Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Poradnik dotyczący iBota/Ribot.

SZEF xP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie potrafię uruchomić więcej niż jednego bota. Wszystko zainstalowałem wg poradnika i kiedy odpalam tylko jednego bota - wszystko działa sprawnie.

Dopiero gdy uruchamiam drugiego, po kilku minutach dostaję DC na obu kontach.

Reinstal gry, a nawet systemu, nie załatwił sprawy. Dodam, że przed wejściem HS'a nie miałem problemów z multikontem.

Z góry dziękuję za pomoc.

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam , mam taki problem z ibotem otóż kiedy chce włączyć ibota wyskakuje mi okienko yes no i cancel i klikam no aby kontynuować no i wtedy bam i mam taki błąd. "Component MSWINSCK.OCX or one of its dependencies not correctly registered a file is missing or invalid " takie coś :s podkreślam ze mam viste. Z góry dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

Mam pewien problem..

Gdy włączę trzy boty (Porty kolejno 16000, 16005 i 16010) to średnio po 20 minutach boty na portach 16005 i 16010 dostają DC, a gdy zostawię dwa boty w dowolnej kombinacji portów (16000, 16005 lub 16000, 16010) to boty biegają całą noc.

Czy ktoś może wie jak rozwiązać ten problem? Czy po prostu dane mi jest mieć nie więcej jak 2 postaci online?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale po zalogowaniu się na postać, po 3-4 minutach dostaję DC. Wątpię, żeby spowodowane to było przestarzałą wersją ibota, bo pobrałem najnowsze pliki. Macie to samo?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...