Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbiór Pytań Z Tego Działu!

Calg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mowisz ze ci zaj***l speara 34lvl Hmmm... to dziwne bo na 34lvl to speara nigdy nie widzialem, oczywiscie kazdy wie ze to prowokacja zeby uzyskac ten magiczny program ^^

PS. A wiecie dlaczegu turcy opanowali silkroad? Dlatego ze turek turkowi ZAWSZE pomoze, czy da mu jakis program, bota, sposob na expienie lub tez zrobi free taxi..

a w polsce tak nie jest, kazdy mysli tylko o sobie

PS2. miki_2006 czy z tym T**** S**** H*** nie chodzilo ci przypadkiem o TRADE SILKROAD HACK? ^^

everythingfou - sprawdź to.

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol ku*** pomyślcie troche chyba polak polaka to nie za bardzo, Jeżeli macie jakis program to podajcie, a jak ktoś nie chce żeby kto shakowali to nic nie da bo predzej czy pozniej takie programy bedzie posiadal kazdy kto tylko bedzie chcial wiec nie wiem czy oplaca sie byc takimi "hamami".

MOSIMY SOBIE POMAGAC W CIEZKICH CZASACH DLA NAS!!

Opublikowano

Heh osobiście taki program by mi sie przydał bo na Venice jest tyle suniarzy ze jak by jeden stracił set to trudno pozatym to sa turki takich trzeba tepic... jeśli ktos zna Program niech mi napisze pm w tej sprawie

Server: Babel

Nick: Pr0....

LvL:80

Guild:Nemesis

Bulid:Hybrid Int 5:1 Fire,Light,Heuksal

Full Sun Owner...

walkafx7.gif

Opublikowano

lol.. ja nikomu nie dam tego programu gdyz to wlasnie polak mnie keidys okradl... wiec mam skaze chyba nie co do ufnosci tego programu do polakow....

a TRADE SILKROAD HACK to zla nazwa chociaz pierwszy i trzeci wyraz sa dobrze...

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@UP

mike_2006 chyba ty se jaja robisz. Nie uwieze w istnienie takiego programu, dopoki, dopoty nie zobacze na wlasne oczy.

Pozatym ty chciales zostac modem Silkroad, widac, ze sie nadajesz...... nawet zwyklego hacka, jezeli masz nie masz zamiaru dac xD .tragedia.

Opublikowano

no wiecie zeby mozna było okradac stalle to nic by na nich nie było więc wiara w taki program jest smieszna, a jakos w hotan na kazdym sevie duzo ludzi sprzedaje sosy, somy, sosuny na stalach i jakos im nie kradną

Opublikowano

O K***a jaki spam ;p Takiego to nawet nie było na poprzednim MPC...

Mike nie obraź się ale nie potrzebnie wspominałeś o tym programie bo teraz ludzie się napalili i CI nie odpuszczą...

Ja bym tak zrobił, ale chwilowo nie potrzebny mi ten i żaden inny program bo gdybym takowy posiadał to moja historia z silkiem szybko by się skończyła ;p

Powiedzcie sami czy gdybyście mieli taki program to byście nie okradali wszystkich?? I czy by wam się szybko silk nie znudził??

Jak nie patrzeć ja w niego gram dla przyjemności i nie potrzebne mi są takie bajery ;p

POZDRAWIAM

sygnatura3.png
Opublikowano

@UP dzieki wielkie !!!!!!!!!! zjebalem sobie przez to system i musze formata robic !!!!!!!!!!! spaliłbym cie ale gówno sie niepali !

Opublikowano

@up

lol koles chcial ci pomoc a ty co robisz? o.0 Czy nie mozna tego powiedziec w bardziej kulturalny sposob? Nastepnym razem gdy bedziesz potrzebowal pomocy, nikt ci jej nie udzieli, bo swoim zachowaniem pokazujesz, ze nie jestes wart tej pomocy.

To bybylo na tyle.

usunieta by MIKE

Opublikowano

Mam wielki problem mianowicie moje passy do konta działaja tylko na www.silkroadonline.net a na www.JoyMax.com nie działają moje hasło składa sie z 14 liter co jest nie dozwolone na joymax ale nie pamietam maila !!!!! mam odpowiedz wszystko oprocz głopiego maila nie wiem czemu wchodzi mi na silkroadonline.net a na joymax.com NIE !!!! prosze pisać tu bądz na gg 5507356

a i przewiduje nagrode dla tego kto pomoze dam postac lvl 56 z 15lvl pk bladera

Opublikowano

Narazie e-mail do niczego ci sie nie przyda bo nie mozna zmienic hasla

a jezeli chcialbys sie zalogowac to nie wpisuj passow na glownej stronie www.joymax.com tylko musisz kliknac na maly napis Login w gornym prawym rogu na joymax.com

(tu masz link jakbys nie mogl znalesc buttona: http://www.joymax.com/portal/Joymax_Front....com/Joymax.jmx)

tu powinienes sie zalogowac

jezeli pomoglem to prosilbym o nagrode xD

Opublikowano

ja miałem włączonego bota tej nocy i nic mi się z kontem nie stało! Właśnie sobie śmigam dalej na Tbocie!

Się gra, się ma
Opublikowano

Poszukaj na youtube "Silkroad Online Hackers"... film zrobiony BY juliandavidea

@str_pl

po co ci te info ? lol

@Cwaniak

No wlasnie chodzi o to ze nie moze ukrasc konta... przetestowalo go z kilka tysiecy botterow i nic im sie nie stalo i nagle jednemu nagle cos ktos ukradl >.<...

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

Ale to przeniesienie golda wiąże sie ze stratą pewnej ilości gold. Czy to jest jedyny sposob na przeniesienie kasy na inny serwer?? Wydaje mi sie, ze nie, poniewaz nie oplacaloby sie to tym ktorzy sprzedaja kase na allegro...

usunieta by MIKE

Opublikowano

Slyszalem ze jakis "czlowiek" (prawdopodobnie z rosjii) ma takie cos ale nie jest to dostepne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...