić pomieszczenie i sypnąć takim tekstem do matki albo ojca.

Zapewne taki język w jego melinie jest uznawany za normę a od niego samego bije patologią rodem z rynsztoku. Nie warto odpisywać takim ludziom, z racji ze część anomalii może udzielić się osobom, które wdają się z nimi w dłuzszą dysputę. 

Srij9JT.png

Opublikowano

ŁYKACIE PROWO JAK WASZE MATKI SPERMĘ, WIĘCEJ WIĘCEJ BŁAGAM XDXDXD

Widzę doświadczony jesteś w tym kierunku no ale przemilczę ten temat. Pisz chłopczyku nie wychowany nie długo sobie nie popiszesz bo z PW zgłosiłem 2 twoje posty. Twój iloraz inteligencji mnie przeraża Galla i vckata założę się, że też. Pewnie nikogo się nie słuchasz bo nie mieli czasu by wychowywać? Czy doszedłeś może do jakiegoś gangu dzieci i w grupie zgrywacie kozaka a jeżeli każdy sam to potem portki się trzęsą i pampers przemaka. Spłyń z tego tematu człowieku chcesz się popisać to pomyliłeś miejsca - tutaj daleko nie zajedziesz. Wojtek, Gall dajmy mu spokój niech się wypłacze chłoptaś :D sam siebie wykończy pisząc do samego siebie.

Pozdrawiam.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

@Sinlay znasz to z autopsji używając tego typu określenia?

Jeśli robisz w majtki kolego to zdaje się że NFZ refunduje worki stomijne, a i całe tesco zawalone jest pieluchomajtkami.

Jeśli będziesz chciał w przyszłości odnieść się w tym temacie, to poproś jakiegoś starszego i mądrzejszego kolegę żeby przeczytał ci regulamin MPC a następnie o zredagowanie jakiegoś mądrego merytorycznego pół-zdania, które nierobiło by z ciebie pośmiechowiska forumowego.

Opublikowano

Już dajcie spokój temu serwerowi. Niedługo sam utopi się we własnym gównie...

Tak bardzo boli cię ze virtual odniosl sukces? Juz chyba nie masz sie do czego przypierdolić więc piszesz takie wypowiedzi, ktore nie odnoszą się do niczego konkretnego. Byle tylko napisać hejt polaczku cebulaczku. Spierdalaj na swoj serwer i nie placz tutaj bo to sie robi nudne. Od kilku stron widze ze hejtują wciąz te same osoby. 

Opublikowano

Serwer z*******y ej kurde odwalcie sie od tematu ej ej    "fałkat" ej gejanonim wezcie dowalcie im ej Virtual bóstwo ej

To dostane cos za bycie głardianem tematu ?

A teraz na powaznie

Zagralem na serwerze gdyz faktycznie wydawal Mi sie  najlepszym serwerem w Polsce co tez mozna wyczytac z Moich postow pare stron temu.

Wbilem pograłem zrobilem dosyc dobre Eq az przyszlo Mi robic to eq z troszke "wyzszej" półki i czy napewno na +2 na serwerze Easy powinno tak palic? czy o to wszystko na wyzszych poziomach NA SERWERZE EASY powinno byc tak ciezko?

Zaprzeczacie w tej prezentacji(wlasciwie nie zaprzeczacie tylko uzywacie ładnie ulozonych zdan z poprzeplatanymi trudnymi słówkami zeby zmylic piszących) ze na serwerze nie ma przekretow,faworyzacji i ze serwer jest nawet dla tych NOWYCH i jest szansa wybic sie i byc nawet Top 1

Pogadalem z ludzmi z paru Gildi nawet jedna chyba Topowa gildia jak na ten czas i opowiedzieli Mi pare rzeczy o serwerze o Administracji :)

I nie, nie przytocze zadnej z Nich poniewaz by to zdradzilo tych ludzi na starcie ale jesli ktos chce sie tego wszystkiego dowiedziec wystarczy wejsc na TS,popisac z ludzmi i chetnie Wam wszystko wyspiewaja :)

Moze serwer kiedys był Top 1 w Polsce ale teraz jest to zwykłe gówno ktore jest zaszyte dobrym wygladem przez nowosci i stabilna marke.

Szkoda ze jedyne co mozna dobrego powiedziec o Virtualu jest to ze jest On stabilnym serwerem :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jednak nie gram ;] Exp od 170 na metach nie za każdego metka 1% wpada i tak aż do 255 czy tam którego to straszna nuda ;p żadnych dungów bossów nie da ubić z petkiem i bronią dobra ;] Ogólnie nuda .

Opublikowano

Wy tak plujecie tym jadem a on i tak będzie stał jeszcze X lat..

Polecam bo stabilność i rozrywka na największym poziomie.

#rein

Opublikowano

@xVolturix

poproszę o minimalny dowód, cokolwiek może to być screenshot, kawałek wypowiedzi która rzucała by choć cień zarzutów co do naszej rzetelności.

W kwesti ulepszania naprawdę wiele się zmieniło, nie dość że nowe pokolenie ludzi grających w metina jak i administratorów sezonowców wywróciło do góry nogami tą grę, to jeszcze 99% osób czerpie przyjemność i satysfakcję ze 100% szansy na ulepszenie.

Czy chodzi Ci o to żeby dołożyć do tej gry autopilota i najlepiej niech się  gra samo, bo po ..j się męczyć. Naprawdę aż tak niewiele od siebie wymagasz?

Opublikowano

sss

Juz wyjaśniam bo przykro Mi się robi gdy ktoś nie rozumie sensu i celu Mojej wypowiedzi.

Nie specjalnie Pain'ie myslalem nad tym zeby wszystkich wymieniac bo mam inne sprawy na głowie a to ze Gall i Vckat Mi bardziej zapadli w pamiec to juz ich zasługa u Mnie w hierarchii jestes poprostu niżej od Nich i nie było sensu Cie pamietac,To chyba tyle :)

@vckat kiedy jakis wiekszy apdeejt taki na wieksza skale?

Up poproszę o minimalny dowód, cokolwiek może to być screenshot, kawałek wypowiedzi która rzucała by choć cień zarzutów co do naszej rzetelności.

W kwesti ulepszania naprawdę wiele się zmieniło, nie dość że nowe pokolenie ludzi grających w metina jak i administratorów sezonowców wywróciło do góry nogami tą grę, to jeszcze 99% osób czerpie przyjemność i satysfakcję ze 100% szansy na ulepszenie.

Czy chodzi Ci o to żeby dołożyć do tej gry autopilota i najlepiej niech się  gra samo, bo po ..j się męczyć. Naprawdę aż tak niewiele od siebie wymagasz?

Nie zrozum Mnie zle mimo tego wszystkiego co słyszalem na Wasz temat,na temat serwera,przekretów Szanuje Twoją prace.

Grałem bardzo długo na PL'u wiec wiem co to znaczy palenie duzo wartych itemów i racja jest to ze teraz na ulepszenie przedmiotow na 250 level na nowych privach szansa wynosi 80-100% ale Virtual to ani jest Global Ani nawet Hard a stosunek ulepek,szansy do "+" Itemku jest...no to jest przepaść

Opublikowano

Oczywiśćie że tak, pomysłów na kolejne update i rozwinięcie scenariusza mamy jeszcze na kilka ładnych lat, z tym że nie informujemy tu publicznie ponieważ z tego co widzę dajemy sporą ilość pomysłów które później w beznadziejny sposób są od nas kopiowane.

Opublikowano

Jednak nie gram ;] Exp od 170 na metach nie za każdego metka 1% wpada i tak aż do 255 czy tam którego to straszna nuda ;p żadnych dungów bossów nie da ubić z petkiem i bronią dobra ;] Ogólnie nuda .

Bardzo mi przykro z powodu tak wysoko ustawionej poprzeczki. Poszukaj sobie serwerka dostosowanego do Twoich umiejętności i ambicji, u nas te raty obowiązują od 5 lat i nie każdemu muszą się podobać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co do tematu to nie polecam serwera,straszna monotonia :)

@xVolturix

poproszę o minimalny dowód, cokolwiek może to być screenshot, kawałek wypowiedzi która rzucała by choć cień zarzutów co do naszej rzetelności.

1:

obserwuje temat od chyba 3 lat i zawsze kiedy ktos daje dowody to lecisz sie wyplakac do moderatora i prosisz o zamkniecie i przeczyszczenie tematu "ze spamu" (tych dowodow,pisze dla niekumatych) smieszy mnie to bardzo,bo niby dorosly czlowiek,a tak dziecinnie sie w tej kwestii zachowujesz.

gdybyscie normalnie prowadzili gre,to chyba z 4k graczy by bylo

daruj sobie to cale proszenie,walnij sobie kolejne piwko :)

2:

zmieniliscie ulepszanie po tym jak w 2 miechy odplynelo okolo 500 graczy

zadna to z waszej strony pomocna inicjatywa,po prostu ratowaliscie dupe bo wiecej by ucieklo.

nikt nie lubi po 20x palic na 1 + a wszystkie typu co ludzi od leni wyzywaja to totalni idioci...niby takie pracowite,inteligentne osoby,a nie zdaja sobie sprawy ze graja po prostu w gre i ta ich "pracowitosc" (latanie 100x po dungeonach) jest rowna 0...

kiedys gry sluzyly do zabawy i relaxu,tutaj albo placisz i masz,albo wyp******

ed:

zapomnialem spytac...ile placisz za pilnowanie tematu pieskom?

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak widzę te noname'y po 100 postów najebane w koszu mają i flameują dobry serwer.

Jak dla mnie mogliby nagradzać i  usuwać takie posty jeśli nie ma w nich żadnych nagrań, skrinów

czy czegokolwiek tylko płakanie jakiegoś gimbo.

/edit1/proszę o dowody na pm skoro je tak skrupulatnie usuwają

/edit2/hmm moje pm dalej puste... nikt się wysili?

Opublikowano

@LastPhoenix450

Dla Mnie Ty jestes Nołnejmem bo Cie nie znam takze pilnuj Swojego nosa

A Koleś nad Toba napisał cos o dowodach wiec czytaj uwaznie :)

@vckat Sklepy offline nie sa wliczane w liczniki?

Sklepy offine nie są wliczane w licznik dlatego widać, że dużo mniej graczy online jest ponieważ gdy nie było sklepów offine to każdy miał odpalone 2 / 3 a te konta właśnie zaliczało do licznika.

Śmiać mi się chce jak widzę te noname'y po 100 postów najebane w koszu mają i flameują dobry serwer.

Jak dla mnie mogliby nagradzać i  usuwać takie posty jeśli nie ma w nich żadnych nagrań, skrinów

czy czegokolwiek tylko płakanie jakiegoś gimbo.

Patrz na siebie chłopczyku zaraz znajdę twoje posty które nabijałeś. Masz dość sporo postów i łatwo Ci było je nabić to teraz chcesz innym utrudnić? Już mamy odpowiedź, że na moderatora się nie nadajesz bo byś tu takie utrudnienie dał, że nie dało by się praktycznie wcale wbić posta. Ile? Jeden na tydzień?

Opublikowano

serwer po prezentacji mnie zaciekawił niestety do serwerów easy napewno on nie należy. To jest ewidentny medium. Niestety odpuszczę sobie grę tam bo zabawa z bonami jest nie dla mnie jak i też chciałbym zwrócić uwagę administracji USUŃCIE ZBĘDNY DROP.... 

Opublikowano

Po przeczytaniu wielu wypowiedzi, między innymi płaczu spróbuje zagrać na tym serwie. Mógłby mi tylko ktoś powiedzieć na czym najlepiej zarabiać na początku oraz skąd dropi truta ?

Opublikowano

serwer po prezentacji mnie zaciekawił niestety do serwerów easy napewno on nie należy. To jest ewidentny medium. Niestety odpuszczę sobie grę tam bo zabawa z bonami jest nie dla mnie jak i też chciałbym zwrócić uwagę administracji USUŃCIE ZBĘDNY DROP.... 

Zacznijmy od tego - popatrzałeś na datę którego roku został ten temat stworzony? Wtedy był easy (dla mnie nadal jest łatwym - zależy kto jak ogarnia).

Jeżeli Ci nie pasuje taki serwer to idź na serwer gdzie na start masz 254 kasa pełna w ekwipunku a eq masz u NPC za 0 yang.

Po przeczytaniu wielu wypowiedzi, między innymi płaczu spróbuje zagrać na tym serwie. Mógłby mi tylko ktoś powiedzieć na czym najlepiej zarabiać na początku oraz skąd dropi truta ?

Zagraj zapraszamy. Co do truty ona dropi z Oponki (mapa metin1) oraz z metków ale szybciej z opony wydropisz.

Pomogłem? Daj like.

Masz problem? Pomogę.

Masz pytania? Odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...