Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Woj mental jest najlepszy w pvp, Ninja Archer zalezy jakie masz eq do pvp :)­ Do pvp to moge polecic woja mentala/body lub Sura WP i Ninja Dagger, To tez zalezy jaka postacia potrafisz grac ja tylko wojem potrafie grac :) 

No na forum piszą ze dagger i archer nic nie robią w 90 absu no i niby body nic nie robi troche lipa bo 5 lat a nadal brak balansu :D

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest temat na forum ze beda wszystkie lub nie ktore klasy naprawiac jak narazie sura bm sie nie oplaca grac wogule, bo w pvp jest slaba :D z.w ­

Opublikowano

A jak jest z balansem bo patrze na forum to tak srednio, archer daje radę w pvp bo z tego co widze jest drugą najsłabszą klasą 

Akuat archer jest jedną z najsilniejszych klas.

Srij9JT.png

Pomocnik
Opublikowano

Czyli krótko mówiąc balans będzie zrobiony a najlepszy zarobek to riper bo widze ze razador ma byc zmieniony a potem te warownie i inne pierdoły?

@GallAnonim1429 to co piszą na forum że jest najsłabszą i jest zabytkiem na tym serwie :D

@Edit po pobraniu klienta widzę ze moje konto jest biedniejsze niz myslalem bo pewnie eq gdzies zamienialem mam boską branze + 9 i magika 8/8/8 22 um za ile to sprzedam i co najlepiej kupic z zarobionej kasy ?

Opublikowano

Wiec tak narazie to Riper/eventy zalezy jak ktos woli i tak potem warownie i inne pierdoly magik 2kb - 3kb tak mysle pewny nie jestem, i branza 1.5k - 2kb ­:)

jak bedziesz mial kase to tak kup kilofa +4/5/6 i kup niebianskie eq i potem boskie na +9 ulepszaj,chodzac na ripera zarobisz sobie brylki :) 

tu masz propzycje od Adminstracji o zmianie DMG postaci czy zmienic :)  http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=132093&view=getnewpost 

#Niech ktos inny sie tez wypowie moze ma inne zdanie :)

Opublikowano

Mozna Latwo zarobic na Riperu bo Adminstracja powiekszyli drop brylek jest teraz 80b - 250b mozna dropnac z jednej szkaty, :)

­

Nawet o tej godzinie cięzko znalezc metina w dt, masakra  :angry: 

Srij9JT.png

Opublikowano

Nawet o tej godzinie cięzko znalezc metina w dt, masakra  :angry:

Metka w dt nigdy nie znajdziesz od razu po wejściu do dt. Przeważnie ok.20 minut czekania (w tym czasie jeszcze z 5 osób się przewinie). Przynajmniej ja tak mam :D

Opublikowano

DT - metki mogły by się częściej respić trochę bo takie zarabianie jest bezsensu :P stoisz np 20minut / 30 a tu przyjdzie kox wyleje cie i masz po czekaniu a za ten czas zarobiłbyś innym sposobem. No ale wiemy konkurencja graczy :)

Miałem iść na OX ale zbrojownie chodzę. Gall jaki ty masz nick na grze? Napisz PW jak możesz :D

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Gall jaki ty masz nick na grze? Napisz PW jak możesz :D

W nocy wejdę na grę, teraz szkoda czasu i nerwów na uzeranie się z bachorami w dt. Jeśli chcesz pogadać wejdź na tsa po północy.

Anyway przydałaby sie przerwa aby poprawic komunikację między kanałami, oraz wyeliminowanie podwójnego pisania na czacie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Długo już pisze podwójnie... pewnie to naprawią ale później :P mi obecnie to nie przeszkadza.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

DT - metki mogły by się częściej respić trochę bo takie zarabianie jest bezsensu :P stoisz np 20minut / 30 a tu przyjdzie kox wyleje cie i masz po czekaniu a za ten czas zarobiłbyś innym sposobem. No ale wiemy konkurencja graczy :)

Miałem iść na OX ale zbrojownie chodzę. Gall jaki ty masz nick na grze? Napisz PW jak możesz :D

Dlatego nawet przez podniesienie dropu z ripera nie ma inflacji. Klepnięcie 2/3 ripów to tak +/- 2godziny, nawet jak Ci nie ksują.

Opublikowano

Dlatego nawet przez podniesienie dropu z ripera nie ma inflacji. Klepnięcie 2/3 ripów to tak +/- 2godziny, nawet jak Ci nie ksują.

Zamiast inflacji jest teraz deflacja, szczerze "mowiąc" nie przypominam sobie czasów gdy wszystko było tak tanie. Runki +9 kosztują juz 25kb gdzie kilka miesięcy temu trzeba było dac za nie coś kolo 50-60kb. Podobnie jest z piekielną biżuterią i innymi itemami na wysoki lvl.  Jedynie eq dla dropów z kd +8 trzyma cenę :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Zamiast inflacji jest teraz deflacja, szczerze "mowiąc" nie przypominam sobie czasów gdy wszystko było tak tanie. Runki +9 kosztują juz 25kb gdzie kilka miesięcy temu trzeba było dac za nie coś kolo 50-60kb. Podobnie jest z piekielną biżuterią i innymi itemami na wysoki lvl.  Jedynie eq dla dropów z kd +8 trzyma cenę :)

o jerunie.. to ja pamiętam , że za kd +7 dawało się 200-300kk... za kd+8 2b... jak jest teraz?

sygnasz.jpg
Opublikowano

o jerunie.. to ja pamiętam , że za kd +7 dawało się 200-300kk... za kd+8 2b... jak jest teraz?

Kiedyś to dropiło się sztabki w m1 i nie było żadnych dungeonów, co nie oznacza że wtedy było lepiej. 

Srij9JT.png

Opublikowano

Od zawsze chciałem zagrać na virtualu ale uważałem że jest zbyt ciężko dla nowych graczy. Pomoże ktoś? Napisze gdzie najlepiej zarabiać? Nie chce kopać rud..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...