Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde od 3 tygodni mam problem z DC ciągle je dostaje... niekiedy dostaje C++ choć juz coraz rzadziej albo wywala mnie do windy dość często ... używam tbota ..co zrobić żeby nie powracał ten problem bo to dość jest męczonce dostawanie dc albo innego błędu po 1 h lub 2 a niekiedy po 10 minutach .... kiedyś bot chodził normalnie 20 24 h pomocy

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli przedtem chodzilo normalnie tzn. ze:

Sciagnales jakis Syf

Tbot ma jakis blad

Albo silkroad wprowadzil cos i teraz wywala co chwile

Najszybszym i najlepszym sposobem byl by format ... Mozesz tez sprobowac reinstalke silka ...

Njabardziej stawiam na to ze zes sciagnal jakis syf (nie musisz sciagac wystarczy ze wejdziesz na strone)...

Moze ktos bardziej sie zna niz ja to jest wszystko co moge powiedziec...

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

Konto mojego kolegi tak zbanowali. Miał 45 zl i chciał sobie cos kupić i patrzy na 2 dzień że konto zostało zablokowane na okres nie określony.

Opublikowano

Witam, mógłby ktoś podesłać linka do starczej wersji tbota bo chciałem podmienić pliki aby używał skili i sam chodził do miasta, Pozdro.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jak słyszałeś, że jest taka możliwość to trzeba było się wtedy zapytać...

jak dostałeś bana za bota to jedyne co możesz zrobić to poczekać 99 lat aż sam zejdzie....

Opublikowano

Jezeli masz bana po za bota to nic ci juz chyba nie pomoze..;] Moze petycja do papierza ale raczej tez nie:P

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

A co do C++ to najnowsze stery ze strony producenta i najnowszeggo Directa'X ;] Mi pomoglo i juz niemam C++;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Chyba cos takiego kiedys bylo .. Ale teraz juz raczej niema... Szukalem i nic takiego nie moge znalesc:( ;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Nie wiem czy jeszcze taka mozliwos istnieje, ale kiedys mozna bylo zadzwonic do joymax, pogadac z jakims tam kicajcem, wyslac im czysty plisk sro_client i miales odbanowane kato.

Tak byłą taka możliwość i to kosztowało ok 200 zł na Polskie.

2q0omy0.gif
Opublikowano
Oczywiscie chodzi tutaj o koszty rozmowy z owym kicajem, nie za jakas tam darowizne firmie.

Było na forum i odblokowane swojego chara kosztowało ok... 200 zł na Polskie. Za same koszty rozmowy. Bo to nie był zwłykły tel.. miedzynarodowy tylko coś takiego jak 0700 tylko x20 razy droższe. Więc jeśli sie miało słabego chara to nie było sesu do nich dzwonić można sobie kupic na alle...

2q0omy0.gif
Opublikowano

wg menegera windows każdy client zabiera 200 do 300 MB ramu + system i inne pierdoły powinny sie zamykać łącznie w 1GB a tu taki zonk, przydałaby się jakaś konkretna rada jeśli ktoś sie już z tym spotkał i coś wymyślił,

ps. tylko nie mówcie żebym dokupił ramu ;P

Opublikowano

mi na 512ddra chodzą dwa silki (proc athlon 2000xp, gfx 5200 ultimate)... oczywiście nic więcej na kompie zrobić nie mogę poza przeglądaniem www i problemy pojawiają się gdy dwie postaci jednocześnie robią repota... ale poza tym działają normalnie (jeden z charów może na spocie siedzieć nonstop 5h, więc za dużego problemu nie ma...)

jeden klient ciągnie 50-100mb na spocie, w mieście 200-300mb.

gdybym miał 1gb ramu to poza dwoma silkami może pograłbym jeszcze w innego mmorpga....

magiczna kombinacja to:

/v

/mini

/min

+ minimize to tray all (programem 4t tray minimizer)

moja rada? zrób formata, defragmentację i powyłanczaj wszystkie gówna z procesów (umnie jest 18 pozycji)

Opublikowano

mam 44 gówna w procesach :-S chyba zacznę od formatu

a /v jest super,, dzieki, sam bym na to nie zwrócił uwagi, korzystałem tylko z /block ;-)

Opublikowano

tak jak w temacie postu: isro

ja mam z 0x33, z tego co słyszałem to crack ma keyloggera, poza tym to nie umożliwia multiclienta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...