Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nistety Najlepszym sposobem na dostanie się na serwer jak mniemam jest kupienie premiuma. Jeżeli nie to pozostaje błagać Boga żeby Cie wpuścił xD

adasdasdasek8.png

Opublikowano

witam. Czy moglby mi ktos pomoc zkonfigurowac bota ?? bo nie wime ocb. a z angola to orlem nie jestem :/ help plz (wdzieczny bylbym za ss i napisane co zaznaczyc co odznaczyc i od czego te cos jest co zaznaczam albo odznaczam) z gory THX

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

hey, czemu jeszcze na www.botsmall.com nie ma bota do v.1.128 ?? i wogole czy bedzie nowy czy na v1.127 ?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

@topoic

napisz do mnie na gg nr.8314343 to ci wszytko wytlumacze tylko ty rob ss a ja ci bede je odsylal zaznaczonymi zmianami oki nie botuje juz ale wszytko pamietam co i jak

Opublikowano

Czekam i Czekam na odp, ale się chyba nie doczekam:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=250

Więc zadam te noobowskie pytanie tu.

Dawno nie zaglądałem do folderu z silkiem :-) Dzisiaj to zrobiłem i zauważyłem dość dziwny plik o nazwie ProjectHax.dll czy wy też taki posiadacie ?? Kiedyś chyba go nie było.

Edit @ Znajdzie się ktoś kto wejdzie w Folder Silkroad i sprawdzi czy ma ten plik ??

2q0omy0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...