Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Wiedz tak mam konto na silku ktore zostało zbanowane i chciałbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc aby je odblokowac przez napisanie probsy do jomaxa zalezy mi na tym poniewaz mialem na nim 3 postacie 52 lvl 63 i 65 lvl no i troche kasy mi one pochlały słyszałem ze jest taka mozliwosc ze da sie je odbanowac wiedz jak by ktos miał jakies informacje to prosze o odpowiedz lub kontakt na gadu 2847194

z góry dzieki

jest jeszcze jeden ale prawie nie mozliwy. włam się na serwer i odbanuj ale jest mały problem trzeba dużo wiedziec o serwerze np: zabezpieczenia itd

Opublikowano

Lepszy od sm z 0x33 jest Ultimate Mod do którego linka nie podam poniewaz nie jestem pewny czy ktos sie do przyczepi..pozdrawiam ktos chce inf o nim pm!

Edit@ link do inf na temat Klik

naruto1clrxi5.png

Pomogłem??

Licze na +

Opublikowano

Wszystkie pliki sa wa bazie danych JM probowano zrobic private ale to nie ma sensu uwierzcie mi.

Pozdrawiam

Prosze Modow o zamkniecie tematu

naruto1clrxi5.png

Pomogłem??

Licze na +

Opublikowano

To i ja sie podczepie i poprosze o poszukanie w starej bazie watku o ksro botku ( o ile pamietam mial syfka ale moza cos na to poradzimy;>)

BTW: GRANDI jak takis dobry to zapodaj na forum linka do bota albo albo ss pokaz jakiegos jak bocisz na ksro ...

Opublikowano

A ja tak myśle żeby:

1. Zamknąć temat gdyż już sobie wszystko wyjaśniliśmy.

2. Jeżeli ktoś by miał takiego Bota to napewno napisze new topic.

PoZdrO Yogi (który lubi pierogi)

Opublikowano

buhehe macie ambicje :> ale zero mózgu

chcesz stworzyc chyba pierwszego OSS na świecie ;] bo jak wiadomo nie ma OSS jeszcze ;]

Opublikowano

Ma ktos haxcraxa ? Bo mi wywala blad jak chce z samej raczki wlaczyc bota a mam kupione kredyty ze Net Error Disconnected na tym malym okienku silka i ni ruszym a jak mam wlaczonego haxcraxa to sie wlacza silk :/

Opublikowano

ile zajmnie mi wybotowanie full inta 69lvl? czy w 4 tygodnie na farmie -7 -5 jest to możliwe? są darmowe boty które używaja skilli plz prosze o szybką odpowiedź

Opublikowano
no po twoim poście to ja bym powiedział, że raczej do podstawówki chodzisz a nie do pracy...

jeśli masz stałą kasę to kupiłbyś sobie normalnego bota i się nie ośmieszał człowieku...

widze ze kolega wyzej zgadza sie ze mna... ze nasz kolega krystian jest razej z czasow szkoly a nie pracy..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja jednak bardzo prosze o odszukanie tego topicu admistratorow forum poniewaz ten bot byl dobry tylko ze z keyem o_O lecz majac chociaz nazwe juz cos mozna zdzialac a tak raczej ciezko bedzie znalezc POZDRAWIAM:P

Opublikowano

Na farmie -7 jak dla mnie to jak lecisz na lvl to dajesz 0 a wyfarmisz sie jak nabijesz ten 60 lub jak kazdy przy 80 wbijasz - 9 i masz sporo czasu na robienie skilli . A 60 jak ja uwazam, najlepiej na jak najmniejszej farmie jezeli to nuker to w 4 tygodnie jest duze prawdopodobienstwo jezeli bot lata 24/24 + do tego tikety malpki itp. Lecz jezeli obierzesz full str no to napewno bedzie to dluzej moze nawet o ponad tydzien . Ja uwazam ze musisz wybrac lvl a puzniej wyfarmienie albo leciec powoli ale miec wypasione skille na bierzaco. Zycze tobie powodzenia i dokonaj wyboru ktory tobie sie podoba ja osobiscie wyfarmil bym sie puzniej I ten temat nie ma troche sensu powinienes rowniez napisac jakim buildem zamierzasz grac ulatwilo by to odpowiedz.

dolar100va0.jpg
Opublikowano
a co jest bezpieczniejsze? nbot czy tbot?

teraz mnie czlowieku rozwaliles xD jakbys nie wiedzial zaden bot nie jest bezpieczniejszy..... to zalezy od szczescia i JM... ale moim zdaniem to slyszalem ze na nbocie wiecej banuja.. ale to tylko moja sugestia..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

To tak jak pisalem wczesniej kolo 5 tygodni lub troche wiecej. Hehe polecam Heuksal Fire + light (imbue z fire ma wiekszy DMG)

dolar100va0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...