Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro ma zamiar i owalil juz kiedys konto nie nie kolega, takch rzeczy koledzy nie robia. Moze passy zna skads indziej niz z keyloggera. Zmien haslo podajac sekret answer przy pomocy klawiatury ekranowej, tak samo loguj sie do gry z pomaca klawiaturki ekranowej ;]

Opublikowano

@Zayibitsu

Taa fajnie tylko nie wiem co to zmienia jest jak napisalem ... gosc ma keyloggera w kompie od "Kolegi" i kolega mu wszystkie dane zawalil ...

BTW: Trzeba bylo wczesniej napisac a nie napisales 3 godzinach i myslisz ze wszystko wiesz ... gdybys mial to wiedziec napisal bys odrazu...

Chyba ze to bylo w formie zartu to tekst na gorze nie istnieje

@Slipknot

taa ale kumpel powiedzial mu passy... wiec skad znal wszystkie dane... tylko z wira ...

@_str_PL

Gosc kiedys napisal ze tylko NOOBY robia format... trzeba probowac...

@mike_2006

Hmmm z tego co wiem wirusy moga dzialac w 2 strony ... moze sam moj daj wira ... i sam mu sie pobaw

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

No wlasnie... dlaatego nie znalem tego sposobu na zmiane hasla. Nie dziwie sie wlasnie, czemu az tyle kradziezy kont ostatnio sie zdarzylo, nawet newsa o tym napisali ;]

Opublikowano

U mnie tego nie ma (nowo zainstalowany Silkroad) wiec podejrzewam ze to z bota

czystemq5.jpg

232431327.png

Opublikowano

Witam, ściągnąłem niedawno Tbota, zrobiłem to co było tu napisane: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=922&st=0 ,

rozpakowałem i podmieniłem clienta, gdy włączam przez autopwnera pokazuje mi się błąd: a7245f36ba9bc57cm.jpg , w poradniku pisało żeby to ignorować więc klikam ok i czekam... lecz nic sie nie dzieje :[ gdy próbuje "ręcznie" odpalić luncherem to wyskakuje mi windowsowy komunikat z błędem... co mam zrobić żeby się włączył?

Opublikowano

wlasnie male pytanie co do powyzszych postow jak krfa zmienic nazwe czara jak klikne server charater to odrazu mi sie okienko zamyka jak bym wpisal jakas nazwe i koniec a gdy probuj jeszcze raz to mi wali ze moge za 24h znow a wogol nie moglem zmienic

Opublikowano

Nie da sie zmienic wiec nie wiem czemu to sie tak nazywa... moze to wprowadza ale na razie to nie dziala .... Przynajmniej u mnie nie o.O

@down

nie kumam

232431327.png

Opublikowano

uzywajac iSRobota bedziesz mial rowniez omijane gg

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

Byc moze jest to wina zbyt wolnego lub zbyt obciazonego innternetu (albo wlaczales silka z wylaczonym netem:P)

sprubuj powylaczac wszystko co obciaza ci neta (stronki, komunikatory, bitcomety, bear shary itp.) jezeli to nie pomoze to nie wiem

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Hmm spróbuj gdy od razu włączasz kompa odczekać kilka minut włączając tylko neta i spróbować włączyć silka. A jak dalej się nie będzie dało wejść to spróbuj co kolega wyżej napisał^^

6080.png

18706.png

18590.png

Opublikowano

Szprobuj to start>uruchom> ipconfig /flushdns

Mi pomoglo.. Mozliew ze dostawca internetu blokuje ci port silka ale niewiem ktory to ;/

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

po prosty moze jest check servera i nie da sie a jak nie ma to zainstaluj na nowo sro i powinno dzialac

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

Najpierw możesz się pożegnać z 5-tką na koniec z języka polskiego ;P ;P ;P

Po 2. Spróbuj odinstalować silka ( jeżeli tego nie robiłeś ), ściągnąć na nowo silka, wyłącz FireWall i inne antywirusowe programy. Jak się nie uda to nie wiem :/

6080.png

18706.png

18590.png

Opublikowano

siema.

mam taki problem zmieniłem passy wczoraj i niezmieniłem e mile i go niepamietam stare chasło niedziała i nowe tez niedziała wiec da sie jakos odzyskac konnto powiem ze to był 72 lvl

43acddd952af69b7.jpg
Opublikowano

co za różnica czy masz Neo, czy np. radiówkę! Odpalasz bota z loopbackiem, potem wyłączasz to połączenie sieciowe i odpalasz normalnie silka z lunchera! Aż żal dupę ściska jak ludzie myślą że wszystkie błędy są winą Neostrady.... po prostu żal

Się gra, się ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...